• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sorun Eltimin hamile miyim acaba lafları yardım

Bazı kadınlar böyle şeyleri anlatmaya bayılır bunda bu kadar dert yapacak ne var?

Ben hamilelik testi miyim bana neden söylüyorsun tarzı terslersen bi daha söylemez belki

Boşver istiyorsa patır patır ikişer üçer doğursun. Nihayetinde sizi bağlamaz. Kafa yormanıza değmez.

Benim fikrim o kişi sizi taklit etsede karşılıklı bir çekişmeniz olduğu yönünde...
Ben kayınbabamdan dolayı çok sorun yaşadığım için uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom zaten. Ama eltim bir yarış içinde sanki

bakıniz bu cumle herseyi gosteriyor. kendinizi fazla önemsemeyin. belki sandiginiz kadar taklit edilesi degilsinizdir.
Benim yazdığım cümlede bir sorun yok. Beni taklit edip ben daha dogurmadan ben hamileyken,hamile kalan eltim diyorum yanlış anladım beni

eltilik birnevi rekabet demektir bu işi ikinide abartıyorsunuz gibime geldi
kim daha çabuk doğuracak olmasın sizinkide:))))
Ben kayınbabamdan dolayı uzun yıllar 2.bir çocuk düşünmüyom ki zaten. Eltim isterse 10 tane doğursun benim umrunda değil devamlı hamilelik adet gecikmesi konu açmasından öggk geldi

Kızlar 1 aydır falan konu açmıyordum ama dayanamadım açmaya karar verdim önceki konularımı bilenler beni hatırlar zaten.Neyse direk konuya geçicem benim 17 aylık 1 oğlum var, Eltim benden 1 sene sonra evlendi. Eltimin de 10 aylik oğlu var. Eltim herşeyde eksik bulup beni eleştiren kendini birşey sanan bir insan,bunları anlatmıştım daha önce zaten. Şuanda sorunum şu.Eltim ne zaman kaynanamda karşılaşsak,zaten devamlı karşılaşır olduk veya ne zaman onlar bize gelse veya biz onlara gitsek, laf arasında devamlı hamilelik konusu açıyor.Ben ona hamile misin diye sormuyorum o da bana sormuyor ama konu arasında devamlı bana,yok adetim gecikti acaba hamile miyim,yok geçen hafta adet oldum bir daha ki adetimi bekliyorum gelmezse diye korkuyom ha ha, yok adetim 3 gün gecikti hamile olabilirim öyle varsayım yapıyoruz kesin bişey yok ama olabilirim diyor,amacı ne anlamıyorum. Hamileyse hamileyim desin konu kapansın,hamile değilse ortaya konu açmaya gerek yok zaten. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Sizce amacı ne olabilir.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar çünkü bu konulardan bunaldım artık yardım edin..
Diyo ki bacım renkli cinsel hayatımın rengarenk hayalleriyle seni de boğmak istemiyorum az da sen anlat neler yapıyosun :)) Ayy bekarlık cidden sultanlık bee bu ne böyle çekilir dert değil. Hele elti. Hele bi de cahili.. Sonradan görmesi.. İki yüzlüsü hiç çekemem hiççç... Allah çekene sabır, çektirene de az akıl versin ya. Aptal değiliz cici kız yemiyoruz bu oyunları de. Gazdır o gaz de. Bi şey de ama kafana yeter ki takma ...

O zaman sen hamileyim de hop üç aya kalmaz oda hamile kalır sen yok değilmişim diye aradan çıkarsın oda iki çocukla uğraşmaktan sana sarıcalar zaman bulamaz Azıcık kötüyüm

Dünya'da saniyede 4 bebek dünyaya geliyor, onlar da sizi taklit ediyor olabilir mi?:KK12: Ya da belki de siz onları taklit ediyorsunuz? Böyle herkesin yaptığı alelade şeyler için beni taklit ediyor diyen insanları ben garip bulurum asıl, çok değişik bir şey yapmıyorsunuz, sanki Mars'a ilk kim koloni kuracak konusunda yarışıyorsunuz.
Rahat olun, sürekli insan ilişkilerinde art niyet aramayın.
Eltimin devamlı adet gecikmesi hamilelik konularından bunaldım artık derdim bu

Evet ama ilk oğlumda da daha ben doğum yapmadan 3 ay içinde hamile kaldı bilerek
Ne yani kadının hamile kalmak için senin doğurmanı mı beklemesi gerekiyordu?

İsterse ilk günden kalır hamile. Sanane?

Bence o değil de, sen ona daha fazla takmış gibisin.
Yapmayın bu kadar eltilik makamı bunu gerektirmiyor nihayetinde.

Ne yani kadının hamile kalmak için senin doğurmanı mı beklemesi gerekiyordu?

İsterse ilk günden kalır hamile. Sanane?

Bence o değil de, sen ona daha fazla takmış gibisin.
Yapmayın bu kadar eltilik makamı bunu gerektirmiyor nihayetinde.
Her konuda eltim öyle inanın yoksa 1O tane dogursun banane. Kaynim da ayni,bizim evde bişey görüyor bizde yapalım diyor her konuda böyleler

Yapılacak bişey yok ya hamile kal ya da gereksizce bu tarz şeylere takılma....

Buralara kadar konu açacak bir sıkıntı göremedim açıkçası....

Bir de burda çok rastladığım ama bir türlü anlamlandıramadığım bişey...

Beni çok kıskanıyooo
Ben ne yaparsam yapıyooo
Vallahi beni taklit ediyooo

İyi de bu sizin sorununuz değil ki karşınızdaki insanın sorunu sizi neden dertlendiriyor ....kim ne yaparsa yapsın kıskansın taklit etsin peşimden gelsin beni hiç ilgilendirmez onlar yüzünden kendimi üzemem

Back