Kızlar Sizce Cumartesi Akşam Düğünü mü?Pazar Sabah Düğünü mü?

gündüz düğünleri hiç bana göre değil. gece olmasının ayrı bir havası var. benim düğünüm otelde yemekliydi. uzaktan gelenlerde otelde kaldı.

Kızlaaarrr ne güzel anlatmışsınız ya çok mutlu ettiniz beni içim rahatladı iyice.Nişanlımlada konuşucaz o da zaten sen hangisini istersen o mantıklıdır mutlaka diyo bende dur dedim bi kk ya danışayım İnsan yaşamış görmüş insanlardan fikir alınca bir başka oluyor.

ıyy benm düğünüm cumartesi gündüz oldu çook kötüydü ya gelemeyen o kadar çok insan olduki anlatamam

ıyy benm düğünüm cumartesi gündüz oldu çook kötüydü ya gelemeyen o kadar çok insan olduki anlatamam

Evet canım gelmek isteyip gelemeyen o kadar çok insan oluyor ki iş sebebiyle.Onu önlemek için işte bu kafa yoruyorum ama karar verdim kk sağolsun

düğünüm güzel gecsin herkes mutlu mesut eğlensin kopsun istiyorsan cmtsi yap canım kesşnlikle..

pazar gnü gidilen düğünlerde ertesi gün işe gitme psikolojisi oluyor insanlar biraz üzülüyor ...

benim düğünüm cmtsi olmuştu..düğün bitene kadar pist hiç boş kalmadı ve tıklım tıklımdı

Son düzenleme:
Evet canım gelmek isteyip gelemeyen o kadar çok insan oluyor ki iş sebebiyle.Onu önlemek için işte bu kafa yoruyorum ama karar verdim kk sağolsun

ne kafa yoruyorsun canım..boşverya ..hatta kına ile düğün arasında birgün boşluk olsun..

Ben henüz evli değilim ama cumartesi akşam düğünleri iyi oluyor gibi. Hem çoğu kişi için pazar tatil düğünde gece geç saatlere kadar kalabiiyorlar . Kına gecesini de düğünden 2 gün önce düşünüyorum mesela perşembe gecesi. Hemen bir gün sonra düğünde pestil gibi olurum ben hiç bir şey anlamam.

Bir gün ara mantıklı eltimin pazar öğlen düğünü 1 gün ara olsun yoksa yorgunluktan ölürsün dedim şimdi cuma kınası olucak hayırlısıyla

evet bende öyle yapmıştım hayalim cumartesi akşamı düğün yapmaktı amam yer bulamadığımızdan parazar akşamına almıştırk..kına gecemide salonda yaptım cuma günü bir gğün dinlenmiş olduk..annmgil feln kınada insan çok yoruluyor...ara vermek iyi oluyor.
yanlız bu arada öyle bir ayarlanmışki dedem kına gecemden bir gün önce vefat etti cumartesi boşluğunda da misafir ağırladık...aman öle işte hayırlısıyla ölsun bitsinde....

evet bende öyle yapmıştım hayalim cumartesi akşamı düğün yapmaktı amam yer bulamadığımızdan parazar akşamına almıştırk..kına gecemide salonda yaptım cuma günü bir gğün dinlenmiş olduk..annmgil feln kınada insan çok yoruluyor...ara vermek iyi oluyor.
bu arada öyle bir ayarlanmışki dedem kına gecemden bir gün önce vefat etti cumartesi boşluğunda da misafir ağırladık...aman öle işte hayırlısıyla ölsun bitsinde....

Amin canım bende cumartesi akşamı istiyorum.Bakalım herşeyin hayırlısı

gelinin aldığı keyif önemlide misafirsizde düğün olmuyor kendin çal kendin oyna tarzında bişey oluyor.düğün kalabalıkla güzel olur o yüzden dedim misafirlerin gelmesi gitmesi kolay olsun diye.kimsenin gelemeyeceği yerde zmanda olmaması için arkadaşa fikir vermek istedim.büsbüyük konforlu salonda düğün gördüm ama masaların %50 si boştu o kadar keyifsizdiki.ama ufacak olsun tıklım tıklım etrafında hiç aklına bile gelmicek akrabaların tanıdıkların insan gördükçe mutlu oluyor sevip sayıp gelmiş diye.düğün kalabalıkla güzel olur.düğünü o gece gelin damat yapmaz misafir yapar.misafir geldiği için düğündür.yoksa giy gelinliği damatlığı tek başına yap oyna hiç tadı olurmu..o yüzden arkadaşa misafirin gelmesini dönmesini düşün die fikir verdim.

Sağol canım benim herkesin fikri benim çok çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…