• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Size bişey söylemek istiyorum..
Ben lise terkim...
Çalışmak zorundaydım..
Okuyamadım vs..
Eşim ünv. mezunu..
Kaynım mühendis,eltim psikolog..
Eşimin kuzenleri mühendis,dr. Vs..
Eşleri deseniz keza yine öyle..
Bir araya gelince çok çekiniyorum..
Ne bileyim..
Eşimin eski eşi de grafikermiş..
Üzülüyorum belki de.

Aman canım dert ettiğin şeye bak bu dünyada kaçtane okuyupta adam olamamış adam var biliyomusun sen ?
Sen sensin kendine sahipsin böyle mutluysan aklını hiçbirşeyin kurcalamasına izin verme kendine güveninde tam yani düşündüğün şeye bak okumak istiyorsanda hiçbirşey için geç değil hepimizin hayatında belli başlı sorunlar olur bende dışardan bitirdim liseyi koleje giderken mecburen napalım yani ama pes etmeden çalıştım kazandım ünv. kapı gibi diplomam var şimdi doktoraya başlıycam :ssz:

Hoşgeldin melek..:ssz:

hosbulduk canim valla bende pek manken sayilmasamda ehh iste idare eder bende 1 70 boyunda 70 kg bugday tenli balik etli bi hatunum gozlrm kahve rengi son dogumum sezeryan oldu oyuzden azciik fazlam var benimde basenlerimle sorunum nasil eriticem bi on gun sonra falan istanbula gelmeyi dusunuyorum donusum muhtesem olacak size koy ekmegi getiriyim ben pissiriyorum onceden bilmiyordum ama sonra ogrendim

Kendine bi program yap hergün 10 dkda olsa araba kullanmaya çalış ingilizceni geliştir sertifika programlı kurslar var her türlü önün açılır bi yeteneğin varsa geliştirmeye çalış kendini eksik hissetmeni gerektiricek hiçbirşey yok kader utansın :ssz:

elinden geldiğince kendini daha çok geliştir bence ben çok çalışmak istiyorum işletme yönetimi ve çocuk gelişimi mezunuyum ama eşim evden çıkmamı istemiyo ve ben çok çok üzülüyorum bana güvenmiyormusun diyorum sana güvenmeseydim evlenmezdim senin yorulmanı istemiyorum kıyamıyorum falan diyip geçiştiriyor ama ben tatmin olamıyorum yaaaaa

Benim eşim sağolsun tam destek..
Daha yeni evli sayılırz..
Evliliğe alışma durumları vs..
Ama bence zamanı geldi..
Ha bu arada eşimin akrabalrının yanında çekiniyorum evet ama..
Yanlış anlamayın..
Hepsi çok mütevazı insanlar..
Asla bana ters bi bakış sezinlemedim.

hosbulduk canim valla bende pek manken sayilmasamda ehh iste idare eder bende 1 70 boyunda 70 kg bugday tenli balik etli bi hatunum gozlrm kahve rengi son dogumum sezeryan oldu oyuzden azciik fazlam var benimde basenlerimle sorunum nasil eriticem bi on gun sonra falan istanbula gelmeyi dusunuyorum donusum muhtesem olacak size koy ekmegi getiriyim ben pissiriyorum onceden bilmiyordum ama sonra ogrendim

Fıstık gibisin maşallah verirsin gider hayatım hiç takma ama demeseydin köy ekmeği tam spor arifesinde bak kalkıp yaparım şimdi sonra sıcak sıcak fırından çıkar çıkmaz tereyağını sürer yerim çıtır çıtırr ımhhhh :16::56:

Size bişey söylemek istiyorum..
Ben lise terkim...
Çalışmak zorundaydım..
Okuyamadım vs..
Eşim ünv. mezunu..
Kaynım mühendis,eltim psikolog..
Eşimin kuzenleri mühendis,dr. Vs..
Eşleri deseniz keza yine öyle..
Bir araya gelince çok çekiniyorum..
Ne bileyim..
Eşimin eski eşi de grafikermiş..
Üzülüyorum belki de.

canım anlıyorum seni ama resimlerinden bile özgüvenin ne kadar yerinde olduğu belli
+ konuşmalarınla uslubunla çoğu mektep bitirmişten daha aklı başındasın.
istersende olkursun geç kalmadın henüz.!
rahmetli Kemal Sunal 50 küsür yaşında ünv diploması aldı.

Söylemeden geçemicem, herkes ünv mezunu olur belli kalıpları bilirsin ezberlersin ama insan olmak herkesin harcı değil.!

Ama bence zamanı geldi..
Yanlış anlamayın..

