kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Kızlar günaydınn bugün aranızda olamayabilirim acayip şoklardayım ilk defa böyle bişey başıma geliyor kimsede duymamış olabilir çünkü böyle bi olayla karşılaşmadım hiç :14:
Arabamın stepme sini çalmışlar ya yok böyle bişey :47::47:
Çalan stepme gibi şişsin inş. :53:
Yani anlayacağınız arabayla uğraşacağım bugün aranızda olamayabilirim :43::22:

neeeeeeeeeeeeeeeee:53::53: başka bişi kalmamışmı şaka gibi

Kızlar günaydınn bugün aranızda olamayabilirim acayip şoklardayım ilk defa böyle bişey başıma geliyor kimsede duymamış olabilir çünkü böyle bi olayla karşılaşmadım hiç :14:
Arabamın stepme sini çalmışlar ya yok böyle bişey :47::47:
Çalan stepme gibi şişsin inş. :53:
Yani anlayacağınız arabayla uğraşacağım bugün aranızda olamayabilirim :43::22:

amiiiiiiiinn elleri kollari kirilsin insallah gecmis olsun canim benim cok uzuldum ...

Günaydınnnn canımmmm :1::1::1: uyandım da gozlerım hala uyku istıyor heralde gene uyuyacam :))

kiz kalk artik uykucu aksam oldu nerdeyse yada kalktinda hafta sonu diye gezmeyemi ciktiniz ?????? asmincim de yok ortalarda yoksa oda kv deyle gezmeyemi cikmis valla bizim burda butun gunler ayni yani pazar ile carsamba arasinda bi fark yok :((((

kiz kalk artik uykucu aksam oldu nerdeyse yada kalktinda hafta sonu diye gezmeyemi ciktiniz ?????? asmincim de yok ortalarda yoksa oda kv deyle gezmeyemi cikmis valla bizim burda butun gunler ayni yani pazar ile carsamba arasinda bi fark yok :((((

Kalktım kalktım canım hee burda hafta sonu cuma-cumartesi yarın haftanın bası ama degısen bısey yok bizim için hepsi aynı :1: eşimin arkadaşı lübnanlı biri ıle evli kadında lübnandaydı yenı geldi dün gece onu gormeye gittim, gece cıkabılıyorz ancak :(

foto paylaşmayı deniyorumm sadece

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Merhaba ben de çok yalnızım benimle de tanısın konusun yeni taşındım kimseyi tanımıyorumok yalnızım dertleşmeye konuşmaya ihtiyacım var:2::5:

Hoşbuldum canımm. Bebişş iyidir inşAllah. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Ayın 28 ini bekliyoruz nasıl olduğunu görmek için.
Cok sukur cnm saglikla buyur insallhh :)) 28 ne az kalmiss :)))
Merhaba ben de çok yalnızım benimle de tanısın konusun yeni taşındım kimseyi tanımıyorumok yalnızım dertleşmeye konuşmaya ihtiyacım var:2::5:
Hosgeldin cnm :)) senlede konusuruz nerelisin nerde oturuyorsun ?

Back