13 hftaligiz bı bakalım 25 inde gidicez bakalım ne diceklerne zaman öğreneceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 hftaligiz bı bakalım 25 inde gidicez bakalım ne diceklerne zaman öğreneceksiniz
Kız canım benceBende merak ediyorum 12 haftalık tahmini olan varmı ? Eki Görüntüle 3505233
Ay inşallah bir oğlum var önce sağlıklı olsun tabi de insan olmayanı da tatmak istiyor bakalım yarın gideceğim tahminde bulunacak mi doktor ?Kız canım bence
Ya banada bakarmisinizSuradaki cıkıntıdan gördüm
Banada bakabilirmisinizErkek bence cnm
Ya inşallah diyelim o zaman rabbim gönlüne göre versin canım yarın belli olunca yaz mutlakaAy inşallah bir oğlum var önce sağlıklı olsun tabi de insan olmayanı da tatmak istiyor bakalım yarın gideceğim tahminde bulunacak mi doktor ?
Amin canım İnşallah bakalım yarın belli olursa yazarım tabi ki 15 haftalık olduk bugün tahmin etme ihtimali vardır diye düşünüyorum hayırlısı bakalımYa inşallah diyelim o zaman rabbim gönlüne göre versin canım yarın belli olunca yaz mutlaka
Yaaa 15 haftalık nasıl halen öğrenmediniz hiç tahminde bulunmadı mı doktorAmin canım İnşallah bakalım yarın belli olursa yazarım tabi ki 15 haftalık olduk bugün tahmin etme ihtimali vardır diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
Ya tabiki insan olmayandan istiyor bu çok normal inşallah sağlıkla gönlünüzden geçen olur ama ben olsam 15 haftaya kadar hayatta dayanamazdım biraz meraklı ve sabırsızım bende 6 haftalık hamileyim 12 haftayı iple çekiyorum cinsiyet içinYa aslında ikili test yapıldı en son orada tahminde bulunmadı benim tansiyon ve preklamsi öne geçiyor her kontrolde maalesef,şimdi 2 hafta sonrası gitmiş olucaz bakalım sağlık diliyorum birde eksik yanımız tamamlansin inşallah
Amin canım inşallah ben 3 çoçuğum sanki ilk kez hamile kalmışım o kadar heyecan var kiEvet bende çok merak ediyorum aslında ilk olsa merak çok olmazda ikinci olunca aynen merak ediyor insan sizin kide çok erkenmis sağlıkla geçsin haftalar inşallah
Aaa ciddi misin gitmeden tarlı birşey yeseydin keşkeBen şimdi geldim ama maalesef cinsiyeti göremedi
Ha devlet bakıp geçiyor ama özel cinsiyeti öğrenmek istiyorsan mutlaka yardımcı oluyorlar şans veriyorlar bir iki defaValla devlet hastanesi olunca çok beklentiye girilmiyor ama özele randevu alacağım bakalım perinatoloji takipliyim o yüzden bekledim ama merakta ediyorum bakalım