- 17 Ocak 2018
- 10.179
- 9.772
Kızzkızlarrr son kez cinsiyet tahmini yapabilir misinizzz
doktor yüzde 80-90 bir tahminim var dedi ama tam cinsiyeti göremedi sizceee teyzeleriii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzkızlarrr son kez cinsiyet tahmini yapabilir misinizzz
doktor yüzde 80-90 bir tahminim var dedi ama tam cinsiyeti göremedi sizceee teyzeleriii
Amin insallah :)o zaman Allahım gönlünüze göre versin ama inşallah sağlıklı sıhhatli bir kızçe geliyordur
Banada bakarmisiniz ultrason resmim uste kaldi
neye göre tahmin ettiniz acaba içimde bir umut oluştu
Bebek gelişirken cinsel organında bir açı oluşur orada da bir açı var açı dikeyse erkek yatay ise kızdır oradaki açı biraz yatay sizin nub teorisi. Benim kızımda da tutmuştu bu teorineye göre tahmin ettiniz acaba içimde bir umut oluştu
Daha cok kücük ama teorilere göre falan tahmin yürütebilirmisinz öık merak ediyormKızlar bana da bakarmısınzEki Görüntüle 3501687
Kızlarım merhaba benim dee 13+2 cinsiyet tahmininizi alabilir miyim
Çıkıntı var gibi bence de erkekkızlarrr son kez cinsiyet tahmini yapabilir misinizzz
Kız gibiKızlarım merhaba benim dee 13+2 cinsiyet tahmininizi alabilir miyim
yine kendi bebişime benzettiğim için erkek dicemEki Görüntüle 3502088
bize de tahminde bulunur musunz doktorumuz tahmin etti ama net değil dedi baska bı doktora gittik o da belli değil daha dedi
bence de kızKızlarım merhaba benim dee 13+2 cinsiyet tahmininizi alabilir miyim
İnşallahyine kendi bebişime benzettiğim için erkek dicem
Benimkine de tahminde bulunabilir misiniz rica etsemKesenin şekli cnm
Kız benceEki Görüntüle 3501296 banada bakarmisiniz burda 12 haftalik 15 haftalik oldu daha belli degil
Erkek bebiş gibikızlarrr son kez cinsiyet tahmini yapabilir misinizzz
Benim için de tahminde bulunabilir misiniz cokk teşekkürler
Bugun gittim %90 kiz dediKız bence