kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Cok mutsuzum arkadasim bu koyde cocuklarim ziyan olucak napicam bilmiyorum okul var ogretmen yok saglik ocagi var doktor yok daha gecen hafta basladi ama bizim burda bugunokula gittim sevincli sevincli baktim okul kapali ogretmen,yokmus ;(

Cok mutsuzum arkadasim bu koyde cocuklarim ziyan olucak napicam bilmiyorum okul var ogretmen yok saglik ocagi var doktor yok daha gecen hafta basladi ama bizim burda bugunokula gittim sevincli sevincli baktim okul kapali ogretmen,yokmus ;(

Malesef öğretmenler de işsiz atama bekliyolar sürekli atandıkları yerlerede gitmiyolar görüldüğü gibi hani öğrentmenlik fedakarlık gerektirirdi ? Üzülme canım gerekli yerlere haber verin derim yazık günah ben görüyorum doğuya gittiğimde 2 km yürüyo çocuklar yol bile yok karlarda o minicik ayaklarıyla bata çıka elektrik bile olmayan okullarında bişeyler öğrenmeye gidiyorlar içim acıyo vallahi şimdi diyceksin ki sadece görüyomusun yardımda ediyorum elimden geldiğince oda bana kalsın herkes üzerine düşen görevi yapmalı arkadaşlar insanlık görevimiz.

kolay gelsin canım...
ben camel içiyordum..
sonra eşim azaltalım dedi oki dedim..
kent black inceye başladım ammaaaaa yetmiyor,2 paket içiyorum bunu da ince olduğu için..
ne anladım bu işten?

kolay gelsin canım...
ben camel içiyordum..
sonra eşim azaltalım dedi oki dedim..
kent black inceye başladım ammaaaaa yetmiyor,2 paket içiyorum bunu da ince olduğu için..
ne anladım bu işten?

Aynen bende ince içiyodum winstonun sonra kabak tadı verdi camel white döndüm
Arada birde puro keyfim var işte bana komple yasak şarkı söylediğim için bide bademcik ameliyatı oldum 7 ay önce acısını çıkarıyorum benimki sana artık bişey demiyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…