Bu çok iyi işte kendini kasma istersen gayet doğal bi durum sonuçta :16::16:
Acıma olarak algılama sakın kıyamadım sana bende böyle üzülüyodum liseye giderken herkes okula gidiyo ben dışardan okuyorum diye :52:

Kendine bi program yap hergün 10 dkda olsa araba kullanmaya çalış ingilizceni geliştir sertifika programlı kurslar var her türlü önün açılır bi yeteneğin varsa geliştirmeye çalış kendini eksik hissetmeni gerektiricek hiçbirşey yok kader utansın :ssz:

İng.çat pat var ama geliştirmek için gidicem kursa..
Birde italyanca kursu istiyorum..
Dışardan bitirmelere de başlarsam...
Vaktim var sonuçta..
Tüm gün evdeyim.

canım anlıyorum seni ama resimlerinden bile özgüvenin ne kadar yerinde olduğu belli
+ konuşmalarınla uslubunla çoğu mektep bitirmişten daha aklı başındasın.
istersende olkursun geç kalmadın henüz.!
rahmetli Kemal Sunal 50 küsür yaşında ünv diploması aldı.

Söylemeden geçemicem, herkes ünv mezunu olur belli kalıpları bilirsin ezberlersin ama insan olmak herkesin harcı değil.!

Canım hoşgeldin..
Çok haklısın..
Hç bişey için geç kalınmış değil..

Ama bence zamanı geldi..
Yanlış anlamayın..

sen söylemesen hayatta anlamazdım. o kadar güzel konuşuyorsun, espiri yeteneğin var ve mantıklısınki. sakın böyle düşünme canım. yönetici asistanı yada resepsiyonist olarak her yerde iş bulabilirsin. hem beyaz yakalı olursun hemde kurumsal yerde çalışırsın. ayrıca açıktan bitirmeyi düşünmezmisin liseyi?

İng.çat pat var ama geliştirmek için gidicem kursa..
Birde italyanca kursu istiyorum..
Dışardan bitirmelere de başlarsam...
Vaktim var sonuçta..
Tüm gün evdeyim.

İyi yaparsın hayatım bende en baştan başlıycam ing. yurt dışında bulunacağım 1 2 yıl sonra mecburen 2.dile artık ing. ana dilim gibi konuşunca düşünücem :1:

sen söylemesen hayatta anlamazdım. o kadar güzel konuşuyorsun, espiri yeteneğin var ve mantıklısınki. sakın böyle düşünme canım. yönetici asistanı yada resepsiyonist olarak her yerde iş bulabilirsin. hem beyaz yakalı olursun hemde kurumsal yerde çalışırsın. ayrıca açıktan bitirmeyi düşünmezmisin liseyi?

Çok teşekkür ederim..
Az önce arkadaşlara bu konudan bahsediyordum ben de..
Evet bu sene dışardan bitirmelere başvuracağım kısmetse.

Canım hoşgeldin..
Çok haklısın..
Hç bişey için geç kalınmış değil..

rica ederim cnm içimden geçenlerdi :)
hoşbuldum bu arada :)

bende uzun yıllardır çalışıyorum ön lisans mezunuyum
eşim ailesinden çoğu kişi dr mühendis v.s.
ama insanlıktan pek nasibini almamışlar
şöyleki kariyer odaklı yaşayıp sosyal hayatı kişisel gelişimi ıskalamışlar.

görümcem 2 ünv mezunu bir kadın diplomaları sandıkta saklıyor.!
31 yaşında ve 31 gün çalışmamış bir insan.! baba parası şimdide koca parası tatlı geliyor
birde aç gözlü gibi ihtiyaçlarını etrafındakilerin karşılamasını bizzat talep ediyor.
Yani eğitim kariyer anlamamında cahilliği giderebilir daha çok iş imkanı sağlar ama eşşeklik bakidir.!!

rica ederim cnm içimden geçenlerdi :)
hoşbuldum bu arada :)

bende uzun yıllardır çalışıyorum ön lisans mezunuyum
eşim ailesinden çoğu kişi dr mühendis v.s.
ama insanlıktan pek nasibini almamışlar
şöyleki kariyer odaklı yaşayıp sosyal hayatı kişisel gelişimi ıskalamışlar.

görümcem 2 ünv mezunu bir kadın diplomaları sandıkta saklıyor.!
31 yaşında ve 31 gün çalışmamış bir insan.! baba parası şimdide koca parası tatlı geliyor
birde aç gözlü gibi ihtiyaçlarını etrafındakilerin karşılamasını bizzat talep ediyor.
Yani eğitim kariyer anlamamında cahilliği giderebilir daha çok iş imkanı sağlar ama eşşeklik bakidir.!!

Kesinlikle katılıyorum bu söylediklerine..
Meslek sahibi olup çalışmayı çok istemiştim..
Bazen hayat planlandığı gibi gitmiyor malesef..
Görümcenin durumu çok enteresan.

Kesinlikle katılıyorum bu söylediklerine..
Meslek sahibi olup çalışmayı çok istemiştim..
Bazen hayat planlandığı gibi gitmiyor malesef..
Görümcenin durumu çok enteresan.

öyle enteresandır, ele karışınca garip insan figürleride hayatına giiryor :)
sormak ayıp olmasında kaç yaşındasın canım
resimlrinden daha çıtırsın ve çok tatlısın da :)

Back