Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

sürtünmeyle kolay kolay kan gelmez .
Eğer hayvanca abandıysa onu bilemem .
kızlığın bozulması için içine girmesi gerekir içine girmediğinden emin misin ?

Kanaman devam ettimi peki

Bilerek isteyerek yasadigin bir heyecanin ardindan bu feryat figan neden peki
Bekaret gittiyse ne olur ki istemissin yasamissin iste.
Çareler aramak mi dürüstlük.
Ask sevgi heyecan diye yapip ardindan karalar baglamak nasil 1 mantık ki
Evlenmeden sekse karsi degilim ki kendimde yasadim zamaninda ama arkasından aglmalar itici

Bi' bitmediniz beee
Sürtüne sürtüne doğal seleksiyon ile yok olma ihtimaliniz yok mu ki acep?
Ya bunu demeye geldim. Off gına geldi gına! Sürtünürken beyinleri yanıyo heralde kullanamıyolar sonra. Hep aynı konular bi açıp bakılmıyor öncekilere on binlerce sürtünme konusu var sanırım burda

Kızlar bende bir duraksadim hatta yazdım sen napiyodun ozaman filan dedim ama konu sahibinin başka konulara yazdıklarini gorunce bi duraksadim baksaniza yan konu sahibi gerçekten zor durumda olabilir ve bu bildiğin bi nevi tecavüz gibi bişi .. tamam konu sahibinin kalkması gerekiyordu yapma istemiyorum demesi gerekiyordu fakat karşı taraf sert çıkışmış kızmış falan kokmus olabilirr yani konu sahibi o an "Tatlım o sözler banada verıldı? Ama yıne ıstemedım evlenmeden olmaz dedım öpücem sadece dedı baktım ılerı gıdıyo kızdım canım acıyo yapma dedım bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedı hayvan gıbi sürtününce kan geldı..
Üzerıne sorun yok evlenırız dedı

Sonra bu dıkım olayını kendı söyledı
O parayı ben almayacam doktora verıcek
Aslında bir yerde bana tecavüz ettı
Allah korkusu azcık varsa öder"

Ya bunu demeye geldim. Off gına geldi gına! Sürtünürken beyinleri yanıyo heralde kullanamıyolar sonra. Hep aynı konular bi açıp bakılmıyor öncekilere on binlerce sürtünme konusu var sanırım burda
Aynı bozuk zihniyet hepsi. Bir iş yapacaksan yap arkasında dur. Hem pastam dursun hem karnım doysun

E niye sevgilim diye bahsediyor? H Hayalimde11 iyi misin sen, tecavüze uğradım diye konu açman, ondan önce polise gitmen gerekir.

Polise gitmesi gerekmez mi tecavüz varsa?
yani burda konu açacağına gitsin bence

obooow bu ne gı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…