kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Sen ne yaptın bugun kız oturdugun köyün bir keşfini yaptın mı ? Nasıl oralar ?

12 de uyandım günlük rutin işlerimi bitirdim biraz nete takıldım nettende sıkıldım biraz bisiklet sürdüm anacım köy çok büyük yolları falan çok karışık o yüzden fazla uzaklaşamadım benimki evin etrafında sür diyo ağaçların tepesinemi çıkayım dedim anlıycağın gizliden başka taraflara gidiverdim işte böyle tatlım

iyi demişsin vallah aslında bılıyormusun farklı tanınmadıgın bır yerde dolaşmayı cok severımm bn gezıp gormeyı etrafı tanımayı bn dayanazmazdımm butun koyu dolaşırdım

iyi demişsin vallah aslında bılıyormusun farklı tanınmadıgın bır yerde dolaşmayı cok severımm bn gezıp gormeyı etrafı tanımayı bn dayanazmazdımm butun koyu dolaşırdım

kız burda çok köpek var ondan çekiniyom yoksa her taraf ormanlık tam bana göre yani ahhh bide köpekler olmasa

gunaydin gunaydin gunaydinlar hepinize bakalim kim ilk once cvp vericek lalokcugumun en son cvp vericegi kesin bakin gorurdunuz 3 te kalkicak..... gunaydin.....dicek ))))))

Kızlar günaydınn bugün aranızda olamayabilirim acayip şoklardayım ilk defa böyle bişey başıma geliyor kimsede duymamış olabilir çünkü böyle bi olayla karşılaşmadım hiç
Arabamın stepme sini çalmışlar ya yok böyle bişey
Çalan stepme gibi şişsin inş.
Yani anlayacağınız arabayla uğraşacağım bugün aranızda olamayabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…