- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.101
Yaaaaaaaa kizlaaaarrrr ayy valla sanki ustunuze ölü topragi atmislar allah korusun yaw ne bu herkeste bi bıkkınlık kendinize gelin diye bi espiri patlatiyim dicem ama bende coookkk yorgunum bugun carsida cok yorukdum cocuklara gore ust bas cok zor buldum yok anam dogru duzgun magaza yok
Yaaaaaaaa kizlaaaarrrr ayy valla sanki ustunuze ölü topragi atmislar allah korusun yaw ne bu herkeste bi bıkkınlık kendinize gelin diye bi espiri patlatiyim dicem ama bende coookkk yorgunum bugun carsida cok yorukdum cocuklara gore ust bas cok zor buldum yok anam dogru duzgun magaza yok
mutsuzum yorgunum yanlızım sadece uyuma ii gelecek bana ve sakin olmak sinirden uyuyamıorum herşeye çabuk sinir oluyorum bi yaşam belirtisi yok hayatımda dümdüz
Asmincim sende durum nasil
iyidim hepinizi yorgun argın görünce bende sıkıldım
Kiz neo yoksa,hepiniz bugunu protesto edip yemek yapmicakmisini?)))
Valla ole canım yaa cok garıp bır dunya herkesın farklı sıkıntıları sorunları oluyor , herkesın beklentısı farklı bu hayattan ne bılıyım ya bn kndımı ımtıhandan gecıyor gıbı hıssedıyom be
Allah başka dert vermesin canımcım sakin ol hepsi geçer
Canim benim ben uzuldugum zaman yada,sinirlendigim zaman hep diyorum ki ya,daha kotusu olsaydi napardim diyip kendimi teselli ediyorum
Arkadaşlar hiçbir zaman benim büyük bir derdim var demeyin derdinize dönüp benim çok büyük bir rabbim var diyin rabbim dermansız dert vermesin
amin canım geçsin evleneyi çocuklarım olsun falan filan
Kizlar bu aksam yemekte ne var ben daha dusunce asamasindayim sizde durum nasil canlarim......
Afiyet olsun cnm
moraliniz nasıl bayanlar düzelme varmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?