- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Laf olsun torba dolsun diyedir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eltinizden cok sizin gozunuz eltinizde gibi geldi bana. daha cok siz didikliyosunuz kadini. benim acimdan manzara bu. kolay gelsin.Ama her konu da böyleler evimde bişey görüyorlar bizde böyle yapalım diyorlar her konuda
Yani taklit olayına getirmen bariz saçma durduğu için öyle yazdım.Her konuda eltim öyle inanın yoksa 1O tane dogursun banane. Kaynim da ayni,bizim evde bişey görüyor bizde yapalım diyor her konuda böyleler
Yoo gelmez neden gelsin....Size eltiniz devamlı adet gecikmesinden kan olayından bahsetse size de öggk gelmez mi
Bir de burda çok rastladığım ama bir türlü anlamlandıramadığım bişey...
Beni çok kıskanıyooo
Ben ne yaparsam yapıyooo
Vallahi beni taklit ediyooo
İyi de bu sizin sorununuz değil ki karşınızdaki insanın sorunu sizi neden dertlendiriyor ....kim ne yaparsa yapsın kıskansın taklit etsin peşimden gelsin beni hiç ilgilendirmez onlar yüzünden kendimi üzemem[/QUOTE Ben derdimi anlatamıyorum ya devamlı eltimin adet geçikmesi kan akması konularından midem bulandı ya derdim bu
Adet kan konularından midem bulandı diyorumBir de burda çok rastladığım ama bir türlü anlamlandıramadığım bişey...
Beni çok kıskanıyooo
Ben ne yaparsam yapıyooo
Vallahi beni taklit ediyooo
İyi de bu sizin sorununuz değil ki karşınızdaki insanın sorunu sizi neden dertlendiriyor ....kim ne yaparsa yapsın kıskansın taklit etsin peşimden gelsin beni hiç ilgilendirmez onlar yüzünden kendimi üzemem
Bilerek nedir ya, ne yapacak millet birbirini mi bekleyecek, çok takıntılısınız eltinizde bunun farkında size Gıcıklığına yapıyor bence haklıda, tedavi Olmayı deneyin ..Evet ama ilk oğlumda da daha ben doğum yapmadan 3 ay içinde hamile kaldı bilerek
Gerçekten bunalttı bu kızın adet gecikmesi konularından bıktım. Kadın doğum muyum ben yaDiyo ki bacım renkli cinsel hayatımın rengarenk hayalleriyle seni de boğmak istemiyorum az da sen anlat neler yapıyosun :)) Ayy bekarlık cidden sultanlık bee bu ne böyle çekilir dert değil. Hele elti. Hele bi de cahili.. Sonradan görmesi.. İki yüzlüsü hiç çekemem hiççç... Allah çekene sabır, çektirene de az akıl versin ya. Aptal değiliz cici kız yemiyoruz bu oyunları de. Gazdır o gaz de. Bi şey de ama kafana yeter ki takma ...
O zaman siz başka bir konu açın, konuyu değiştirin sohbet ederken ya da daha az görüşün. Şu an kadının gündeminde bu var demek ki, konuyu beğenmiyorsanız değiştirirsiniz, onun için o kadar önemli olduğunuzu düşünmüyorum. Böyle ben ne yapsam taklit ediyor, acaba amacı ne vs yazınca siz ona takmış izlenimi veriyorsunuz.Eltimin devamlı adet gecikmesi hamilelik konularından bunaldım artık derdim bu
Kendisi hamile kalmaya calisiyoHamile kalmak için benim hamile kalmamı bekler gibi bir hali var ama. Ben bugün hamile kalsam mesela,3 ay sonra o da kalır.Herşeyde taklit ediyor beni
Eltimin adet konularından bıktım diyom öggk geldi diyom sen ne diyonBilerek nedir ya, ne yapacak millet birbirini mi bekleyecek, çok takıntılısınız eltinizde bunun farkında size Gıcıklığına yapıyor bence haklıda, tedavi Olmayı deneyin ..
Evet bence de böyle.Ben uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom ki zaten.Eltimin adet konularından midem bulandı artık ya.Anlatıp duruyoKendisi hamile kalmaya calisiyo
bi yandan da acaba sizde hamilemisiniz diye yokluyo.aslinda sizin hamile kalmanizi da hic istemiyo bence..
şu eltilik olayındayım ben nasıl sizi bu kadar rahatsız edebiliyor rahatsızlık söz konusu ise uğraşmayın sedece meraba mereba olsunBen kayınbabamdan dolayı uzun yıllar 2.bir çocuk düşünmüyom ki zaten. Eltim isterse 10 tane doğursun benim umrunda değil devamlı hamilelik adet gecikmesi konu açmasından öggk geldi
Adet kan konularından midem bulandı diyorum
Benim etrafimda da var boyle dengesizler.simdi sen hamile kalsan ona ozendi de olursun..Allah yardimcimiz olsun cidden zor ugrasmasi boyleleriyleEvet bence de böyle.Ben uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom ki zaten.Eltimin adet konularından midem bulandı artık ya.Anlatıp duruyo
Eltimin adet kan konuları beni bunalttı midem kalktı sorun bu. Yoksa ben zaten uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom güle güleeltinizden cok sizin gozunuz eltinizde gibi geldi bana. daha cok siz didikliyosunuz kadini. benim acimdan manzara bu. kolay gelsin.
Söyle sevmiyorum böyle konuşmaları de, kaç yaşındasınız Allah aşkına Çocuğunuz olmazda hamilelik konusuna takarsınız ki o zaman bile buna hakkınız yok Allah kolaylık versin eltinize sıkıntılısınız, yazdıklarınızı bir okuyun kimse yapacagım çocuğa karışamaz hele eltim hiç herkes haddini bilecek..Eltimin adet konularından bıktım diyom öggk geldi diyom sen ne diyon
He he deyip geciyom ama bunaldım artıkBunu eltinize söylemeyi denediniz mi??
Kusura bakmayınız ama şu yazdığınız hiç samimi değil,gerçekten mideniz kalksa bulansa zaten oracıkta pat diye söylersiniz eltinize.Eltimin adet kan konuları beni bunalttı midem kalktı sorun bu. Yoksa ben zaten uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom güle güle