- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.521
Kesinlikle stres mafetti beni ölü gibiyim ya günlerdir herşeyde yolunda çok şükür ama yetti o 1 günlük stres hasta oldum herhalde ateşim falan çıkıyo durduk yere gecede afedersin istifra ettim sürekli
Ohh mis gibi köpüklü köpüklü ımhh
Afiyet olsun hayatım ben dev kupamda sert bi kahve yaptım
Canım yaa geçmiş olsun..
Benim bünyede malesef stresi kaldırmıyor..
Hemen ya mideme vurur yada migren tutar..
bi dr gözük istersen.
günaydın ve tünaydın kızlar çok kötü ve uykusuz bir gece geçirdim yarım saat önce uyandım bu arada sizide çooooookk özledim
cok gecmis olsun allah sifa versin en tez zamanda benimde basim cok agriyo migrenimde var insallah atak gecirmem
Kesinlikle stres mafetti beni ölü gibiyim ya günlerdir herşeyde yolunda çok şükür ama yetti o 1 günlük stres hasta oldum herhalde ateşim falan çıkıyo durduk yere gecede afedersin istifra ettim sürekli
günaydın ve tünaydın kızlar çok kötü ve uykusuz bir gece geçirdim yarım saat önce uyandım bu arada sizide çooooookk özledim
çok geçmiş olsun canım ilaç falan kullanmıyonmu
annemm göbeğimiz bir kesilmiş sanki senin neyin var hayatım bizde seni özledik asmincimcimmm
ayyy siz beni gece bırakıp gittiniz bende biraz kk diğer bölümlerini karıştırayım uykum gelene kadar dedim anam bir hikaye okudum şizofren hastasının annesi yazmıştı çok çok etkilendim uyumak için gözümü kapatıyodum birden sıçrayım uyanıyordum ne çektiğimi bir ben bilirim birde allah gerçi bana müstehaktır çünkü korkacağımı bile bile ısrarla okudum hak ettim hakkkk
İster istemez etkileniyoruz hayatım kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi negatif şeyleri okummaya çalışıyorum ama yardımda etmek istiyorum öyle saçma sapan bi psikolojiylede uyunmuyo haklısın yani müstehak bize
ayyy siz beni gece bırakıp gittiniz bende biraz kk diğer bölümlerini karıştırayım uykum gelene kadar dedim anam bir hikaye okudum şizofren hastasının annesi yazmıştı çok çok etkilendim uyumak için gözümü kapatıyodum birden sıçrayım uyanıyordum ne çektiğimi bir ben bilirim birde allah gerçi bana müstehaktır çünkü korkacağımı bile bile ısrarla okudum hak ettim hakkkk
benimki gece uyanmış niye uymuyon dedi dişim çok ağrıyo ne olursun beni uyut sonra uyu dedim adamın söylediğine bakarmısın git yastık getir seni ayaklarımda sallayım dedi resmen dalga geçti benimlee
benimki gece uyanmış niye uymuyon dedi dişim çok ağrıyo ne olursun beni uyut sonra uyu dedim adamın söylediğine bakarmısın git yastık getir seni ayaklarımda sallayım dedi resmen dalga geçti benimlee
Hahahah iyiymiş ya keşke benide ayağında sallasa ben uyuyamayınca öyle bi sarılıyo ki hareket edemiyorum mücadele ederken çıkmak için yorulup uyuya kalıyorum
Ama dün sabaha kadar puro tüttürdük kitap yazmaya çalışıyorum onun üzerine konuştuk baya
Hangi konu asmincim?
Merak ettim okuyayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?