- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
- Konu Sahibi melek19824
-
Aynen bende ince içiyodum winstonun sonra kabak tadı verdi camel white döndüm
Arada birde puro keyfim var işte bana komple yasak şarkı söylediğim için bide bademcik ameliyatı oldum 7 ay önce acısını çıkarıyorum benimki sana artık bişey demiyorum diyo
Şarkı mı söylüyorsun???
Harikane tarz?
Merak ettim anlatırmısın?
Geçmiş olsun canım(heyecandan unuttum)..
Yabancı söylüyorum eğitim alıyodum ara verdim 1 buçuk yıl falan oldu daha yeni yeni söylemeye çalışıyorum.
Zenci gırtlağı bilirmisin? Christina aguilera falan aklına gelen bütün zor parçaları söylüyorum .
Ve bademciklerim şişiyodu sürekli kurtuldum işte sende söyler misin?
Müthişşşşş
Zenci gırtlağı deyince aklıma direkt Anastacia geliyor..
Hatunum o benim yaa..
Hemde nasıl söylerimevde benimkine Allah kolaylık versin
Hahahah yerim seni ya eğitim alsana ozaman madem seviyosun
Ben eğitilemem ki
Benim sesi eğitecek hoca henüz doğmamış
pc donmuştu ya yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah artık o hastaneye sadece hamilelik kontrolleri için gidersin canım
Iyi geceler lalok asmincimle bayagi bi kaynatmissiniz bak sana bi srkadas daha bende simdi uyandim bebek agladi kalktim emzirdim sonra dedim benden sonra neler olmus hepsini okudum insallah iyi haberler alirsin lalokcum lutfen kusuruma bakmayin malum cocuklar,erken uyaniyo esim altida ise gidiyo,mecbur bes gibi kalkyorum sonrada aksama,kadar,uyanikim oyuzden bazen daha sekizde servis disi oluyorum :))
Ben FADO delisiyim...
Uçuyorum dinlerken
Bu aşkımı bilen sevgili eşim ise bayramda canlı canlı dinleyeyim diye Portekiz'e götürüyor beni..
Canlı canlı dinlerken bayılıp hastanelik olmazsam iyidir..
yaşın kaçki ? yoksa sen samandağlı mısın
Müsait olduğun bi zaman da Amalıa Rodrıgues dinle..
Vayyyy süpersin canımcımBen dinleyemem ki yaşarım zaten bunlar genelde derslerim oluyo ezberimde yani mecburen
Vayyyy süpersin canımcım
Songs Ohia favorilerim arasında,eşim sayesinde dinlemiştim..
Bende lara fabian hastasıyım o ayrı benim için mütevaziliği özellikle yumuşacık sesiyle tamamlıyo birbirini
O hatunu Je t'aime adlı şarkıyla tanımıştım..
Tek kelimeyle müthiş bi ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?