- 4 Haziran 2010
- 512
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belli oldu mu sizin cinsiyetAy çok teşekkür ederiiim pazartesi belli olacak
Belli değil canım ya haftaya net söyleyeceğim dedi doktorum Yeni ultrasonlar var ama atayım bakalım yeni tahminler ne olacakCanım belli oldu mu sizin cinsiyet
Burda sanki erkek ama neden doktor söylemedi emin mi olamadı acaba Şuan net kaç haftalıkBelli değil canım ya haftaya net söyleyeceğim dedi doktorum Yeni ultrasonlar var ama atayım bakalım yeni tahminler ne olacak
12+6 oldum bilmiyorum 13 ü geçince söylemek istedi sanırım yanıltmak istemiyorBurda sanki erkek ama neden doktor söylemedi emin mi olamadı acaba Şuan net kaç haftalık
Banada bakarmisinizErkek bence cnm
ErkekBelli değil canım ya haftaya net söyleyeceğim dedi doktorum Yeni ultrasonlar var ama atayım bakalım yeni tahminler ne olacak
Benim ultrason fotoğrafıma bakar mısınız? Sizinkine benziyor sanki.Ben cinsiyeti öğrendim arkadaşlar nasipse kızımız olacak
Benim ultrason fotoğrafıma bakar mısınız? Sizinkine benziyor sanki.
12 haftalık. Doktor bir tahminde bulundu. Kız gibi ama üstten bacak arasına da bakayım dedi üstten bir türlü göremedi. Alt popo tarafından açtı ayağını arası boş dedi. Ama daha küçük 1-2 haftaya netleşir dedi.Merhaba evet benziyor gibi ama ben pek anlamıyorum kaç haftaliksiniz bende dr söyleyince öğrendim gönlünüzden gecenin nasip olmasını dilerim
Benim de bir oğlum var ve gönül ister istemez olmayanı istiyor.Merhaba evet benziyor gibi ama ben pek anlamıyorum kaç haftaliksiniz bende dr söyleyince öğrendim gönlünüzden gecenin nasip olmasını dilerim
Sizce cinsiyet ne kızlar daha 11 haftalığızKız cnm