• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Valla bız sırayla yapıyoruz bır o saclarımı oksuyor bır ben :)) alıstırdım onu bu alışkalıga

Bu ara genelde o uyuyana kadar ben onu seviyorum. Kucağıma yatıyor saçlarıyla oynuyorum. Sonra ben onun yanına yatıp uyuduğum zaman gecenin bir yarısı bakıyorum uyku arasında o bana sarılmış saçlarımı okşuyor. Bazen o uyuyor ben bişeylere kafamı takmış oluyorum içimden onları düşünürken bir anda dönüp sarılıyor bana sanki o an bişeylere üzüldüğümü hissetmiş gibi. Çok garip oluyorum. Nasıl hissetti diyorum.

anacım benimki çok uykucu zorla beni yatağa götürüyo kendi uyuyo ben adile naşit gibi gözlerim açık nasıl uyuyabilirim diye düşünüyom :1:

Benim bu ara uyku saatlerim iyice şaştı. Sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum. Akşama kadarda koltuklarda uyukluyorum. Gündüzüm gece, gecem gündüze döndü.

Topiğimizin hamarat kızısın sen bıtanesın :))) hmmm menumuzde ne var bılemedım ki bugun :1: ayy kız hamıle bahsetmeyelim yemeklerden gunahına gırmeyelım canı ceker falan

Ay yok canım ya. Henüz hiçbir belirtim yok. Sadece kasık ağrım oluyor arada o kadar. Göğüslerim zaten oldu olası biraz büyüktü hala aynılar :)) Ne mide bulantısı, ne başka bişey.

Bir de çok şükür öyle bir zamandayız ki. Yaz kış herşeyi bulmak mümkün.

Bu ara genelde o uyuyana kadar ben onu seviyorum. Kucağıma yatıyor saçlarıyla oynuyorum. Sonra ben onun yanına yatıp uyuduğum zaman gecenin bir yarısı bakıyorum uyku arasında o bana sarılmış saçlarımı okşuyor. Bazen o uyuyor ben bişeylere kafamı takmış oluyorum içimden onları düşünürken bir anda dönüp sarılıyor bana sanki o an bişeylere üzüldüğümü hissetmiş gibi. Çok garip oluyorum. Nasıl hissetti diyorum.

bizi uyuzda etseler sinirde etseler gıcıklıkda etseler onlar bizim diğer yarılarımız çünkü eşler tam bir elma gibidirler bir yarısı kadın diğer yarısıda erkektir diye düşünüyorum rabbim yokluklarını göstermesin inşallah:nazar:

bizi uyuzda etseler sinirde etseler gıcıklıkda etseler onlar bizim diğer yarılarımız çünkü eşler tam bir elma gibidirler bir yarısı kadın diğer yarısıda erkektir diye düşünüyorum rabbim yokluklarını göstermesin inşallah:nazar:

Amin canımmm. Biz daha tazeyiz. Evlilik takvimimde de görüldüğü üzere henüz 10 ay oldu. O yüzden daha aşk böcükleri durumundayız :))

evli mutlu canım nasılsın iyimisin?kalp atışı dinledinizmi:26:bnimde bazen sohbete çok ihtiyacım oluyor iyi olmuş bu topic:1:

Hahahaaa mantıklıı:) sızınkılere soleyın saçlarınızı oksasınlar uyursunuz :1:

Annem ne saç okşatması ben emziriyorum bebek gibi saçlarını okşayıp sırtını kaşıyorum tabi sonra bende uyku hak getire yani sarılsa bi dert sarılmasa bi dert zaten tatilim bitmeden rahat yok ikimizede arkadaş :)))))

Back