kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

valla bazen empati kuruyom ne bilim bütün gün çalışıyo canı oynamak istiyordur diye kendim kucağına veriyom pcyi ama arkadaş bir iki derken adam iyi niyetimi suistimal etmeye başladı hani alıştıya bu seferde vermeyince şirinlik yapıp küsüyo gıcık e tabi bende dayanamıyom hem veriyom hemde söyleniyom bugün okadar söylendimki anlatamam meğerse bizimkinin kulağında kulaklık varmış anam öylede güzel dümdüz gidiyordumki yazık oldu okadar söz söylemiştim yazık oldu valla

Iyi geceler lalok asmincimle bayagi bi kaynatmissiniz bak sana bi srkadas daha bende simdi uyandim bebek agladi kalktim emzirdim sonra dedim benden sonra neler olmus hepsini okudum insallah iyi haberler alirsin lalokcum lutfen kusuruma bakmayin malum cocuklar,erken uyaniyo esim altida ise gidiyo,mecbur bes gibi kalkyorum sonrada aksama,kadar,uyanikim oyuzden bazen daha sekizde servis disi oluyorum :))

Hepinize kocaman GUUUUNAAAAAAYYYYDIIIIINNNNNN....)) bende bugun okul heyecani var oglen ikiside okula gidicek biri anaokul biri birinci sinif ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…