kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

evet lalok haklisin aksam bi saat belirleyelim hasret giderelim benim esim gececi oldu artik rahat rahat konusuruz ;-) umarim en yakin zamanda diyer arkadaslarimizda gelir mavi- true - persephoneH....(insallah kimsseyi unutmamisimdir yine ) asmincim sen bu bayram ailenin yanina gidicekmisin ?

Bencede cok iyi olurr , bende gun boyu evde oldugumdan herdakka bulabılırsınız bnı inşllh özlettiler kendılerını

hayatım vallahi bende sizi çok özledim ama nedense bir türlü denk gelemiyoruz dediğin gibi belirli bi saatte toplansak süper olur memleketi sormuşsunda yok canım ya 2 ay önce ben ordaydım geçen ayda bizimkiler bana gelmişlerdi o yüzden benim gitmem imkansız gibi birşey çok öpüyorum görüşmek üzere balım

Bencede cok iyi olurr , bende gun boyu evde oldugumdan herdakka bulabılırsınız bnı inşllh özlettiler kendılerını

yine kimsecikler yokmuş malum gerçi herkesin işi gücü vardır ben kaynımlarda olduğum için sık sık açamıyorum ama akşamları açmaya çalışıyorum kimseyede denk gelemiyorum herneyse buluşmak dileğiyle hepinizi öpüyorum fıstıklar

slm kizlar hepinizin mubarek kurban bayramini kutluyorum burdan .gurbet ellerde olan lalokcugum burdan taaaaaaaaaaaaa oraya kocaman iyi bayramlar asmincim senide kooooooocaman opuyorum bayramini kutluyorum bizim burda bayramlar cok yogun gecer daha sabah altida cocuklar baslar dolasmaya dun kalabalikti gelen giden falan bugunde kurbanla ugrastik biturlu size yazamadim ama hep aklimdaydiniz inanin

Ben bakınıp cıkıyorum canım malesef bu aralar yogunum gorumcem rahatsızlandı onunla ılgılenıyorum.

Canım bnm teşekkür ederimm sana da ıyı bayramlar, ne guzel bayramı doya doya yasıyorsunuz nice nice yıllara inşllh..

slm kızlar hepinizi çok özledim yaa bir an önce şu yoğun günleri atlatsakta buluşsak ya valla ben sizinle uzun uzun sohbet etmeyi çokk özledim en yakın zamanda buluşmak dileğiyle hepinizi çok seviyorum

slm kızlar hepinizi çok özledim yaa bir an önce şu yoğun günleri atlatsakta buluşsak ya valla ben sizinle uzun uzun sohbet etmeyi çokk özledim en yakın zamanda buluşmak dileğiyle hepinizi çok seviyorum
ahhh canım denk gelemıyoruz ki gercekten özlendiniz yaaa

asmincim ordamisin ? lalokcum gorumcene cok gecmis olsun insallah onemli bisey yoktur

Tesekkür ederım tatlımmm malesefki ciddi bir seydı. Tüp bebek için tedavı goruyordu, gecengun sabah yumurtaları alındı gayet ıyıydı eve geldık gıtgıde fenalaştı rengii sapsarıydıı yanı o halını anlatamam sıze acıle goturduk dırek amelıyata aldılar megerki iğne rahmını yaralamış iç kanama gecırmiş. Doktorlar bir nevi ölüydü dediler, ölümle hayat arazında çizgi olur ya ordan döndü cok şükür şuan iyi ama halen hastahanede..

Tesekkür ederım tatlımmm malesefki ciddi bir seydı. Tüp bebek için tedavı goruyordu, gecengun sabah yumurtaları alındı gayet ıyıydı eve geldık gıtgıde fenalaştı rengii sapsarıydıı yanı o halını anlatamam sıze acıle goturduk dırek amelıyata aldılar megerki iğne rahmını yaralamış iç kanama gecırmiş. Doktorlar bir nevi ölüydü dediler, ölümle hayat arazında çizgi olur ya ordan döndü cok şükür şuan iyi ama halen hastahanede..[/QUOTE]
cok buyuk gecmis olsun Allahim tez zamanda sifasini versin

cok saol arkadasim persephone sanada iyi bayramlar ayrica hosgeldin aramiza seni gordugume inanki cok cok sevindim anneninde ellerinden opuyorum bayramini kutluyorum

Saol canım sende çocuklarını öp yerime
Nasılsın?

cok sükür iyi olmaya calisiyoruz anneden kardeslerden uzak bayram gecirmenin buruklugu var biraz ama onun disinda hersey yolunda sen istanbulda misin belki bayramda bi yerlere gitmissinizdir diye sordum .cok saol cocuklarda uyudular bende bi kahve yaptim simdi oyle oturuyorum bizimki gececi oldu sabah geliyo bende erkenden cocuklari uyutup dinleniyorum kahve tlvzyon keyfi yapuyorm sen neler yapiyosun baya uzun zaman oldu sohbet etmeyeli

Canımm kıyamam sen bayramda istanbula ailenin yanına geçicektin hani?
Gidemedin herhalde üzme tatlı canını..
Biz antalyada ki eve geçtik pazartesi dönücem ama bi kaç işim var
Sözde uzun süre kalıcaktık bizde ben işi gücü bıraktım :)
Ohh en güzeli gündüzleri senin artık kocişin :)
Bi gittin herkes çekildi yuvasına hayatım toplaşalım bi ara

tamam bi herkes yavas yavs gelsin toplanicaz insallah ya benim icin pekte mutlu bi durum deyil gunduz evde olmasi gece calistigi icin gunduz uyku istiyo sinek vizirtisina uyanan biri benimde dort cocukla gunduz vakti sessiz bi ortam saglamam nerdeyse imkansiz oyuzden bu uykusuzluk aramizda tartismalara sebep oluyo cok mutsuzum :-(

Üzülme tatlım uykusuzluk sinir stress yapar normal anlayışlı olmak lazım elindende gelen pek bişey olmaz yani çocukları uyarmak dışında...
Sonuçta onlarda çocuk enerjilerini bi şekilde atmaları lazım..
Kafana takma zamanla düzene girer inş.
Bide çocukları oyalayacak bişeyler bulman iyi olabilir mesela beraber kurabiye pişirin,yada sessiz sinema oynayın beraber yavrucaklar yorulunca yaramazlık yapmazlar diye düşünüyorum..

sanirim baskada yapacak bisey yok tavsiyelerin disinda ....napalim bizde idare edicez artik.cok saol yardimci olma istegin icin ...ne zaman bize geliyosunuz bak bekliyorum unutmayin sakin sen ve enistem. bi hafta sonra evde tadilat yapicaz oturdugumuz ev mustakil ustune bi kat aticaz kismetse yani dublex gibi bisey yapicaz siz ust katta kalirsiniz balkondan manzarayi seyredersiniz bizim ev biraz yuksekte oyuzden bikat daha atilirsa heryer gozukur bahceler daglar falan (gerci baskada bisey yok gorecek ) ;-) neyse insallah bigun ylunuz duser ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…