- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.821
eşinin snei yurtışına gçnderme olasılığı nedir? ne iş yaptın yada yapıyorsun? yurtdışında 6 ay kalsan ingilizce öğrendikten sonra asistanlık için okula bile gerek yok.. kusura bakma ben seni yeni tanımaya çalışıyorumdaÇok teşekkür ederim..
Az önce arkadaşlara bu konudan bahsediyordum ben de..
Evet bu sene dışardan bitirmelere başvuracağım kısmetse.
eşinin snei yurtışına gçnderme olasılığı nedir? ne iş yaptın yada yapıyorsun? yurtdışında 6 ay kalsan ingilizce öğrendikten sonra asistanlık için okula bile gerek yok.. kusura bakma ben seni yeni tanımaya çalışıyorumda
yaw kafayi yedim heralde bu saatte kalkmis ben uyuduktan sonra yazdklrnizi okuyorum masallah nazar deymesin arkadasligimiza suan bebisim kucagimda emziriyorum neyse sabah yine yszarim bol bol insallah simdi hepiniz guzel guzel ruyalar goruyorsunuzdur ki sabah pardon yada oglenmutlu uyanin
aslında true ya demiştim. ama seninde yurtdışı muhabbetini görmüştüm. üstüne alınıp sende yorumlarsan sevinirim hem seninlede tanışmış oluruzBu yorum bana gibi geldi cnm doğrumu algılamışım yanlış alıntı mı?
aslında true ya demiştim. ama seninde yurtdışı muhabbetini görmüştüm. üstüne alınıp sende yorumlarsan sevinirim hem seninlede tanışmış oluruzher ne kadar kavuşmadan kaybetsemde seni. çıkıyorsunya o bakımdan
Gunaydınnn kızlarr nasılsınız bugun ? Ben rahat ve mutlu uyandımm bugunn
tamam o zmn. bende istanbulda oturuyorum 27 yaşındayım bankacıyım. 2.5 yıllık eşimden ayrılalı 9 ay oldu. tek başıma eve çıktım. rahat huzurluyum çok şükür. ingilizce şart bencede süper bir deneyim olur sizin için. ingilterede kaldım ben bir süre. biçilmiş kaftan bence sizin için. orada brezilyalı bi arkadaş buldum kendime o da arkeologtu biliyor musunEvet canım geç cevap verdim kusura bakma duştan çıktım şimdi :)
Arkeoloğum ben evli değilim ama 2 yıldır erkek arkadaşımla yaşıyorum oda uluslar arası arkeolog sürekli çıkıyoruz yurt dışına çat pat konusuyorum ama hep tercüme etmesi gerekiyo benimkinin bide ilerde yurt dışında yaşama gibi bi planımız var albüm yapmayı düşünüyorum dolayısıyla çok akıcı olması lazım ing. o yüzden en baştan temelinden tekrar başlayıp öğrenmeyi düşünüyorum :)
Daha buradayım tanışalım üzülme 4 bçkta görüşmem
tamam o zmn. bende istanbulda oturuyorum 27 yaşındayım bankacıyım. 2.5 yıllık eşimden ayrılalı 9 ay oldu. tek başıma eve çıktım. rahat huzurluyum çok şükür. ingilizce şart bencede süper bir deneyim olur sizin için. ingilterede kaldım ben bir süre. biçilmiş kaftan bence sizin için. orada brezilyalı bi arkadaş buldum kendime o da arkeologtu biliyor musunve ingilterede gitmediğimiz müze kalmadı beraberr
ben geç atladım konuya ne görüşmen vardı snein?
bende bournemouth ve brightonda kaldım. en uzun süre brighton da kaldım ama bi çok yerine gittim gezdim ingilterenin. bence tam bana göre bir yer. inanılmaz hoşuma gidiyor, seviyorum. seçme şansım olsa kesinlikle orada yaşamak isterdim. hatta benim çift vatandaşlığım var ab üyesiyim aynı zamnda. belki diyorum ileride bir gün orada yaşarım..Hmm en güzelini yapmışsın canım dinle kafanı bol bol :))
Birmingham da kaldım bi süre ingilterede oxford kolejinde bir araştırma yürütüyodu benimki sonra londrada 1 ay fln kaldık geri döndük ama ingiltere bana fazla soğuk geliyo akşağanlarıda bi tuhaf
İş görüşmesi gibi bişey arkeolojik işaretlerle ilgili bilgi için cnm
bende bournemouth ve brightonda kaldım. en uzun süre brighton da kaldım ama bi çok yerine gittim gezdim ingilterenin. bence tam bana göre bir yer. inanılmaz hoşuma gidiyor, seviyorum. seçme şansım olsa kesinlikle orada yaşamak isterdim. hatta benim çift vatandaşlığım var ab üyesiyim aynı zamnda. belki diyorum ileride bir gün orada yaşarım..
başarılar dilerim sana görüşmen ile ilgili. kaç yaşındasın?
Çok güzel cnm ben fazla kalmadım ne yazıkki inş. ilerleyen dönemlerde :)
Umarım gönlüne göre yaşarsın herşeyini dolu dolu :)
İyi dileklerin için teşekkür ederim böyle görüşmeler günde 2 3 kere mutlaka çıkıyo malesef 3 milyondan fazla yasal olmayan defineciler var türkiyede.Görünmeyen yüzünü hiç sorma,22 cnmcım yaşım daha önümle hayırlısıyla uzun bir ömür var üzülmüyorum hiçbirşey için öğrenirim elbet ing. sular seller gibi
annem sen yoksa yeni mi kalktın daha uykucuu
Kimsecikler yok
Ben geldimmmmm
ooo hoş geldin hayatım nerelerdesin özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?