• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Kesinlikle stres mafetti beni ölü gibiyim ya günlerdir herşeyde yolunda çok şükür ama yetti o 1 günlük stres hasta oldum herhalde ateşim falan çıkıyo durduk yere gecede afedersin istifra ettim sürekli :50::14:

Canım yaa geçmiş olsun..
Benim bünyede malesef stresi kaldırmıyor..
Hemen ya mideme vurur yada migren tutar..
bi dr gözük istersen.

Canım yaa geçmiş olsun..
Benim bünyede malesef stresi kaldırmıyor..
Hemen ya mideme vurur yada migren tutar..
bi dr gözük istersen.

Heheheh kendi iğnesini kendi yapan bi insan olarak doktora gitmeyi sevmiyorum öylede garip bi insanım 2 3 ay önce apandist ameliyatı olmak zorunda kaldım ondada kaçtım hastaneden elimden gelseydi kendim bi çözüm bulcaktım :9:

günaydın ve tünaydın kızlar çok kötü ve uykusuz bir gece geçirdim yarım saat önce uyandım bu arada sizide çooooookk özledim:16:

annemm göbeğimiz bir kesilmiş sanki senin neyin var hayatım bizde seni özledik asmincimcimmm:16::16:

annemm göbeğimiz bir kesilmiş sanki senin neyin var hayatım bizde seni özledik asmincimcimmm:16::16:

ayyy siz beni gece bırakıp gittiniz bende biraz kk diğer bölümlerini karıştırayım uykum gelene kadar dedim anam bir hikaye okudum şizofren hastasının annesi yazmıştı çok çok etkilendim uyumak için gözümü kapatıyodum birden sıçrayım uyanıyordum ne çektiğimi bir ben bilirim birde allah gerçi bana müstehaktır çünkü korkacağımı bile bile ısrarla okudum hak ettim hakkkk

ayyy siz beni gece bırakıp gittiniz bende biraz kk diğer bölümlerini karıştırayım uykum gelene kadar dedim anam bir hikaye okudum şizofren hastasının annesi yazmıştı çok çok etkilendim uyumak için gözümü kapatıyodum birden sıçrayım uyanıyordum ne çektiğimi bir ben bilirim birde allah gerçi bana müstehaktır çünkü korkacağımı bile bile ısrarla okudum hak ettim hakkkk

İster istemez etkileniyoruz hayatım kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi negatif şeyleri okummaya çalışıyorum ama yardımda etmek istiyorum öyle saçma sapan bi psikolojiylede uyunmuyo haklısın yani müstehak bize :ssz:

İster istemez etkileniyoruz hayatım kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi negatif şeyleri okummaya çalışıyorum ama yardımda etmek istiyorum öyle saçma sapan bi psikolojiylede uyunmuyo haklısın yani müstehak bize :ssz:

benimki gece uyanmış niye uymuyon dedi dişim çok ağrıyo ne olursun beni uyut sonra uyu dedim adamın söylediğine bakarmısın git yastık getir seni ayaklarımda sallayım dedi resmen dalga geçti benimlee:1:

Hangi konu asmincim?
Merak ettim okuyayım..:ssz:

benimki gece uyanmış niye uymuyon dedi dişim çok ağrıyo ne olursun beni uyut sonra uyu dedim adamın söylediğine bakarmısın git yastık getir seni ayaklarımda sallayım dedi resmen dalga geçti benimlee:1:

Hahahah iyiymiş ya keşke benide ayağında sallasa ben uyuyamayınca öyle bi sarılıyo ki hareket edemiyorum mücadele ederken çıkmak için yorulup uyuya kalıyorum :9:
Ama dün sabaha kadar puro tüttürdük kitap yazmaya çalışıyorum onun üzerine konuştuk baya :16:

Hahahah iyiymiş ya keşke benide ayağında sallasa ben uyuyamayınca öyle bi sarılıyo ki hareket edemiyorum mücadele ederken çıkmak için yorulup uyuya kalıyorum :9:
Ama dün sabaha kadar puro tüttürdük kitap yazmaya çalışıyorum onun üzerine konuştuk baya :16:

Sana hayat hikayemi anlatayım da yaz..
Roman mübarek romannnnnn..:ssz:

Back