Kızlar sorun Eltimin hamile miyim acaba lafları yardım

Kusura bakmayınız ama şu yazdığınız hiç samimi değil,gerçekten mideniz kalksa bulansa zaten oracıkta pat diye söylersiniz eltinize.
Konuyu değiştirmeye çalışıyorum ve he he diyom yine aynı. Samimiyetimi size kanıtlamak zorunda değilim yalanim yok

Benim etrafimda da var boyle dengesizler.simdi sen hamile kalsan ona ozendi de olursun..Allah yardimcimiz olsun cidden zor ugrasmasi boyleleriyle
Beni anlayan tek insan sensin Allah senden razı olsun. Eltim isterse 10 tane dogursun ama ben artık onun adetini kanını dinlemek istemiyom midem bulandı

Konuyu değiştirmeye çalışıyorum ve he he diyom yine aynı. Samimiyetimi size kanıtlamak zorunda değilim yalanim yok
Yalan söylediğini düşünmüyorum zaten ama kusura bakma bir insan kafasına taktığı kişinin lafinda art niyet arar.
Burada midem kalktı falan diyorsun ama esas sebep bence eltinle gizli rekabet içinde olmanız.

Adet döneminde nasıl kanadıgını mı anlatıyor mide bulandırsın...

Kusura bakma ama hala hak veremiyorum sana...takmazsın ya da bunaldıysan konuyu açtığında bir bahane ile uzaklaşır dinlemezsin
Evet kanının pıhtı şeklinde aktigina kadar anlatıyor. Konuyu değiştirmeye calisiyom yine aynı of

Yalan söylediğini düşünmüyorum zaten ama kusura bakma bir insan kafasına taktığı kişinin lafinda art niyet arar.
Burada midem kalktı falan diyorsun ama esas sebep bence eltinle gizli rekabet içinde olmanız.
Rekabet içinde değilim.Hatta uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom ne rekabeti ya

ah şu görümcelerle eltiler olmasa hayat ne sıkıcı olurdu herhalde..sonra kimin nispet yaptigina, kiskandigina, taklit ettiğine bukadar kafa yorardik...

Rekabet içinde değilim.Hatta uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom ne rekabeti ya
Cocuk konusunda değil genel olarak rekabet icindesinizdir belki..
Her neyse demissinki 'pıhtılasmayı bile anlatıyor' bir daha bu konuyu açtığında aynen soyle 'öğğğğ iyykkk ay sende bu tuhafsin xxcim nolur kapa bu konuyu'
Bitti gitti sesini keser.

ah şu görümcelerle eltiler olmasa hayat ne sıkıcı olurdu herhalde..sonra kimin nispet yaptigina, kiskandigina, taklit ettiğine bukadar kafa yorardik...
Eltim adet gecikmesini korunma şeklini cinsel hayatını kah pihtisina kadar anlatıyor. Beni de anlayın bunaldım

Her karşılaşmada bunu yapınca amacını çözemedim. Umarım sesini keser

Beni anlayan tek insan sensin Allah senden razı olsun. Eltim isterse 10 tane dogursun ama ben artık onun adetini kanını dinlemek istemiyom midem bulandı
Cunku buna benzer seyleri bende yasadim cnm.bazilarinin ustune cok vazife oluyo ne zaman hamile kalacagin ne zaman doguracagin .hatta cocuklarinin cinsiyeti bile.takma bosver.hatta birdaha ki sefere senin yerinde olsam artik doguracaksan dogur sen de rahatla ben de rahatla der noktayi koyarim.

Kendi kan pihtisina kadar anlatıyor.Artık patlicam.Senin dediğini dicem sonunda

Bos bos konusuyor iste ..agzi olan konusuyo diye bosuna dememisler...he hee de o dediginden de gitsin...yatak odasi muhabbeti yapmasin sevmem falan de..ne bos yasayan insanlar var arkadas..

Her defasında bu konuyu uzun uzadıya konuşmak yerine "Hayırlısı" diyip susun. Konu kapamak için muazzam kelime, büyülü gibi :))

İyi de klasik boş kadın muhabbeti işte

İnsanların hayatı o döngüde geçince konuşması da o oluyor

Bunun kıskançlık vs diye yorumlanması ilginç ama

Sizin bebeğiniz olsa ona ne olmasa ona ne

saçma sapan muhabbet ediyor . takılı kalmış hamileliğe.

"Biz hep sevişiyoruz, ben her an hamile kalabilirim" demeye getirmiyo bence Öyle bi korkusu varsa dile getiriyodur ya ben çok art niyet sezmedim..

Evet ama ilk oğlumda da daha ben doğum yapmadan 3 ay içinde hamile kaldı bilerek

yatak odasında mıydınız? ne biliyosunuz ki? allah allah. ayrıca size ne ister bilerek ister dğeil onun hamileliği isiznkine engel değl siiznki onunkine engel değil.

Ne bir amaç, ne bir art niyet göremedim.
Bazı kadınlar özellerini olur olmadık herhangi bir zaman ve mekanda konuşabiliyor. O da öyle biridir.
Katılıyorum ve arttıriyorum:) Bence konuşacak konusu yok e malum çenesinde düşük bari bu konudan ilerliyim demiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…