- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.461
Haklisin ama burda gelin ikindi ezanindan sonra gelir bi akrabamizin dugunuydu hic gormemistim gelini tanimiyodum size yazdhimdada daha gelini gormemistim yuzu kapaliydi bayildgini soylediklrnde gittim baktm yeni gordum gelini sonra zaten artik soylybildgim kadar soyledim ya bu cocuk daha allah bunu veren babanin ve annenin belasini versin baktim ordakilr bana catti sansne niye bela okuyosun kizda istiyodu diyince artik ne dicemi bilemedim uzakti evede gelemedim hemen bitisikteki kuzenime gityim ben ve cocuklar yemektn,sonra eve geldik burda boyle kimseye karisamiyosun
melekcim nereliydin sen
Sirnakliyim burasi benim koyum yanlis,anlasildiysam ozur dilerim ya inan zaten gelini saat beste getirdilr damat evine sonrada odaya koydular yuzu kapaliydi gormedim taki bayilana kadar ordaki kime dediysem yav,bunu nasil vermisler seviyodu ne zamandir cocukla konusuyodu istediler verdiler
melekcim nereliydin sen
benimki günlük rutin işler canım ev hanımı olunca pek değişen bişey olmuyo ha bu arada günün iyi geçmesine sevindim canım
Burdacogunluk kizlari
okutmuyolar kimiside,kendi okumak istemiyo oyuzden hepsinin akli fikri evlenmekte bakiyorum daha ufacik sigara iciyo sevgilisi var nekadarda soylesem sen kendinkileri okutta bizimkilere karisma diyolar cocuklara diyorum gidin okula deyin ben okumak istiyorum devlet sizi okutur ya okuyup napicaz diyolar ee ben daha napiyim csnim arkadaslarm ;((((((
Anliyorum seni :-( bende bütün ev islerini kendim yapiyorum...
Asmincim saol beni anladgn icin ama persefeonum nerde ben onla konusmadan bu gece uyuyamam nerdesiiiiiiin
Bana mi kizdida,gitti ? ;(((
aman allahımmm cooookkkkkkkk özzleddiiimmmmmmmmmBi bira açtım keyif yapıyorum..
cikaaa bn geldimmAsmincim lalokcum nrde gorunmuyo oryalikts
cnm senın ne gunahın var bu devırde bır anne kızına laf gecıremıyor senı koyde kım dınlesınnn uzme kendını sennnBana mi kizdida,gitti ? ;(((
lalokcum hayatım bitanem nereye kaçtın bakayım
Burdayım efendımmm bnm koca burda ama dısarı cıkıyo sıze takılacam
az iç ayık ol kız sarhoşlardan çok korkarım valla
korkma kız bnden sana zarar gelmez hemmm burda nerdeeee bıraaa içki yasak burda
yazık sana alkole çok karşıyım ama yinede sen bilirsin tabi afiyet bal şeker olsun kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?