Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef kimse cevap yazmıyor ben anlasam ben yorum yapıcam anlamıyorum malesefTahmin eder misiniz
Bende anlamıyorum yaa erkek çok istiyoruz ama bilemiyoruz bende de tatlı bir merak var işteMaalesef kimse cevap yazmıyor ben anlasam ben yorum yapıcam anlamıyorum malesef
Rabbim gönlüne göre versin ne hissediyorsun peki senBende anlamıyorum yaa erkek çok istiyoruz ama bilemiyoruz bende de tatlı bir merak var işte
Erkek hissediyorum ben bilemiyorum ama amin inşallah gönlümüz den geçen olurRabbim gönlüne göre versin ne hissediyorsun peki sen
Ne yalan soyliyim erkek hissediyordum doktor söylemiyorum diyince acaba iki kızım var ondan mı söylemek istemedi dedim kız olabilir ki diyorumHaftaya iyi bir doktora görünürsen belli olur canım sen ne hissediyorsun
Daha erken ondan dememiştir canım iki kızdan sonra erkekte güzel olur inşallah rabbim gönlüne göre versinNe yalan soyliyim erkek hissediyordum doktor söylemiyorum diyince acaba iki kızım var ondan mı söylemek istemedi dedim kız olabilir ki diyorum
Amin inşallah insan hangisi yoksa onu istiyor tabi yine de Allah'ın emri iki kızımın tırnağını dünyalara vermemDaha erken ondan dememiştir canım iki kızdan sonra erkekte güzel olur inşallah rabbim gönlüne göre versin
Ay çok teşekkür ederiiim pazartesi belli olacakAy bence erkek
Belli olunca yaz canım buraya merak ettimAy çok teşekkür ederiiim pazartesi belli olacak
Tabi canım kesinlikle ikiAmin inşallah insan hangisi yoksa onu istiyor tabi yine de Allah'ın emri iki kızımın tırnağını dünyalara vermem
Mutlaka haber vereceğim canımmmmBelli olunca yaz canım buraya merak ettim
Erkek gibi yaaa ama yanıltmak istemiyorum baksana dik duruyorTahmin eder misiniz