- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Bence sizin ikinciyi düşünüp düşünmediğinizi yokluyor tepkinize göre ya önce yapmak amacı yada sizinle aynı döneme getirmek benceKızlar 1 aydır falan konu açmıyordum ama dayanamadım açmaya karar verdim önceki konularımı bilenler beni hatırlar zaten.Neyse direk konuya geçicem benim 17 aylık 1 oğlum var, Eltim benden 1 sene sonra evlendi. Eltimin de 10 aylik oğlu var. Eltim herşeyde eksik bulup beni eleştiren kendini birşey sanan bir insan,bunları anlatmıştım daha önce zaten. Şuanda sorunum şu.Eltim ne zaman kaynanamda karşılaşsak,zaten devamlı karşılaşır olduk veya ne zaman onlar bize gelse veya biz onlara gitsek, laf arasında devamlı hamilelik konusu açıyor.Ben ona hamile misin diye sormuyorum o da bana sormuyor ama konu arasında devamlı bana,yok adetim gecikti acaba hamile miyim,yok geçen hafta adet oldum bir daha ki adetimi bekliyorum gelmezse diye korkuyom ha ha, yok adetim 3 gün gecikti hamile olabilirim öyle varsayım yapıyoruz kesin bişey yok ama olabilirim diyor,amacı ne anlamıyorum. Hamileyse hamileyim desin konu kapansın,hamile değilse ortaya konu açmaya gerek yok zaten. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Sizce amacı ne olabilir.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar çünkü bu konulardan bunaldım artık yardım edin..
Kızlar 1 aydır falan konu açmıyordum ama dayanamadım açmaya karar verdim önceki konularımı bilenler beni hatırlar zaten.Neyse direk konuya geçicem benim 17 aylık 1 oğlum var, Eltim benden 1 sene sonra evlendi. Eltimin de 10 aylik oğlu var. Eltim herşeyde eksik bulup beni eleştiren kendini birşey sanan bir insan,bunları anlatmıştım daha önce zaten. Şuanda sorunum şu.Eltim ne zaman kaynanamda karşılaşsak,zaten devamlı karşılaşır olduk veya ne zaman onlar bize gelse veya biz onlara gitsek, laf arasında devamlı hamilelik konusu açıyor.Ben ona hamile misin diye sormuyorum o da bana sormuyor ama konu arasında devamlı bana,yok adetim gecikti acaba hamile miyim,yok geçen hafta adet oldum bir daha ki adetimi bekliyorum gelmezse diye korkuyom ha ha, yok adetim 3 gün gecikti hamile olabilirim öyle varsayım yapıyoruz kesin bişey yok ama olabilirim diyor,amacı ne anlamıyorum. Hamileyse hamileyim desin konu kapansın,hamile değilse ortaya konu açmaya gerek yok zaten. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Sizce amacı ne olabilir.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar çünkü bu konulardan bunaldım artık yardım edin..
O zaman seks hayatım çok aktif demeye getiriyor herhalde,Allahım yarabbim,eltine söyle azıcık bebeğine odaklansın
Ne kadar basit karakterli biriymis. Kime neymiş onun banyosunda , kime ne benim banyomdan! Böyle şeyler fazla özeldir ve iki kişiliktir başkasına laf düşmez. Tebrik ediyorum sizi cok yerinde davranmissiniz. Demekki eşinin onu kücültesini böyle örf baş etmeye çalışıyor. Yazık ezik insanbenim eltimde durdu durdu sohbet edecek hiçbisey yokmuş gibi kv ile mutfaktayken benim duyacagim sekilde bende bu sabah banyo ettim oglun kac gundur canima okuyor dedi bende yan odada duydum ayyy ayrenclik dedim bana göre ayip sayilir bu ne ya cinsel iliskini baskasina bide kv anlatiyosun sectigin kelimeye bak guya kapaliyiz bide hepimiz ailelerimiz muhafazakar. niye bi gün oncesine aksam yemegi masasini kaldirirken of kac gundur gelen gidenden kosturmadan soyle rahatca dus alamadim demem tabii kendisi imali bi sekilde bana bakip ben hergun aliyorum bu sabahta aldim demesiyle mimik ve ses tonunda resmen hava attigini asil ne demek istedini anladim xd bebegimde kucuktu o zaman dusunmeden yorgunluktan soyledim ama oda rahat etmedi bide kv anlatiyor yazik hayatinda baska kendisine nasi dikkat cekeceklerini bilmiyorlar.eşi herkesin icinde ve yanliz olmak uzere agzina etmektn geri kalmiyor cok cok cok tartismalarina laf carpmalarina sahit oldum insan yerine koymuyor fikirlerine deger vermiyor kotu olan herkese yansitiyor bilmeyen yok bide kv bana gel gel bak nolmus diyo gulerek. bende x adina sevindim ama ben bu konular halkinda konusmayi sevmiyorum alisik dgilim dedim ciktim.
