- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.861
Kızlar günaydınn bugün aranızda olamayabilirim acayip şoklardayım ilk defa böyle bişey başıma geliyor kimsede duymamış olabilir çünkü böyle bi olayla karşılaşmadım hiç
Arabamın stepme sini çalmışlar ya yok böyle bişey
Çalan stepme gibi şişsin inş.
Yani anlayacağınız arabayla uğraşacağım bugün aranızda olamayabilirim
gunaydin gunaydin gunaydinlar hepinize bakalim kim ilk once cvp vericek lalokcugumun en son cvp vericegi kesin bakin gorurdunuz 3 te kalkicak..... gunaydin.....dicek))))))
Kızlar günaydınn bugün aranızda olamayabilirim acayip şoklardayım ilk defa böyle bişey başıma geliyor kimsede duymamış olabilir çünkü böyle bi olayla karşılaşmadım hiç
Arabamın stepme sini çalmışlar ya yok böyle bişey
Çalan stepme gibi şişsin inş.
Yani anlayacağınız arabayla uğraşacağım bugün aranızda olamayabilirim
selammmmmmm kızlar naptınız bensiz
Günaydınnnn canımmmmuyandım da gozlerım hala uyku istıyor heralde gene uyuyacam :))
kiz kalk artik uykucu aksam oldu nerdeyse yada kalktinda hafta sonu diye gezmeyemi ciktiniz ?????? asmincim de yok ortalarda yoksa oda kv deyle gezmeyemi cikmis valla bizim burda butun gunler ayni yani pazar ile carsamba arasinda bi fark yok(((
Kızlar birimiz var bir diğerimiz yok hani nerdesiniz cığlık atacam haa toplanınn
amiiiiiiiinn elleri kollari kirilsin insallah gecmis olsun canim benim cok uzuldum ...
neeeeeeeeeeeeeeeeebaşka bişi kalmamışmı şaka gibi
Ben uğradım buralara :))
Hosgeldin :) ne yapiyon bebis nasil?
Cok sukur cnm saglikla buyur insallhh :)) 28 ne az kalmiss :)))Hoşbuldum canımm. Bebişş iyidir inşAllah. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Ayın 28 ini bekliyoruz nasıl olduğunu görmek için.
Hosgeldin cnm :)) senlede konusuruz nerelisin nerde oturuyorsun ?Merhaba ben de çok yalnızım benimle de tanısın konusun yeni taşındım kimseyi tanımıyorumok yalnızım dertleşmeye konuşmaya ihtiyacım var:2:
Merhaba ben de çok yalnızım benimle de tanısın konusun yeni taşındım kimseyi tanımıyorumok yalnızım dertleşmeye konuşmaya ihtiyacım var:2:
Cok sukur cnm saglikla buyur insallhh :)) 28 ne az kalmiss :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?