kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Iyidir saol asmincim ne yapalim hep ayni ev is cocuklar .....tek degisiklik bizimki gececi oldu artik gunduzleri dort yerine bes cocugum var :-(

merhaba kızlar bende katılamk istedim aranıza kedimi tanıtayım önce ben 23 yaşındayım gaziantepte oturuyorum 2 ci çocuğuma hamileyim 2 yaşında bir kızım var bu bebeğimde erkek olacak inşallah bende kk kulübüne sürekli giriyorum ve böyle bi sayfaya denk geldiğim için çokkk mutlu oldumm çünkü benimde gaziantepte pek çevrem falan yok akşama kadar evde kızım televizyon birde internetle zaman geçiriyorum

canım öncelikle hoş geldin ve çok geçmiş olsun doktor adet düzenlemek için iğne uyguluyo ama buda benim hormonlarda tavan yapıyo 3 ampul tek seferde uyguluyo adetlerde düzelme falan yok bebek desen oda yok ayın dördünde sonkez gidicem yanına sonra başka doktora gidicem 7 aydır tedavi edemedi edemiyorumda diyemiyor bidahaki ay bidahaki ay diyip duruyo buda beni sinir ediyo tüplere bakmak yok rahim filmi falan desen yok sessiz bulduğu için kandırıp duruyo işte kendimi çok kötü hissediyorum yaaa
Hosbulduk canım, 7 ay cok uzun bır surec her ay ertelıyorsa hemen değiştir canım. Sende sıkma canını tatlım ınsallh vaktı gelince olacak :)))
Asmincim misafirlerimiz var bu aksam keske simdi lalok ve persephoneH da gelseydi dimi ?
Canım bnm gec uyuyorum gec uyanıyorum ve ev işinden eşimle ilgilenmekten fırsatım olmuyor bugunlerde, ama en kısa zamanda sıze denk getırıp sohbete katılacam :))
evet canım keşke özlemişim hep birlikte sohbet etmeyi yaa
Inankı bnde cookkk ozledım sızlerı :16:
ne güzel canım darısı başıma :)
Amin inşllh tez zamanda versin :)) sana bana ve tum ısteyenlere :))

:52::52::43::43::43::43:bende çok yanlızım kimse açtigim konulara cvp vermio, yorum da bulunmuo neden öle? sayfaya yeni üye oldum çokta çözemedim.. özel msj bile atamiyorum.:52:
hoşgeldin :)) burda beraber sohbet edebıliriz :))

durun o zaman bende katılıyım aranıza :)))) olurmu ?
Olmaz mı hoşgeldinn :) hayırlısıyla saglıklı bır sekılde bebişin gelir inşllh,darısı bana:)
merhaba kızlar bende katılamk istedim aranıza kedimi tanıtayım önce ben 23 yaşındayım gaziantepte oturuyorum 2 ci çocuğuma hamileyim 2 yaşında bir kızım var bu bebeğimde erkek olacak inşallah bende kk kulübüne sürekli giriyorum ve böyle bi sayfaya denk geldiğim için çokkk mutlu oldumm çünkü benimde gaziantepte pek çevrem falan yok akşama kadar evde kızım televizyon birde internetle zaman geçiriyorum
Canım sende hoşgeldinn:) sende de bebiş var hayırlısıyla saglıklı bır sekılde doğurursunuz inşllh burda da yazıyım darısı bana :)

hoşgeldin :)) burda beraber sohbet edebıliriz :))

Olmaz mı hoşgeldinn :) hayırlısıyla saglıklı bır sekılde bebişin gelir inşllh,darısı bana:)

Canım sende hoşgeldinn:) sende de bebiş var hayırlısıyla saglıklı bır sekılde doğurursunuz inşllh burda da yazıyım darısı bana :)

teşekkür ederim canım hoşbulduk allah seninle birlikte tüm isteyenlerede nasip etsin bebek inşallah seninde mutlu haberini alırız inşallah bi bakmışsın gelivermiş bebişinn

Artik biz variz lale yalniz deyilsin hosgeldin aramiza :-)

Back