sonra susup fazla konusmayinca neden soguksun deniliyor. su yasima kadar en iyi arkadasimla bile bunlar hakkinda konusmadik laf sokmadik imada bulunup hava atmadik buda cok normal bir ortamda benim eksigimi kendince cikarip bana hava atiyor.
evlenmeden once bilmiyordum ama cogu elti cok duzenbaz ne soyleseniz misilleme pesinde herseye bi kilif bi bakiyosun cok iyi bi bakiyosun boyle basit seylerle seni provoke ediyo xd
Kendi dedi hamileyim diye o zamanlar. Nerden bilcem başka. 3 aylık evliyken hamileyim dedi. Sorun ondan da ziyade bana devamlı adetini anlatması hem de kan pihtisina kadaryatak odasında mıydınız? ne biliyosunuz ki? allah allah. ayrıca size ne ister bilerek ister dğeil onun hamileliği isiznkine engel değl siiznki onunkine engel değil.
Kendi dedi hamileyim diye o zamanlar. Nerden bilcem başka. 3 aylık evliyken hamileyim dedi. Sorun ondan da ziyade bana devamlı adetini anlatması hem de kan pihtisina kadar
Böyle ar damarı çatlak kadınlara saç baş girişesim geliyor :) bize ne banyosundan şeyinden.aklınca hava atıyor...benim eltimde durdu durdu sohbet edecek hiçbisey yokmuş gibi kv ile mutfaktayken benim duyacagim sekilde bende bu sabah banyo ettim oglun kac gundur canima okuyor dedi bende yan odada duydum ayyy ayrenclik dedim bana göre ayip sayilir bu ne ya cinsel iliskini baskasina bide kv anlatiyosun sectigin kelimeye bak guya kapaliyiz bide hepimiz ailelerimiz muhafazakar. niye bi gün oncesine aksam yemegi masasini kaldirirken of kac gundur gelen gidenden kosturmadan soyle rahatca dus alamadim demem tabii kendisi imali bi sekilde bana bakip ben hergun aliyorum bu sabahta aldim demesiyle mimik ve ses tonunda resmen hava attigini asil ne demek istedini anladim xd bebegimde kucuktu o zaman dusunmeden yorgunluktan soyledim ama oda rahat etmedi bide kv anlatiyor yazik hayatinda baska kendisine nasi dikkat cekeceklerini bilmiyorlar.eşi herkesin icinde ve yanliz olmak uzere agzina etmektn geri kalmiyor cok cok cok tartismalarina laf carpmalarina sahit oldum insan yerine koymuyor fikirlerine deger vermiyor kotu olan herkese yansitiyor bilmeyen yok bide kv bana gel gel bak nolmus diyo gulerek. bende x adina sevindim ama ben bu konular halkinda konusmayi sevmiyorum alisik dgilim dedim ciktim.
sonra susup fazla konusmayinca neden soguksun deniliyor. su yasima kadar en iyi arkadasimla bile bunlar hakkinda konusmadik laf sokmadik imada bulunup hava atmadik buda cok normal bir ortamda benim eksigimi kendince cikarip bana hava atiyor.
evlenmeden once bilmiyordum ama cogu elti cok duzenbaz ne soyleseniz misilleme pesinde herseye bi kilif bi bakiyosun cok iyi bi bakiyosun boyle basit seylerle seni provoke ediyo xd
Kan pıhtisina kadar anlatiyo yaHamile kalmaktan korkuyosa korunsun korunmuyo belli ki hep bi acabasi şüphesi var. Eltinizin amacini anlayamadim surekli de bunlar konusulmaz ki kadinsiniz diye. Allah yardimciniz olsun.
Rahat ol canım tam da eltimi anlattin. Sende fesatlık yokBence sizin ikinciyi düşünüp düşünmediğinizi yokluyor tepkinize göre ya önce yapmak amacı yada sizinle aynı döneme getirmek bence
"Ay bende çok fesat mı düşündüm ne"
Diğer konularimda ben mi haksizim iyi okuyun isterseniz. Benden 3 yaş küçük eltim ve beni ezmeye çalışıyor.Bir türk kahvesi yapıyom onu bile herkesin içinde çok sulu olmuş deyip beni küçük düşürüyor.Ben sustukça tepeme çıktı.Şimdi de ne kadar konuyu değiştirmeye calissamda devamlı hamilelik adet konusu açıyor kan pihtisina kadar anlatıyor yine ben suçlu oldum sagolunyahu konusmayin, bu kadar mi zor. surekli reglsinden bahsediyorsa kalkin baska odaya gecin. yahut yanit vermeyip, konuyu baska seye odaklayin.
eltinizin sizinle soeunu var mi bilemeyiz ama sizin genel olarak var. (bkz: diger konulariniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?