- 5 Haziran 2012
- 7
- 0
Hayırlı evlat olsun insallah Darısı başıma inşallah 2 oglandan sonra bakalım kismetimizde hangisi varsa Rabbim hayırlı evlat eylesinBugun gittim %90 kiz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı evlat olsun insallah Darısı başıma inşallah 2 oglandan sonra bakalım kismetimizde hangisi varsa Rabbim hayırlı evlat eylesinBugun gittim %90 kiz dedi
Amin insallah saglikli olsunlardaHayırlı evlat olsun insallah Darısı başıma inşallah 2 oglandan sonra bakalım kismetimizde hangisi varsa Rabbim hayırlı evlat eylesin
ay sizinkiyle benim bebiş benziyodu içime bi umut düştüBugun gittim %90 kiz dedi
Merhaba benim için de cinsiyet tahmini yapabilir misinizBebek gelişirken cinsel organında bir açı oluşur orada da bir açı var açı dikeyse erkek yatay ise kızdır oradaki açı biraz yatay sizin nub teorisi. Benim kızımda da tutmuştu bu teori
3. Erkek geliyor bugün baktırdımAmin insallah saglikli olsunlarda
Ayyyy saglikli olsunlarda . ️3. Erkek geliyor bugün baktırdım
Bana da tahmin de bulunurmusunuzKız cnm
Bana da tahmin de bulunurmusunuzo zaman Allahım gönlünüze göre versin ama inşallah sağlıklı sıhhatli bir kızçe geliyordur
Bana da tahmin de bulunurmusunuzErkek bence cnm
Ay bence erkekMerhaba merhaba bizde tahmin bekliyoruuuz kızlar
Kaç haftalık bebek canımBana da tahmin de bulunurmusunuz