- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
- Konu Sahibi melek19824
-
- #2.061
hangı sehırdeler canım ...Evet canım turkıyede ve ben onlarııı cok özledimmmmmm
Bnde 22 yaşındayım canım, bebk için can atıyorum ama burdakı doktorum yasın erken dıyor bekle iyleş sonra hamıleliği düşün diyor budurumda hamile kalırsam hormon dahada buyur ve gözlerime baskı yaparmış gorme kaybı bıle yasıyabilirmişiminşllh istediğim tedavinin sonucunu alırım. Ahh canım hiç sorma bnde gunlerdir acım mıdem doymuyor (
Evet canım turkıyede ve ben onlarııı cok özledimmmmmm
Bnde 22 yaşındayım canım, bebk için can atıyorum ama burdakı doktorum yasın erken dıyor bekle iyleş sonra hamıleliği düşün diyor budurumda hamile kalırsam hormon dahada buyur ve gözlerime baskı yaparmış gorme kaybı bıle yasıyabilirmişiminşllh istediğim tedavinin sonucunu alırım. Ahh canım hiç sorma bnde gunlerdir acım mıdem doymuyor (
hangı sehırdeler canım ...
Allah sanada sıfa versın hastalgın tam olarak nedır
bende aydından aranıza katıldım ağız yarası için kenacort var tavsiye ederim
bende aydından aranıza katıldım ağız yarası için kenacort var tavsiye ederim
tez zamanda aılene kavusursun ınsHataydalar canım
Tesekkür ederim prolaktın adenomu denılıyormuş
Teşşekkür ederim. Evet ole, düşünüyordum ama burda yalnız basıma kendımı harap ettiğimin farkına vardım ve attım kafamdan :))kocişimle hayatımı yasamaya karar verdım :))evet bencede önce iyileşmen lazımm sen sağlıklı olki bebeğinede bakabilesin onu sağlıklı bi şekilde büyütebilesin banada doktorum önce hormon pko tedavisi en son bebek tedavisine başladı ama en önemlisi ne bence biliyormusun bebek beklerken tedavi falan olurken bu konuyu pek kafaya takmamak illa bebek olsun diye ona odaklanırsan pskolojikmen olmuyo bana doktorum öle demişti allah yardımcın olsun inşallah bütün dileklerini kabul etsin
tez zamanda aılene kavusursun ıns
tee nerelere gelın gıtmıssın :) ınsanın kısmetı nerdeyse gıdıp buluyor degıl mı
Teşşekkür ederim. Evet ole, düşünüyordum ama burda yalnız basıma kendımı harap ettiğimin farkına vardım ve attım kafamdan :))kocişimle hayatımı yasamaya karar verdım :))
neden oyle dedın ? ordakı yasam sartları nasılAmn inşllh :)canım esımde oralı ama burda calıştığı için onunla buraya geldım uzun surelı deyilim çok şükür yoksa hayatta dayanamazdım :))
ah datlum ya keşke yara olsaydı belki bundan az sancırdı benim 20 dişim çıkıyo damağım çok agrıyo üstelik gebeyimde onun için paroldan başka ilaç da kullanamıyorum öle ağrıyı çekip duruyom işte sen nasılsın neler yapıyorsun[/QUOTE )
geçmiş olsun genelde evdeyim yeni evliyim burda cevrem yok o yüzdentuzlu suyla gargara yap o biraz olsa rahatlatır dıs etini
Insanın aılesının, dogup buyudu yer gıbısı var mı canım. Burası cok asırı sıcakk bır haftadır sadece gecelerı hava serınledı ayrıca sureklı toz fırtınası , kimseyı de tanımadıgım bır yerneden oyle dedın ? ordakı yasam sartları nasıl
:)))bencede şimdi yaşa hayatını çünkü bebişlrin olunca kocişine fazla zamanın kalmayacakk
burasıda sogukInsanın aılesının, dogup buyudu yer gıbısı var mı canım. Burası cok asırı sıcakk bır haftadır sadece gecelerı hava serınledı ayrıca sureklı toz fırtınası , kimseyı de tanımadıgım bır yer
:)))
burasıda sogukbn oraya geleyım en ıyısı kemıklerım donuyo valla
ah datlum ya keşke yara olsaydı belki bundan az sancırdı benim 20 dişim çıkıyo damağım çok agrıyo üstelik gebeyimde onun için paroldan başka ilaç da kullanamıyorum öle ağrıyı çekip duruyom işte sen nasılsın neler yapıyorsun[/QUOTE )
geçmiş olsun genelde evdeyim yeni evliyim burda cevrem yok o yüzdentuzlu suyla gargara yap o biraz olsa rahatlatır dıs etini
hımmm hayırlı olsun inşallah bi ömür boyu mutlu olunn nerde oturuyorsun bende 4 yıllık evlikyim 2 yaşında bi kızım var teyzesii onunla uğraşıp duruyoruz evde birde oğluşum geliyor inşallah hayırlısıyla yeni evli olmanın tadını çıkar sonra çoluk çocuk falan derken bazen arıyorum ben yeni evlendiğim günleri ciciş ciciş çok datluuu oluyo yaa
arap ulkesı oldgu ıcın acık gıyınmek yasaktır orda degılmı ?:)) ahhh cnm burdada kuru soğuk oluyor ama 1-2 ay fazla degıl evdede ufak elektrklı yetıyor yanı turkıye gıbı degıl ama ınankı buranın gunesını gordugunde turkıyedekı soğuğu arayacaksın :)))
arap ulkesı oldgu ıcın acık gıyınmek yasaktır orda degılmı ?
o zmn bunalıma gırer ınsan o sıcakta acık sacık gıyınmezse
anladım canım ... sende kapalımısın pekıHer telden ınsan var acık gıyınen var kapalı gıyınende var, kımılerıde norml gıyınımlı bası kapalı kımılerıde sıyah carsaflı (yani aba ) yuzu acık kımılerıde gozlerı gozukuyor sadece :)) Ama bole acık gıyınemezsın corahatsız edecı bakısları var hepsi yobaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?