kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

selaaaaammm kizlar sizi cooooooook ozledim gordugum kadariyla kimse ugramiyor :-( benim internetin suresi doldu burdada tlfoncu yok sehirde var ayin onunda gidicem yuklicem sonra yine burda olucam ve sizi beklicem lalokcugum bence oluruna birak korunma insallah olucak yegenimiz ben hissediyorum hepte dua ediyorum suan kuzenim bizde onun tlfonundan yaziyorum hepinizi coooooooook ozledim cook cok cok opuyorum.....

selaaaaammm kizlar sizi cooooooook ozledim gordugum kadariyla kimse ugramiyor :-( benim internetin suresi doldu burdada tlfoncu yok sehirde var ayin onunda gidicem yuklicem sonra yine burda olucam ve sizi beklicem lalokcugum bence oluruna birak korunma insallah olucak yegenimiz ben hissediyorum hepte dua ediyorum suan kuzenim bizde onun tlfonundan yaziyorum hepinizi coooooooook ozledim cook cok cok opuyorum.....

Bizde seni özledikk kızz, sureklı bakınıyorum kimse yok ayın 10 na daha var be kız. Gercekten mi bilmiıorum zaten doktor gözümü korkuttu işte ne yapacagımı bılemıyorumm inşllh canım duan içinde teşekkür edeyorum rabbim çocuklarını sana bağıslasınn:)) ıyı bk kndne

slm arkadaşım ben seda oncelikle hoşgeldin aramıza komşuluk ilişkileri cogu yerde aynı bende sakaryanın yazlık bir yerindeyim malesef burdada pek komşu yok

mrb lalok yaw kizlar nerde mavi persephone asmincim iyilermi ? ne yapalim mecbur beklicem ayin 10 unu sen beni dinle bak korunma....

Mrb kızlar hiç görünmüyor . Ben öle düşünüyorum da eşim razı gelmeyecek saglığın sozkonusu sen iyleş dıyo nasıp ederse Rabbim gelir dıyor bıde cok düşündüğüm içinde kızıyorr

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm ;-))) hadi kizlar toplasalim nerdesiniz hepinizi cooooook ozledim sohpetinizi daha da cok ozledim ...ozur dilerim truecum gercekten cok acele yazdim ondan yani yoksa hep aklimdasiniz

iyi geciyo cok sükür ama arkadaslarima kavusursam dahada iyi gecicek umarim cabuk gelirler beni yalniz birakmazlar belki okumussundur ben bi on gundur yazamiyordum bide simdi geldim kimsecikler yok :-( iyiki sen geldin nerdesin neler yaparsin

iyi geciyo cok sükür ama arkadaslarima kavusursam dahada iyi gecicek umarim cabuk gelirler beni yalniz birakmazlar belki okumussundur ben bi on gundur yazamiyordum bide simdi geldim kimsecikler yok :-( iyiki sen geldin nerdesin neler yaparsin

Hoşgeldınnnn canımmm özledım ya burdakı sohbetııı. Neler yaptın nasıl gecıyor gunlerın?

Hoşgeldınnnn canımmm özledım ya burdakı sohbetııı. Neler yaptın nasıl gecıyor gunlerın?

sende hosgeldin canim benim ne yapalim cocuklar okul falan ugrasiyoruz iste iki gundur bayram temizligi vardi cok yoruldum valla sen yaptinmi bayram temizligi ? insallah bayrama kadar diyer arkadaslarimiz da gelirde hep beraber bayramlasiriz ;-) sen nasilsin sagligin nasil insallah iyisindir ....

sende hosgeldin canim benim ne yapalim cocuklar okul falan ugrasiyoruz iste iki gundur bayram temizligi vardi cok yoruldum valla sen yaptinmi bayram temizligi ? insallah bayrama kadar diyer arkadaslarimiz da gelirde hep beraber bayramlasiriz ;-) sen nasilsin sagligin nasil insallah iyisindir ....

Ellerine saglık canım :)) bu gurbette ne bayramı canım ya keşke turkıyede olsamda yapsam,gercı burda yapacak bsey olmadıgından herdakka temızlık yapıyom dessem yerıdırr ki amac oyalanmk:)bnde ıyıyım saglıyım yerındemı ınan bnde bılmıyorum :43: zaten bnmkı delırdı hergun falanca yerım agırıyo kafam agırıyo dıye solenıyorum adama :1: bak mesela şimdi gözlerim cok agırıyor yanma oluyor uyandıgımdan berı yanı bunu kocaya solemessem mi :1::1:

Back