Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

Pisman olup sonra tecavüz diye iddia edende var yani. Gercekten tecavüz olsa konuyu baştan baska yazardı. Burda tepkiler gelince zorla oldu diye yazdı

+1 zorlama olsa konu içeriği farklı olurdu. Erkek arkadaşım demiş. Erkek arkadaşını uyarmış. Adam sert davranınca küsmüş kızımız bence onu zor durumda ve sürümcemede bıraktığı için.
Burada da tepkiler sonrası kıvırıyor

Evlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
Birseyler yapmaya çalışırken siz naptiniz baktinizmi? Evlenmeyi düşünmüyorsan neden birseyler yapmasına izin verdinki? ?

öyle sürtünme olmaz kan geldiyse bozulmuştur ve tekrarda kan gelmez. gelen zaten bir damla birşey oluyor.2. damlayı beklemek olmaz.doktora gidip muayene olun ancak öyle emin olursunuz.belkide ufak bir zedelenmedir.

Pisman olup sonra tecavüz diye iddia edende var yani. Gercekten tecavüz olsa konuyu baştan baska yazardı. Burda tepkiler gelince zorla oldu diye yazdı
Evet çok var hem de. Pişman olunan ilişki oluyor sana tecavüz. O yüzden evlilik disi cinsellik yaşayan erkeklerin de dikkatli olması gerek. Çok baş agritabilir bu mevzu.

Simdiki erkek arkadasinla evlenmek istemiyorsan evlenme tabi,kimse seni bu konuda zorlayamaz.

Sende kendini bu durum yuzunden onunle evlenmek zorundaymissin gibi hissetme lutfen,hissettirilmesinede izin verme bence,degilsin cunku..

Kafani rahatlatmak adina gidip bir doktora gorun,emin ol, baskasinin degil once kendi icini rahatlat,olduysada yapacak bir sey yok..
Dert etme bu kadar..

Ultrasonumuz yok göremiyoruz malesef ne desek yanlis olur ..
Kadin dr una gidin en iyisi..
Surtunme yoluyla Iliski yasadiysanizda arkasinda durun .. sonucta eekek arkadasinla bir seye mecbur degilsin ,kendini strese sokma bosuna

Evlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
Merhaba
Bekaret o kadar sürtünme ile bozulmaz .
Ama eski konulardan araştırmalarınıza baktım siz zaten bozulduğunu düşünüyor gibisiniz . Ve sanırım 31 yaşındasınız
31 yaşından sonra hala bekaret hesabı vereceğiniz biri ile evlenmeyi planlıyorsanız ameliyat ile diktirmekten başka çareniz yok .

ilk cocugu olan hemen hemen her ciftin yasadiklari... cocuk buyudukce aile oldugunuzu daha cok hissedecek ve yeniden birbirinizi seveceksiniz, sonra ikinciyi yapacaksiniz, daha kolay olacak baba da yardim edecek..nedense hep boyle :)

Not: yanlis konuya yazmisim:))

Back