• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Canım bnm gelinlik guzeldırr elbette allah herkese gıymeyı nasıp etsınn senı uzmek ıstemem ama ruyada gelınlık kotu imiş ama hayırlısı cnm uzme kndını ole yazdım dıye okey bellkıde yanlıs bılıyorum

hadi ya:53: ben tabirden baktım aydınlık ve evliliğe işaret yazıodu :53::53::14:

Günler yetmez be güzelim..:ssz:
Ama belki bigün bende çıkartırım bi kitap..
Hayat hikayemle ilgili ama yazar gizli kalacak:34:

Bende öyle istiyorum ama hayat hikayesi değil tam olarak şimdilik temellerini atıyorum sadece kafamda fazlaca şey var bikaç yıl sonra anca tamamlarım herhalde roman tarzı bişey düşünüyorum :ssz:

Allah'ımmmm yoksa???
Yoksa kahveler işe mi yaradı Yarabbimmmm..
Kendime engel olamıyorym saçma sapan şeyler yazayım geliyor...
Ayıldım teyteyteyteytey:64::64::64::64::64::64:

bu 4 gün benim ki sabah 6 da çıkıacak akşam geç gelecek..
fuar dolayısıyla..
canım sıkılmasın diye çıkıcam..:ssz:

ne gece hayatı kuzum yaww....
evlendim barklandım....
bi kokoreç midye yerim gündüz..
birazda alışveriş belki sinema doğru eve..:ssz:

Anammm deme ya midye kokoreç beylerbeyinde şampiyon var küçük bitane yakın olunca müptelası oldum benimki kokoreççiyle aşk yaşadığımı bile düşündü bi ara yasakladı evde yemek yapıyodu ki çok güzel yapıyo tadına bile bakmıyodum :9::9:

bu 4 gün benim ki sabah 6 da çıkıacak akşam geç gelecek..
fuar dolayısıyla..
canım sıkılmasın diye çıkıcam..:ssz:

Aynen çık hava al biraz benim ki de şehir dışına çıkıcak herhalde 2 günlüğüne annemde burda zaten onunda işi gücü var napcam bilmiyorum :S

Anammm deme ya midye kokoreç beylerbeyinde şampiyon var küçük bitane yakın olunca müptelası oldum benimki kokoreççiyle aşk yaşadığımı bile düşündü bi ara yasakladı evde yemek yapıyodu ki çok güzel yapıyo tadına bile bakmıyodum :9::9:

biz mercan da yiyoruz kokoreçi midyeyi bide bira ohhhhhhh

Back