Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim
Ben de çok merak etmiştim belli olmadanÇok teşekkür ederiminsan merak ediyor işte herşeyi araştırıyor bir ümit
![]()
Benim içinde tahminde bulunur musunuzBen de çok merak etmiştim belli olmadançok iyi anlıyorum :)
Kız gibi ama tam emin olamadım bu seferBenim içinde tahminde bulunur musunuz
Yorum yapmış olmanız bile benim için çok kıymetli çok teşekkür ederimBen de çok merak etmiştim belli olmadançok iyi anlıyorum :)
Valla bi erkek bi kız diyo doktorlarda artık meraktan catlicamKız gibi ama tam emin olamadım bu sefer
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinValla bi erkek bi kız diyo doktorlarda artık meraktan catlicam![]()
Amin amin sizin de inşallah sağlıkla kavusun:) benm bir oğlum var birde kızım olsun istiyorumAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbende meraktan çatlıyorum
![]()
Amin inşallahAmin amin sizin de inşallah sağlıkla kavusun:) benm bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum
Yaa dimi insan bi merakla gidiyor ogrenemeynce öyle kalıyor neyse sağlıklı olsunlar da :)Amin inşallahRabbim gönlünüze göre versin
benim ilk bebeğim içime hep erkek doğdu ama kız dedi herkes ailemden bugünde öğrenirim sandım ama ogrenemeyince de bir üzülüyor insan
![]()
ramzi teorisine göre kız mı gözüküyor erkek mi pekiAmin amin sizin de inşallah sağlıkla kavusun:) benm bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum
Hiç blmiyorum anlamıyorum yani ben ultrasonda nerede kese nerede :)ramzi teorisine göre kız mı gözüküyor erkek mi peki
Ramzi bende tuttu ama tutmayan çok kişi de var. Eğer kesede ilk göründüğünde kesenin solundaysa erkek, sağındaysa kız oluyor diyor bu teoriHiç blmiyorum anlamıyorum yani ben ultrasonda nerede kese nerede :)
Ama mesela erkek sagda kız solda olur derler ya ilk cocugum hep soldaydi erkek pek alakası yok sanırım onunla
Bakalim öğrenecez bayram sonrasından detaylı ultrason var :)Ramzi bende tuttu ama tutmayan çok kişi de var. Eğer kesede ilk göründüğünde kesenin solundaysa erkek, sağındaysa kız oluyor diyor bu teoribende tuttuğu için sordum
![]()