kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

inşallah hiçbir sıkıntı yoktur canım heycanını ve merakını tahmin edebiliyorum hayırlısı olsun canım benim senin için dua edicem

Dualarınıza çok ihtiyacım var canım. İlk bebeğimi kalp atışımdan sonra kaybetmiştim. Yine o haftalar yaklaştıkça çok korkuyorum. Dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var.

allah şifalar versin. doğru düzgün içmemiş olmama rağmen şu lohusalıkta benimde csnım bazen bir efkar sigarası istiyor :)

sağol canım hoşgeldin allah bebişini analı babalı büyütsün inşallah nasılsın nerden katılıyosun aramıza kendinden biraz bahsedersen sevinirim tatlım

Dualarınıza çok ihtiyacım var canım. İlk bebeğimi kalp atışımdan sonra kaybetmiştim. Yine o haftalar yaklaştıkça çok korkuyorum. Dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var.

korkma canım allah ol dediyse hiçbirşey engel olamaz sende biliyosun kimi çocuk istemez patır patır doğurur bizde bir çocuk için kendi adıma söyleyim hastane hastane dolaşırım ama maalesef nasip kısmet allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize

Hoşgeldiniz kızlarrr

geçmiş olsun canım vallah bnd hastayımmm benim adet gldi sancım cok olüyorum

sağol canım keşke benimde sancım olaydıda diş ağrım olmayaydı millet hamile kalınca duygusallaşıyormuş bende diş çektirdim çok duygusallaştım sanada geçmiş olsun canım sıcak tut ayaklarını

Ah canım kıyamam sana :)) bizde hamile kalabilsek ahh dun adet olmam gerekıyordu gelmeyince sevindim ama kursagımda kaldı bugun geldi valla agrıkesici içtim corabı ayagımdan cıkarmıyorum ama oluyor işte

Kızlr, fikir verin bana
Doktorum hamile kalma dedı adenomu indirelim sonra ama kkde bırsuru adenomlular hamıle kalmış bnde bebk istiyorum ne yapmalım sizce korunuyum mu ıyleşene kadar yoksa oluruna mı bırakıyım ?

sağol canım hoşgeldin allah bebişini analı babalı büyütsün inşallah nasılsın nerden katılıyosun aramıza kendinden biraz bahsedersen sevinirim tatlım

duaların için sağol canım. ankarada yaşıyorum 2 yıl oldu evleneli, 2 haftalıkta anneyim. şu ara bunalımlıyım biraz ama bu normalmiş sanırım :) sen neleer yapıyorsun hangi şehirdesin

duaların için sağol canım. ankarada yaşıyorum 2 yıl oldu evleneli, 2 haftalıkta anneyim. şu ara bunalımlıyım biraz ama bu normalmiş sanırım :) sen neleer yapıyorsun hangi şehirdesin

canım bende muğladayım iki yıllık evliyim bebek falan henüz yok geçer canım allah yardım etsin bebiş kızmı erkekmi

sabırsız olmak kötü ama insanın elinde olan bişey değil araştırın bence iyinin iyisi vardır

sana şunu söylemeden geçmek istemedim istanbulda prof faruk buyru var kesinlikle onun üstüne doktor tanımıyorum benimkinin işi olmasaydı hiç kaçırmazdım senin imkanın olursa görün bence

sabırsız olmak kötü ama insanın elinde olan bişey değil araştırın bence iyinin iyisi vardır

sana şunu söylemeden geçmek istemedim istanbulda prof faruk buyru var kesinlikle onun üstüne doktor tanımıyorum benimkinin işi olmasaydı hiç kaçırmazdım senin imkanın olursa görün bence

Cn şuan Turkiye yolu gözükmüyor yazın artık inşlh.o Vakte kadar gerek kalmaz anlayacağın beklemekten başka care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…