- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Cinsel hayata kan pihtisina kadar devamlı anlatması size göre normal o zamanElti ya ondan rahatsız olmuşsundur:)) herkes her ay bu muhabbeti yapıyor
Yapsın isterse 1O tane yapsın.Ben uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyorum zaten. Yeterki bana adetini kan pihtisina kadar anlatmasın devamliİkinci çocuğu önce ben yapıcam demek istiyor bence
Evet bu da olabilircinsel hayatmız çok aktif her an hamile kalabilirim diyerek size hava atıyor
bence.
bence öyleEvet bu da olabilir
Ben söylemesemde eşim ailesine pat diye söyler herkes duyarHamile kalırsa 4-5 aya kadar kimseye söyleme, soranada söylemek istemedim! Dersin. Bakalım sen doğurana kadar yetistirecekmi çocuğu
Hamile kalmak için illa sizin doğurmanızı mı bekleyecek, nasıl bir düşünce? Benim eltim de hamile, ikinciyi şuan düşünmediğim halde bir belirti olduğunda beraber doğururuz deyip şakalaşıyorum. İnsanlarda art niyet aramak yerine olumlu taraflarını görmeye çalışın. Hayat sizin için de çevreniz için de daha güzel olur. Kıskandığını düşünüyorsanız da çok yanyana gelmezsiniz olur biter.Benim yazdığım cümlede bir sorun yok. Beni taklit edip ben daha dogurmadan ben hamileyken,hamile kalan eltim diyorum yanlış anladım beni
Valla isterse 1O tane dogursun.Ben uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom. Ama şu adet kan pıhtisi konularından midem kalktıSenden önce ikinciyi doğurabilirim mesaji veriyor sen de acele et demeye getiriyor.
Yapsın valla onu tutan yokİkinci çocuğu önce ben yapıcam demek istiyor bence
Banane onun cinsel hayatından adetinden kanindan. Anlatması ne saçma ya di mibence öyle
kesinlikle öyle
Senin görünce heveslendim gibi şeyler söyledisen hamile kaldın diye inadımdan hamile kaldım mı dedi?
Kaynanam da karşılaşıyoz malesefHamile kalmak için illa sizin doğurmanızı mı bekleyecek, nasıl bir düşünce? Benim eltim de hamile, ikinciyi şuan düşünmediğim halde bir belirti olduğunda beraber doğururuz deyip şakalaşıyorum. İnsanlarda art niyet aramak yerine olumlu taraflarını görmeye çalışın. Hayat sizin için de çevreniz için de daha güzel olur. Kıskandığını düşünüyorsanız da çok yanyana gelmezsiniz olur biter.
Eltimi tanısan böyle demezdin. Sana göre ben taklitçiyim yani sağol. Eltim bana devamlı kan pıhtisina kadar anlatmakta haklı o zamanYahu varsayalım sizi taklit ediyor. Sizi bekliyor. Ne güzel işte kuzenler yasit olur ileride arkadaş olurlar. Yegenimle oğlumun arasında yedi ay var çok mutlu oldum ben yaşıt olacaklari için.
Eltiniz ozguvensiz bir taklitçi olsa dahi , siz de böyle bos şeyleri kafanıza takarak ondan farklı görünmuyorsunuz. Hem elti ne allasen. Konuşsun dursun herhangi bir sevgi baginiz yoksa söyledikleri niye etki etsin.
Eltimi tanısan böyle demezdin. Sana göre ben taklitçiyim yani sağol. Eltim bana devamlı kan pıhtisina kadar anlatmakta haklı o zaman
ben size suclusunuz demiyorum, niye onemsiyorsunuz diyorum. niye kendinizi bir rekabet oyununa dahil ediyorsunuz ki? ne geregi var?Diğer konularimda ben mi haksizim iyi okuyun isterseniz. Benden 3 yaş küçük eltim ve beni ezmeye çalışıyor.Bir türk kahvesi yapıyom onu bile herkesin içinde çok sulu olmuş deyip beni küçük düşürüyor.Ben sustukça tepeme çıktı.Şimdi de ne kadar konuyu değiştirmeye calissamda devamlı hamilelik adet konusu açıyor kan pihtisina kadar anlatıyor yine ben suçlu oldum sagolun
Başlarda kafama takmiyodum bu konuyu ama devamlı devamlı yapınca midem bulandı artık. en sonunda patlıcamTaklitçi demedim. Eltiniz boş boş konuşuyor siz de bu boş seyleri kafaniza takiyorsunuz diyorum. Sert bir dille "ben bu konuları duymak istemiyorum mahrem bu konular" dersiniz. Devam ederse duymazdan gelirsiniz. Hanı kafaniza takmayı gerektirecek bir şey değil. Bazı insanlar patavatsız ve boş konuşmaya meyillidir. Eltinizin kişiliğini değiştirme şansınız olmadığına göre kendinizi soyutlayin olsun bitsin.
Ben rekabet içinde değilim zaten olmakta istemem.Eltim isterse 10 çocuk yapsın banane.Ben uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom kayınbabamla sorunlarımdan dolayı. Ama eltim sürekli benim ağzımı arıyor gibi.Direk bana soramiyor hamile misin diye,kendinden bahsederek mi benim ağzimdan laf almaya çalışıyor anlamıyorum. Kendi hamile kalmaktan korkuyorsa bile bunu bile, hamile miyim acaba diye korkuyorum demesine gerek yok.Hadi 1 kere dedin devamlı demeye gerek yok.Ben onun adetini kan pihtisina kadar her ay dinlemek zorunda değilim.Amacını çözemiyorum.Oğlumda da sana bakınca heveslendim gibi şeyler konuştu ve 3 aylık evliydi daha hamileyim dedi. 2. çocuk içinde beni mi bekliyor saçma sapan anlamıyomben size suclusunuz demiyorum, niye onemsiyorsunuz diyorum. niye kendinizi bir rekabet oyununa dahil ediyorsunuz ki? ne geregi var?
Eltim var ya kaynımla bize geldiler oturmaya 1 ay boyunca eşimle bana hamileyim zart zurt dediler. Sonra yok öyle birşey dediler.Kaynanami da kandırdılar.Artık bunaldım hamileyse açıklasın hamile değilse bu kadar insana aileye herkese yalan atıp merakta bırakmasinlar. Bir arkadaşımdan o yolla ogreniliyomuş diye duyduğum için çabuk cevap gelsin diye çatlıyorum dedim. Çünkü eltim en çok beni bunalttı bu konudaSen bir fal konusunda eltinin hamile olup olmadığını soruyordun...meraktan çatlıyorum diyordun burda bir konuda....
Eltini kıskanmaktan kafayı yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?