kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

merhaba kizlar dunden beri tlfonum kayipti deli oldum dunden beri butun koyu ayaklandirdm bulamadim bu sabah artik kim aldiysa insafa gelmis bizim kapinin onunde salincak var bebek icin yaptim oraya birakmis umarim yine sohbet imkani buluruz.... ben burdayim siz nerdesiniz?

O zaman İstanbul'dan Şırnak'a slm olsun diyelim:3:

slm bayanlar bende yeni üye olanlardanım 2 yıllık evliyim muğlanın köyünde oturuyorum çevremde hiç yaşıtım yok ve ailem çok uzakta oturuyo evde çookk sıkılıyorum bütün gün oturup tv izlemekten bıktım yaaa napıcam bilmiyorum...

saol canim valla bende sIkIlIyorum ama napalim mecbur katlaniyoruz bizde cocuklar var onlarla ugrasiyorum tum gun daha okullarda acilmadi burda bi acilsa biraz rahatlicam inan bazen bunalima giriyorum istersen bol bol yaz konusuruz

saol canim valla bende sIkIlIyorum ama napalim mecbur katlaniyoruz bizde cocuklar var onlarla ugrasiyorum tum gun daha okullarda acilmadi burda bi acilsa biraz rahatlicam inan bazen bunalima giriyorum istersen bol bol yaz konusuruz

ALLAH bağışiasın canım ne güzel en azından sende çocuklar var bende en çok çocuk olmadığı için sıkılıyorum tek eksiğim çocuk ve oturup sohbet edebileceğim bir arkadaş uzakta da olsa buldum sanırım:46:

umarim en yakin zamanda olur bebisin kucagina alirsin banada mujdeyi verirsin senin icin dua edicem uzakta olsam dualarim seninle ne zaman yaziyosun bilmiyorum yoksa uzun uzun yazisiriz burdan yollayabiliyomuyuz bilmiyorum cocuklarin resimlerini yollardim sana hangi saatlerde musait oluyosun soyle burda bekliyin seni.....cok opuyorum

Cnm konunu orda kapatmışlar bnde burdan cvp verıyım dedim bn yurtdışında arap ülkesinde kuweytte yasıyorum hertelden insan var ve arapca konuşuyorlar hiçbiriyle iletişim kuramıyorum ki buası turkiye gıbı degıl hepsi yobaz ınsanlardan ibaret oyuzden tek basıma cıkmam onun yasagı :))

sanada merhba lolak sirnaktan taaaaa kuveyte coooooooooook selamlar ne zaman istersen konusalim en iyisi cikma sen bizimle konus cocuk yokmu kiz ?

öbür tarafta konu kapanmış ondan buraya yazayım ben geçen sene okul biter bitmez evlendim şimdilik çalışmıyorum kızlar evdeyim bütün gün ailemdende uzağım gündüzleri sıkılıyorum biraz dışarı çıkmayı çok seven biri değilim yaşım 23:34:

sanada merhba lolak sirnaktan taaaaa kuveyte coooooooooook selamlar ne zaman istersen konusalim en iyisi cikma sen bizimle konus cocuk yokmu kiz ?

Slmm bn hep burdayım konuşuruz bol bol, bn cıkmıyom zaten bugun tam bır yılımı bitirdim burda :) normalde evde oturamayan hep gezmeye alışan bir tipim koca için alıştık :))hmm cocuk yok daha 5aydır yapmaya calışıyoruz olmuyor :(

öbür tarafta konu kapanmış ondan buraya yazayım ben geçen sene okul biter bitmez evlendim şimdilik çalışmıyorum kızlar evdeyim bütün gün ailemdende uzağım gündüzleri sıkılıyorum biraz dışarı çıkmayı çok seven biri değilim yaşım 23:34:

Hepimiz aynı dertten burdayız aileden uzak olunca zor ama eşlerimiz için katlanıyoruz :)) bnse gezmeyı seven biriydim :)) bnde de yas 22

umarim en yakin zamanda olur bebisin kucagina alirsin banada mujdeyi verirsin senin icin dua edicem uzakta olsam dualarim seninle ne zaman yaziyosun bilmiyorum yoksa uzun uzun yazisiriz burdan yollayabiliyomuyuz bilmiyorum cocuklarin resimlerini yollardim sana hangi saatlerde musait oluyosun soyle burda bekliyin seni.....cok opuyorum
Çok teşekkür ederim canım benim aslında hemen hemen 24 saat müsaitim seninle nasıl denk gelicez bilmiyorum açıyorum biraz takılıyorum sıkılıp kapatıyorum inşallah en kısa zamanda seninle sohbet etme şansı yakalarım en iyisi senin için uygun olan bir saatte buluşalım...

Son düzenleme:
Back