kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

ahhh canım denk gelemıyoruz ki gercekten özlendiniz yaaa

Tesekkür ederım tatlımmm malesefki ciddi bir seydı. Tüp bebek için tedavı goruyordu, gecengun sabah yumurtaları alındı gayet ıyıydı eve geldık gıtgıde fenalaştı rengii sapsarıydıı yanı o halını anlatamam sıze acıle goturduk dırek amelıyata aldılar megerki iğne rahmını yaralamış iç kanama gecırmiş. Doktorlar bir nevi ölüydü dediler, ölümle hayat arazında çizgi olur ya ordan döndü:( cok şükür şuan iyi ama halen hastahanede..

slm lalok iki gundur yoksun seni cok merak ediyorum insallah kotu bisey yoktur gorumcen nasil hala hastanedemi

sanirim baskada yapacak bisey yok tavsiyelerin disinda ....napalim bizde idare edicez artik.cok saol yardimci olma istegin icin ...ne zaman bize geliyosunuz bak bekliyorum unutmayin sakin sen ve enistem. :-) bi hafta sonra evde tadilat yapicaz oturdugumuz ev mustakil ustune bi kat aticaz kismetse yani dublex gibi bisey yapicaz siz ust katta kalirsiniz balkondan manzarayi seyredersiniz bizim ev biraz yuksekte oyuzden bikat daha atilirsa heryer gozukur bahceler daglar falan (gerci baskada bisey yok gorecek ) ;-) neyse insallah bigun ylunuz duser ......

İnş. hayatım eniştede bende işi bıraktık artık hayat nereye sürüklerse düşer elbet yolumuz :)
Ne güzel olur şimdi o ev mis gibi dağ manzarası bizi boşverde büyük bi teras yaptırın çoluk çocuk oturursunuz keyifli keyifli yemekler yenir ordaa ayy canım çektii :16:

sende hosgeldin asmincim tam simdi aklimdaydin vallahi nerde acaba napiyo diyodum laloku da cok merak ediyorum neden yazmiyo gorumcesi hastanedeydi allah korusun insallah iyidir ... sen neler yapiyosun eve geldinizmi hani kaynindaydiniz ya .bu gece istedigin kadar sohbet ederiz bizimki iste ;-)

sende hosgeldin asmincim tam simdi aklimdaydin vallahi nerde acaba napiyo diyodum laloku da cok merak ediyorum neden yazmiyo gorumcesi hastanedeydi allah korusun insallah iyidir ... sen neler yapiyosun eve geldinizmi hani kaynindaydiniz ya .bu gece istedigin kadar sohbet ederiz bizimki iste ;-)

sakıncası yoksa özel olarak konuşmak istiyorum seninle kafam çok bozuk senin için sorun olmazsa tabi

güya bebek için tedavi görüyom eşime doktor değiştirelim dedim izmire veya istanbula gidelim dedim yok ne gerek varmış her çocuğu olmayan oralardamı tedavi görüyormuş ve benim canımı çok sıktı gittiğim doktor sürekli beni oyalayıp duruyor napıcağımı hiç bilmiyorum yaaa moralim çok bozuk off:43:

slm lalok iki gundur yoksun seni cok merak ediyorum insallah kotu bisey yoktur gorumcen nasil hala hastanedemi
ahh canım çok şükür bir problem yok iyi ama halen hastahanede tam iyleşmeden taburcu etmıyorlar suanda arada ateşi çıkıyormus oyuzden hala orda tutuyorlar. Bense ıyıyım canım dun moralım bozuktu acmadım bugunde mutfagı altına ustune getirdim temızlık yaptım, cok yoruldum cok :( siz nasılsınız ?
güya bebek için tedavi görüyom eşime doktor değiştirelim dedim izmire veya istanbula gidelim dedim yok ne gerek varmış her çocuğu olmayan oralardamı tedavi görüyormuş ve benim canımı çok sıktı gittiğim doktor sürekli beni oyalayıp duruyor napıcağımı hiç bilmiyorum yaaa moralim çok bozuk off:43:
Canım benım üzülme sen :( eşini ikna etmeye calış ama birbirinizi kırmadan ıkna olmasa da sen doktorun bı acıgını tut ve eşine zorla anlatt durumu ama anlamadığım nsıl oyalıyor senı ilaç falan vermıyor mu tedavı surecını takıp etmıyor mu ?

:52::52::43::43::43::43:bende çok yanlızım kimse açtigim konulara cvp vermio, yorum da bulunmuo neden öle? sayfaya yeni üye oldum çokta çözemedim.. özel msj bile atamiyorum.:52:

ahh canım çok şükür bir problem yok iyi ama halen hastahanede tam iyleşmeden taburcu etmıyorlar suanda arada ateşi çıkıyormus oyuzden hala orda tutuyorlar. Bense ıyıyım canım dun moralım bozuktu acmadım bugunde mutfagı altına ustune getirdim temızlık yaptım, cok yoruldum cok :( siz nasılsınız ?

Canım benım üzülme sen :( eşini ikna etmeye calış ama birbirinizi kırmadan ıkna olmasa da sen doktorun bı acıgını tut ve eşine zorla anlatt durumu ama anlamadığım nsıl oyalıyor senı ilaç falan vermıyor mu tedavı surecını takıp etmıyor mu ?

canım öncelikle hoş geldin ve çok geçmiş olsun doktor adet düzenlemek için iğne uyguluyo ama buda benim hormonlarda tavan yapıyo 3 ampul tek seferde uyguluyo adetlerde düzelme falan yok bebek desen oda yok ayın dördünde sonkez gidicem yanına sonra başka doktora gidicem 7 aydır tedavi edemedi edemiyorumda diyemiyor bidahaki ay bidahaki ay diyip duruyo buda beni sinir ediyo tüplere bakmak yok rahim filmi falan desen yok sessiz bulduğu için kandırıp duruyo işte kendimi çok kötü hissediyorum yaaa

Back