kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

O halde ankaradan da sana selam...Ben de 24 yaşında,üniversite öğrencisiyim.Tam şırnaktan birini tanıyabilmek,yüzeysel de olsa bir iletişim kurabilmek çok güzel.

teşekkür ederim canım hoşbulduk allah seninle birlikte tüm isteyenlerede nasip etsin bebek inşallah seninde mutlu haberini alırız inşallah bi bakmışsın gelivermiş bebişinn
Amin inşllh canım ya cok istiyorum ama bıraz rahatsızım tedavi oluyorum tedavim bitince inşşlh cok bekletmez :)

Kızlar nerdesinizzz hadi gelin de sohbet edelim ya cıldırdım ben burda...

merhaba canım nasılsın iyisin inşallah ben hiç iyi değilim maalesef 20 dişim çıkmış damağım çok acıyoo sen bebiş için ne tedavisi görüyorsun canım bu benim ikinci bebişim bende ikisindede tedavi oldum öle oldu bebişlerim darısı senin başına inşallah

Anladım cnım bnde eşimden ayrı kalmamak için onunla buraya geldim :)) evlimisn neryaparsın ?
bekarım ... banka da calısıyorum ... ıs guc ıste :)
esınle mutluysan yerın ne onemı var kı hayatım

Malesef bnde ıyı degılım agzımda aft var agrıdn yemek yıyemıymrum bugunde uyandm kocaman bır ucuk mahfoldum uzun zamndır cıkmıyor sasırdım sanada geçmiş olsun cok zor canım dişin cıkıyorda sende yaş kac ? Canm allah bağışlasın ikincisinide saglıkla alırsın kucagına ınsallh :) nisan da denemye basladık ıkı ay adetlerm gec kalınca bebiş var sandım snr dktra soledım hormonlarıma baktık megerki prolktın hormonum fazlasıyla yuksek kafama emar cektırmemi istedi cektırdıkten snra bı baktık hormon şiş olması gerekenden buyuk

benim yaşım 23 canım geçmiş olsun ya inşallah bi an önce düzelir hormonların da sende bebişini alırsın kucağına agız agrısıda zordur ya ben bi defa olmuştum bi sürü ilaç vermişlerdi ağız spreyi falan bi ay geçmedi hemensırf ağzım acımasın diye günlerce aç yattığımı bilirimm

aılen turkıyede sanırım ?
Evet canım turkıyede ve ben onlarııı cok özledimmmmmm
Bnde 22 yaşındayım canım, bebk için can atıyorum ama burdakı doktorum yasın erken dıyor bekle iyleş sonra hamıleliği düşün diyor budurumda hamile kalırsam hormon dahada buyur ve gözlerime baskı yaparmış gorme kaybı bıle yasıyabilirmişim inşllh istediğim tedavinin sonucunu alırım. Ahh canım hiç sorma bnde gunlerdir acım mıdem doymuyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…