kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

hoşbuldum, teşekkürler;
günlerdir kızlar beni arasına nasıl kabul eder nerden nasıl başlamalıyım diye girip çıkıyorum ama ilerleme katedememiştim birde bu şekilde deneyeyim dedim, doğru olanı yapmışım sanırım
saçma sapan konuşmalar olmadan dertleşip, dert dinleyebileceğim, sevinçlerin paylaşıldığı arkadaşlık istiyorum , gerçek hayatta bulamadım, sanırım o burada ...

ayy neden çekindin tatlım gel ne güzel bi ortamımız var bizim bakk valla özlüyorum ben kk yı bu foruma başladığımdan beri

Anlıyorum canım kimseye karış demedim zaten şaşırdım açıkçası ilgili kişilere haber vermen yeter zaten bu çocuk daha reşit bile değil gelip alırlardı isteyip istemesi hiç bir şeyi değiştirmez ki daha ergenliğe bile girmemiş bir kız çocuğu ne gibi düşünceleri olabilir ki evlilikle sen üzülme benim bizzat şahit olduğum olaylar geldi aklıma sabahı sabah ettim psikolojim alt üst oldu senin de uykusuz kalmana gerek yok cnm üzülme allah hepsinin belasını mutlaka verecektir cehennem sadece yer altında mevcut değil yer yüzünde de yaşanır

saol canim valla yazdin ya kendime geldim vallahi okadar dusuncelerle uyudum ki karmakarisik ruyalar gordum inan bu hayatta en korktugum sey istemeden sevdiklerimi uzmek ama simdi daha iyim bisey sorucaktm sana sabahtan beri bir sorunum var tlfondan surekli yeniden giris yapmak zorunda kaliyorum neden boyle oluyo

Hiç bilmiyorum canım benimde aynı şey başıma geldi tlfnla girmek eziyet yani dışardayken merak ediyorum ama sürekli giriş istiyo yazılımla alakalı olabilir diye düşünüyorum
Sıkma canını ben hepimizin yerine sıktım şimdi gözlerimin altında mor halkalar var oturup çalıştım uyuyamayınca

Sabah 6 dan beri ayaktayım kahve kahve kahve kendime gelmeye çalışıyorum..
Kahve dedim canım çekti bi yandan sohbet ederken bir yandan Türk kahvesi yapayım..
İsteyen var mı?

arkadasliklar boyledir bazen beraber gulucez bazen beraber aglicaz yaw ama uzun zamandir konusuyoruz ilk defa boyle oldu bi msj yaziyorum ikinci icin tekrar giris istiyo

Hoş geldin tatlımm daha yeni ayılıyosun galiba peş peşe kahveler falan

Kahvemi de yapıyorum bi yandan...
Hadi bana gelin kızlar..

Eklentiler

• $image.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 18
Kesinlikle stres mafetti beni ölü gibiyim ya günlerdir herşeyde yolunda çok şükür ama yetti o 1 günlük stres hasta oldum herhalde ateşim falan çıkıyo durduk yere gecede afedersin istifra ettim sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…