• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce yakışıklımı bu şahsiyet??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahmut'ta hem tip yok, hem huy yok demek.

Huy olsa, tip önemli olmazdı da çektirmişse demek huyu da moktan.

Tip yok huy yok gönül işte ama bana cok zarar verdi daha yeni yeni kendime geliyorum

Tip yok huy yok gönül işte ama bana cok zarar verdi daha yeni yeni kendime geliyorum
bana cok zarar verdi diyorsun ve daha yeni kendine geldin diyorsun, daha ne diyelim bir soguk su ic. Daha devam mi etmek istiyorsun, burda sana kimse duymak istediklerini soylemez baci. Bitsin gitsin.

Bitti zaten bana borcu var aylık taksit taksit ödüyo haziran ayında son 9 ay var yani her ay bana para gönderıyo böle Bi durum olduğu için unutmam zor oluyo hayatıma biri girse sanki ona haksızlık yapmış gibi oluyorum Mutlu olamıyorum

Bitti zaten bana borcu var aylık taksit taksit ödüyo haziran ayında son 9 ay var yani her ay bana para gönderıyo böle Bi durum olduğu için unutmam zor oluyo hayatıma biri girse sanki ona haksızlık yapmış gibi oluyorum Mutlu olamıyorum
Borcu varsa odesin, ne olacak. Bosanmis bayanlara eski kocalari nafaka oduyor diye hayatlarina devam edemiyorlar mi?
hayatina baska biri girse ona haksizlik yapmis gibi mi oluyorsun? niye simdiki zaman konusyorsun, oyle bir durum mu var, hem niye ona haksizlik etmis oluyorsun anlamiyorum..
Yahu sen kaç yasindasin ?? okulun yokmu?

25 yaşındayım iş hayatındayım düzgün Bi hayatım var borç bahanesiyle görüşmek istio aklımı karıştırıyo Bnm skntım o

Hulla alemsin valla:KK53: guldurdun kiz beni aksam aksam allah senide guldursun.fakat bu yaptigin yanlis bizene kiz onun tipinden:KK70:hem evet biri kro demis bende kro buldum.ve cin gibi bakiyor hersey beklenir len bundan:KK70::KK70::KK71:

Bu da ben :)) ya aslında kurtuldum diyorum insan yapılan iyilikler karsısında kötülük görünce hazmedemiyo

Ahhh canim benim kiz sen guzelsin napcan kiz o kroyu bosverrr hem sana cektirmis bak kiymetini bilmemis unut gitsin canim:KK49:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X