• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sorun Eltimin hamile miyim acaba lafları yardım

Bak sana koca kadın tavsiyesi vereyim: Biri gereksiz konuştuğunda yüzüne bön bön bakarım, asla cevap vermem. Bir daha denerse yine aynı şekilde. Bazen de alakasız bir şey derim bön bakisimin ardindan. Essek değilse anlar ve susar, essekse biraz zaman alır, yine susar. Kafama asla takmam bunu.

İyi de bunlar kadın kadına konuşulan şeyler zaten ve hamileyse hamileyim desin diyorsunuz o ihtimalleri söylemiş ne var ki bunda zaten regl olmayacağım diye korkuyorum demiş yani hamilr kalmak istemiyor gecikince de şüpheleniyor paylaşıyor ama siz arkadaşlık yapmak yerine art niyet düşünüyorsunuz bu kadar art niyete gerek yok eltinizin her davranışına da gıcık kapmayın kaynanasına söylüyorsa söylesin konu açacak kadar bişey yok kadın hamile kalmak istese yarış var derim ama istemiyormuş ne yarışı istese bile vay yarışıyor demek yerine hayırlısı deyin..

İyi de bunlar kadın kadına konuşulan şeyler zaten ve hamileyse hamileyim desin diyorsunuz o ihtimalleri söylemiş ne var ki bunda zaten regl olmayacağım diye korkuyorum demiş yani hamilr kalmak istemiyor gecikince de şüpheleniyor paylaşıyor ama siz arkadaşlık yapmak yerine art niyet düşünüyorsunuz bu kadar art niyete gerek yok eltinizin her davranışına da gıcık kapmayın kaynanasına söylüyorsa söylesin konu açacak kadar bişey yok kadın hamile kalmak istese yarış var derim ama istemiyormuş ne yarışı istese bile vay yarışıyor demek yerine hayırlısı deyin..
Her ay kan pihtisina kadar anlatıyor tamam peki

Elti takintinizi asarsaniz sorun kalmaz. Sorun, bogana kadar ayni konuyu konusmaksa "canim kapatalim artik su konuyu, fenalik geldi bana surekli" gibi konu kapattirilabilir. Ama sizin derdiniz elti kiskancligi bence. Ben hamileyken bilerek hamile kaldi laflari bunu gosteriyor. Bir de buralara elti hamile mi diye fal konusu acmissiniz. Eltiye takiksiniz. Hamile kalacak diye odunuz kopuyor nedense. Kendinize eltiden baska mesgale bulun.

amaaann bunu anlamayacak ne var, senin ağzını arıyor. ya kendi merakından yada kaynana öğütlemiştir.

Elti takintinizi asarsaniz sorun kalmaz. Sorun, bogana kadar ayni konuyu konusmaksa "canim kapatalim artik su konuyu, fenalik geldi bana surekli" gibi konu kapattirilabilir. Ama sizin derdiniz elti kiskancligi bence. Ben hamileyken bilerek hamile kaldi laflari bunu gosteriyor. Bir de buralara elti hamile mi diye fal konusu acmissiniz. Eltiye takiksiniz. Hamile kalacak diye odunuz kopuyor nedense. Kendinize eltiden baska mesgale bulun.
Seni görünce heveslendim dedi hamile kaldı.Evimde birşey görürler bizde yapalım derler vs. TAMAM eltim sizin gözünüzde haklı. Her ay pihtisina kadar anlatmaya devam etsin o zaman.

Seni görünce heveslendim dedi hamile kaldı.Evimde birşey görürler bizde yapalım derler vs. TAMAM eltim sizin gözünüzde haklı. Her ay pihtisina kadar anlatmaya devam etsin o zaman.
Iyi de ben size "anlatsin , ne guzel muhabbet" mi dedim... Hosunuza gitmiyorsa uyarin dedim. Kadinin kendisine he he deyip dinliyorsunuz, burada bize kiskaniyor diye anlatiyorsunuz. Siz kadinin her dedigini art niyetli dusunmek istiyorsunuz, cozume acik degilsiniz. Adi elti ya, ondandir. Evde bir sey group begenmek, aynindan kendine yapmak istemek kiskanclik gostergesi degil. Es dost herkes yapabilir bunu. Elti beni kiskanip hamile kaldi zinhiyetinden zaten cikin, bu cok abes bir dusunce.

Herkese ayrı ayrı açıklama yapmaktan bıktım tekrar anlatmicam bu son. Eltim bir ay boyunca herkese hamileyim diye yalan söyledi. O yüzden herkes bunaldı. Hayatımda ilk kez hamile diye baktirmak istedim. Eğer eltimi kiskansam eltime Allah çocuk nasip etsin 2. bir evladı olsun diye dua etmezdim zamanında.Çünkü kız olursa kaynanamın ismini vercez diyorlardı o zamanlar neyse. Yine dua ederim.Eltim isterse 10 tane doğursun onun bilcegi iş. Ben uzun yıllar 2. çocuk düşünmüyom zaten. Ben sadece her ay adetinden kah pıhtisina kadar anlatmasından bunaldım. Bu kadar

"özel durumun seni ilgilendirir, bana ne" deyip konuyu kapattırın. başka konu açın, hala devam ederse başka odaya gidin. o kadarda büyük bir mesele değil ki, canınızı sıkmayın

Arkadaşlar bu saatten sonra gelecek mesajlara cevap yazmıcam haberiniz olsun.Herkese ayrı ayrı açıklama yapmaktan bıktım.Her sorunuzun cevabını gerekli sayfalarda açıkladım.TAMAM size göre eltim haklı sizin fikriniz. Hoşçakalın.

Cinsel hayata kan pihtisina kadar devamlı anlatması size göre normal o zaman
Yorumu ilk mesajınıza istinaden yazdım 10 kusur sayfayı okumadım. İlk mesajınızda da kadın samimiyet kuruyor bence. Hem ne yani yakınlarımızla cinsel hayat konuşuyorsak edepsiz mi oluyoruz? Bunu mu ima ediyosunuz?

art niyetlik bir konu değil ki bu. abartmışsınız yani.

belki de sizle ortak noktası hamilelik çocuk muhabbeti olduğundan kendi endişelerini konuşuyordur öylesine.

elti ne yapsa batacak gibi bir ruh hali içerisindesiniz. hiç muhabbet açmasa bu sefer de muhabbet etmiyor vs diyebilir bir potansiyeliniz var.

Back