kızlar son kez cinsiyet tahminiiii

Bende merak ediyorum 12 haftalık tahmini olan varmı ?
1000095927.png

Ya aslında ikili test yapıldı en son orada tahminde bulunmadı benim tansiyon ve preklamsi öne geçiyor her kontrolde maalesef,şimdi 2 hafta sonrası gitmiş olucaz bakalım sağlık diliyorum birde eksik yanımız tamamlansin inşallah 😊

Ya aslında ikili test yapıldı en son orada tahminde bulunmadı benim tansiyon ve preklamsi öne geçiyor her kontrolde maalesef,şimdi 2 hafta sonrası gitmiş olucaz bakalım sağlık diliyorum birde eksik yanımız tamamlansin inşallah 😊
Ya tabiki insan olmayandan istiyor bu çok normal inşallah sağlıkla gönlünüzden geçen olur ama ben olsam 15 haftaya kadar hayatta dayanamazdım 🙈🙈biraz meraklı ve sabırsızım bende 6 haftalık hamileyim 12 haftayı iple çekiyorum cinsiyet için🙈😂

Evet bende çok merak ediyorum aslında ilk olsa merak çok olmazda ikinci olunca aynen merak ediyor insan sizin kide çok erkenmis sağlıkla geçsin haftalar inşallah

Bide hocam öğrenmek istiyorum deyince bir şekilde uğraşıyorlar ya git yemek ye gel ya tatlı birşey atıştır gel diyorlar

Valla devlet hastanesi olunca çok beklentiye girilmiyor ama özele randevu alacağım bakalım perinatoloji takipliyim o yüzden bekledim ama merakta ediyorum bakalım

Merhaba hanımlar bana da tahminde bulunabilir misiniz 13 haftalık 😊

Eklentiler

• F44BA7E1-1567-49A7-9856-8D5402C12134.jpeg
    F44BA7E1-1567-49A7-9856-8D5402C12134.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 12
X