kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

tsk ederim lale aydında oturuyorum allah bagıslasın cocuk cok zor buyuk sorumluluk kolay gelsn walla

hımm bi defa görme sansım olmuştu aydını güzel yerdi ama pek gezememiştim çocuk zor gibi gözüküyor ama onu minicik bebeği kucağına aldıktan sonra zorluğu falan vız geliyor ya birde onun mucıze gibi hergün biraz büyümesi çok farklı bi duygu allahım inşallah herkese yaşatsın bu duyguyu ne kadarlık evlisin alışabildinmi yeni hayatına

Iyi geceler kizlar kimse yok mu ? Lalokcum seni kacirmisim ama masallah iyi idare etmissin . yeni gelen arkadaslar sizde hosgeldiniz zelemele nasilsin nasil gidiyo ayrica lalecim nasil biraz daha iyimisin ?

Iyi geceler kizlar kimse yok mu ? Lalokcum seni kacirmisim ama masallah iyi idare etmissin . yeni gelen arkadaslar sizde hosgeldiniz zelemele nasilsin nasil gidiyo ayrica lalecim nasil biraz daha iyimisin ?

teşekkür ederim canım ya bugün damağımda agrı yok ama kulağım sızlıyor sankim kulağıma vurdu ağrısı dişimin sen nasılsın iyisin inşallah

benim ağrı bu defada kulağıma vurmaya başladı ama ne oldu senin neyin var tatlımm
gecmiş olsunn canım bebişine birşey olmasında ruhen cok yorgun hıssedıyorum kendımı

Iyi iyi musteriyi geri cevirmek olmaz ;-) gecmis olsun
Dimi ama elde tutalım dedik teşekkür ederim canım . Senın cocuklar nasıll ? Okulları nasıl gıdjyo ?

Evet gece kusu kim bilir sen geldiginde ben hangi ruyadaydim ) ya yine kizlardan ses seda yok asmincim persephon da ugramaz oldular insallah en yakin zamanda gelirler

Bende aynısını düşünmüştüm kacıncı rüyasını görüyor diye canım bn hergun bakmaya calışıyorum ama size denk getiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…