- Konu Sahibi melek19824
-
- #2.081
Değilim canm ama cok acıkta gıyınmıyorum tabi, jerkes ozgur burdaanladım canım ... sende kapalımısın pekı
dıkkat etmek gerekır o zmn bulundgun ortama uycan mecbur
o zaman sıkıntı yok sevındım senın adına canımDeğilim canm ama cok acıkta gıyınmıyorum tabi, jerkes ozgur burda
o zaman sıkıntı yok sevındım senın adına canım
tsk ederim lale aydında oturuyorum allah bagıslasın cocuk cok zor buyuk sorumluluk kolay gelsn walla
Iyi geceler kizlar kimse yok mu ? Lalokcum seni kacirmisim ama masallah iyi idare etmissin .yeni gelen arkadaslar sizde hosgeldiniz zelemele nasilsin nasil gidiyo ayrica lalecim nasil biraz daha iyimisin ?
Iyi geceler kizlar kimse yok mu ? Lalokcum seni kacirmisim ama masallah iyi idare etmissin .yeni gelen arkadaslar sizde hosgeldiniz zelemele nasilsin nasil gidiyo ayrica lalecim nasil biraz daha iyimisin ?
İyi geceler canım :)) sen yoknen arkadaşları kaçırmayalım dedik
aaa lalok gelmiş iyi geceler lalokkk
İyi geceler canım nasılın ? Nasıl oldun ? Bn berbatım
İyi geceler canım :)) sen yoknen arkadaşları kaçırmayalım dedik
gecmiş olsunn canım bebişine birşey olmasındabenim ağrı bu defada kulağıma vurmaya başladı ama ne oldu senin neyin var tatlımm
Dimi ama elde tutalım dedikIyi iyi musteriyi geri cevirmek olmaz ;-) gecmis olsun
gecmiş olsunn canım bebişine birşey olmasındaruhen cok yorgun hıssedıyorum kendımı
hımm neden acaba:26::26: dua oku biraz içinden ferahlarsın bendede oluyo bazen öyle
Ben burdayım ama galiba cok geç geldimben geldiiiiimnnm kimler burda bakalim
Ben burdayım ama galiba cok geç geldim
Evet gece kusu kim bilir sen geldiginde ben hangi ruyadaydim) ya yine kizlardan ses seda yok asmincim persephon da ugramaz oldular insallah en yakin zamanda gelirler
Hogldinn nasılsın canım cocuklar nasıl?Burdayimmmmmmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?