- Konu Sahibi melek19824
- #2.101
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :26::26::26:
Hosgeldin nerelerdeydin unuttun bizi sandim nasilsin istanbul nasil dun bogaza gittin galiba yazilarini okudum nasildi isiklar altinda bogaz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :26::26::26:
Hogldinn nasılsın canım cocuklar nasıl?
Hosgeldin nerelerdeydin unuttun bizi sandim nasilsin istanbul nasil dun bogaza gittin galiba yazilarini okudum nasildi isiklar altinda bogaz ??
O zaman gecmis olsun diyelimUnutur muyum ben sizi ayol :))
Boğaza gitmedim canım bizim balkondan görünüyo bütün İstanbul boğaz barutlar falan hep terasımıza döküldü çok güzeldi ama yangın çıkıcak diye ödümüz koptu evde![]()
O zaman gecmis olsun diyelim)
Saol hayatım sen neler yapıyorsun :)
Benim pek anlaticak biseyim yok hep ayni ev,cocuklar,okul koy yeri gezicek bi yerde yok aaaaa sana mail le fotograf yolliyim mi yada,sen de yolla olurmu ?
himmmm anladim canim bende hic yollamadim sadece istanbulda abime yolluyorum mms le oda anneme gosteriyor ozluyoruz birbirimizi napalim
Merhaba melekçim nasılsın ?![]()
arkadaslar hepinize taaaaaaa sirnaktan selamlar gonderiyorum aslinda ben sadece sizinle tanismak istiyorum arkadas olalim ben sirnakta koyde oturuyorum 27 yasindayim iki kizim iki oglum var buyuk kizim 6 yasinda bu sene bire gidicek oglum polat ana sinifa baslicak bu sene cok heycanliyim sizinle paylasmak istedim.burda pek arkadasim yok bu k kulubunu kesfettigimden beri artik yalniz deyilim ama ben dahada yakindan tanimak istiyorum simdiden hepinize ilginiz icin tesekkurler........
bende kadınlar kulubüne yeni katıldım benimde henüz arkadışım yok arkadaş olabiliriz
Neden bilmiyorum kendi kendime sordum bu soruyu baktim evet mutluyum diyemedim deyilim .....ama nedenini bilmiyorum bazen sanada boyle oluyomu ?
Meloşş naslsın ? Neyin var ? Bazen haat cok sıradan gelebiliyor ovakitte mutsuzluk sarıverir... İnşllh hemen gecer:)
Saol ya ne biliyim sanki coluk cocuga karistim artik hayatim bitti heralde bazen insan ilgi istiyo bizimkide gece iste gunduzde aksama kadar uyuyo ;((
Monotonlaşıyor herşey, zaten biraz ilgi gördün mü bu duyguların ucup gıdecek.eşinide anlaman lazım hoş o yapmıyorsa sen yap o ilgiyi fırsatını bul guzel bır saat gecirmeye çalış.