• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

arkadaslar hepinize taaaaaaa sirnaktan selamlar gonderiyorum aslinda ben sadece sizinle tanismak istiyorum arkadas olalim ben sirnakta koyde oturuyorum 27 yasindayim iki kizim iki oglum var buyuk kizim 6 yasinda bu sene bire gidicek oglum polat ana sinifa baslicak bu sene cok heycanliyim sizinle paylasmak istedim.burda pek arkadasim yok bu k kulubunu kesfettigimden beri artik yalniz deyilim ama ben dahada yakindan tanimak istiyorum simdiden hepinize ilginiz icin tesekkurler........

merhabaaa hosbulduk :)) bende daha onceden sürekli girer burdaki yoruumlara bakardım .. bu gece girdim uye oldum ..

eee okadarda olsun sayfanın tuzu biberi diyelim artık sen saat kaçta uyuyosun

Uyku saatimi hic sorma canm ya duzensiz bir hayatimiz var burda, burda havalar cokk cokk sicak ve rutubet cok fazla bundan dolayi gunduz burda pek hayat yok gunduz saat 1 ve 4 arasi heryer kapaliiimillet gece cikiyor. esimin gelis saatleri gece1-2-3 degisiyorr eee haliyle cay iciyoruz nete takiliyor biraz sabahi buluyoruz istee :((

Uyku saatimi hic sorma canm ya duzensiz bir hayatimiz var burda, burda havalar cokk cokk sicak ve rutubet cok fazla bundan dolayi gunduz burda pek hayat yok gunduz saat 1 ve 4 arasi heryer kapaliiimillet gece cikiyor. esimin gelis saatleri gece1-2-3 degisiyorr eee haliyle cay iciyoruz nete takiliyor biraz sabahi buluyoruz istee :((

benimde uyku düzenim çok bozuk ya kendimi gece bekçileri gibi hissediyorum gece 3e kadar oturuyom öğlen 11e kadarda uyuyom uyandığım zamanda hiç uyumamış gibi çok yorgun uyanıyom sanki uykuda halı yıkamış gibi hissediyorum kendim:1:

benimde uyku düzenim çok bozuk ya kendimi gece bekçileri gibi hissediyorum gece 3e kadar oturuyom öğlen 11e kadarda uyuyom uyandığım zamanda hiç uyumamış gibi çok yorgun uyanıyom sanki uykuda halı yıkamış gibi hissediyorum kendim:1:

:))guldurdun benı halı yıkamıyoruzzz sankı tarlalrda capa yapıyoruz derler ya aynen oo ıste mayiş mayış dolasiyoruz gunboyu evde Bn cogu zaman gunduz 1-2 uyaniyorum ama inanki hic hosuma gitmiyor en guzel uyku gece uykusu ve iki gundur erken uyuyup erken uyanmaya calisiyorum

Hoşbulduk kızlar:ssz:benim ki Allah tan film izliyor...
Bitene kadar takıl sonra yatarız dedi:52:

Butun erkekler aynı ya benımkıde gelır hemen fılm ızlemeye gecer bnde bazen cıldırıyorum bu durumdan bazen hosuma gıdıyor whatsapptan cok yakın arkadasımla yazısıyom ama bnmle ılgılensınde ıstıyorum kafasını şişiriyorum :52:

benimki evde de noluyo sanki adam gözümün içine baka baka çiftlik oynuyo bende gıcık oluyom takılıyom bende babanın sana bıraktığı tarlalarımı sürüyon diyom gülüyo gıcık:1:

Cnm ınankı hepsi ole netın karsısına gectıler mı unutuyorlar bzızı ama sende ıyı solenıyon adama :52:

Back