• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizce Cumartesi Akşam Düğünü mü?Pazar Sabah Düğünü mü?

Hem sizin için hemde davetliler için cumartesi akşamı en güzeli........

düğün deyince hafta sonu allahın izniyle olacak olan düğünüm aklıma geliyo =) en güzeli pazar akşamı düğünüdür çünkü insanların bi pazarı var onuda gündüz yapıyolar..insan kendine zaman ayıramıyo herneyse

c.tesi akşamı düğünü

İdeal Olan Cumartesi Günü Akşam Düğünüdür.. :34:
Konuklar Düğün Sonuna Kadar Kalırlar..
Nasıl Olsa Yarın Pazar ve Tatil.. :21:

Bencede canım:) Peki düğünü düşündüğümüz günden en fazla ne zaman tutmamız uygun 1 sene falan mı?

Canim düğünü istediğin mevsim ne tarz düğün istiyorsun bunlar yer ayarlama zamanını etkiliyor hep. Ama onceden tutmak en güzeli 1 yıl en iyi zaman :)) ben 6 ay önce tuttum çok zor yer buldum istediğim yerde. Sen nasıl bı düğün isriyorsun?

İdeal Olan Cumartesi Günü Akşam Düğünüdür.. :34:
Konuklar Düğün Sonuna Kadar Kalırlar..
Nasıl Olsa Yarın Pazar ve Tatil.. :21:

Evet eğlenmeye kalmalarıda önemli oynayan olunca insan seviniyor.O yüzden ben arkadaşlarımın düğününde hiç oturmam hep oynarım bide örgütlerim herkesi :52:

Canim düğünü istediğin mevsim ne tarz düğün istiyorsun bunlar yer ayarlama zamanını etkiliyor hep. Ama onceden tutmak en güzeli 1 yıl en iyi zaman :)) ben 6 ay önce tuttum çok zor yer buldum istediğim yerde. Sen nasıl bı düğün isriyorsun?

Canım bu sene eltim evleniyor.Ona salon tutuldu.Bende mayıs ayı istiyorum.benimde salonda olucak büyük ihtimalle.Hemen dibimizde düğün salonu var güzel bi yer.Orası olucak Allah ın izniyle bakalım.Zaten düğün salonlarında da istediğin tarihi tutmak için sanırım 1 sene önceden ayarlamak gerekiyor.Orkestrayı falan.Bide bizim göçmen düğünü olacağı için salona orkestrada getirtmemiz lazım.onuda 7 ay önceden tutun diyolar.

düğün deyince hafta sonu allahın izniyle olacak olan düğünüm aklıma geliyo =) en güzeli pazar akşamı düğünüdür çünkü insanların bi pazarı var onuda gündüz yapıyolar..insan kendine zaman ayıramıyo herneyse

c.tesi akşamı düğünü

Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza:16:

Canım bu sene eltim evleniyor.Ona salon tutuldu.Bende mayıs ayı istiyorum.benimde salonda olucak büyük ihtimalle.Hemen dibimizde düğün salonu var güzel bi yer.Orası olucak Allah ın izniyle bakalım.Zaten düğün salonlarında da istediğin tarihi tutmak için sanırım 1 sene önceden ayarlamak gerekiyor.Orkestrayı falan.Bide bizim göçmen düğünü olacağı için salona orkestrada getirtmemiz lazım.onuda 7 ay önceden tutun diyolar.

Evet Canim hemen doluyor düğün yerleri :)) Ayy heyecanlandim düğün dedikce az kaldı :))

Evet Canim hemen doluyor düğün yerleri :)) Ayy heyecanlandim düğün dedikce az kaldı :))

Canım bende düşündükçe heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum bile şuan inşAllah herşey gönlünce olur:21:

Bende 2009 Mayıs'ta evlendim.İstediğim yerde c.tesi gününe yer kalmamıştı ama iyi ki de kalmamış diyorum.
Pazar gündüz oldu,çok ta güzel oldu,sonra eve gittik ben duşumu aldım,çektim kotumu,converse'imi (topuklular mahfetmişti beni çünkü) ordan da yemeğe gittik akşam 7 gibi.

Rahat rahat döktürdüm valla zaten toplam 40-50 kişilik bi gruptuk ve 2.bir düğün gibi olmuştu yemek te..Akşamı da rahat rahat eve dönmüştük sonrası malum:1::34::17:

o yüzden pazar daha mantıklı gelmişti bana..

Son düzenleme:
ben cumartesi akşam evlendim düğünüm biraz burnumdan geldi ama 9 sene oldu ayyy kızlar kaynanamlar oyun oynadılar bana yaaaa düğün pastam gelmedi nikah kıydık dans ettik ben pasta beklerken piyanist takı merasimine geçiyoruz dedi deli oldum ozamanın parasıyla 100 liralık pastayı sipariş vermemişler birde katınpeder soruyordu kaç katlı olsun diye o cadı kaynanamın işi dir bu ben yaptım o geceyi boş geçirdim yan yana uyuduk ...aklıma geldikçe sinir oluyorum..acımayın kızlar ne gerekiyorsa aldırın sonra alınır diyorlar hiçte bir şey alınmıyor sonradan pişman olmayın içinize sinen seyler alın..düğün gecenizde cumartesi pazar pek fark etmez sen hangi günü uygun görürsen..

Canım zaten gelecek akrabalar kalmak zorunda akşam olursa.Aklım çok karışık inan ki aklımda tartıp duruyorum.Deli edici bi durum.Kalıcak yer var aslında işte hani diyorum cumartesi akşam olur pazar herkes evine döner bilemedim ki:31:Dış çekimde istiyorum bide.

kalacak yer varsa sorun olmaz ama benim gideceğim düğüne hala düşünüyorum otobüs tutulmuş o gece dönülmek zorunda.yani akşam düğünü güzel oluyorda misafirin konforuda önemli ama sizin kalıncak yer varsa pek sorun olmaz ayrıca cumartesi olmasını iyi düşünmüşsün pazar herkes dinlenir evinde işine okuluna hazırlanır.bende öyle cuma kına yaptım cumartesi düğün pazar günüde herkes yola çıktı.
ayrıca yetişme olayına takılma rahat yetişirsin benim düğünüm akşam düğünüydü ama yinede sabah erkenden gittim hazırlandım öğlen geldim akşama kadar gelinliğimle evde oturdum yani yetişilir.iki tane koaför ayarladım yanyana herkes gelin koaförüne gelip vakit kaybı olmasın die yanıma 1 2 kişi aldım.ben hazır olurken diğer misafirlerde yan tarafta hazırlandılar.çekimler dış mekan değildi ama 1 saat sürdü.sabahta imam nikahı kıyıldı ama yinede öğlen evdeydim.sonra gelin alma falan..

bence kesinlikle pazar gündüz düğün yapmamalısın.:50:
misafirin konforundan çok senin içine sinmesi, senin keyif alman, mutlu olman önemli bu senin düğünün. misafirler dolanır düğün düğün boşver unutulur gider aksiliklerde orda burda yatmalarıda kalmalarıda, yollarıda. ama seneler geçsede sen en ufak birşeyi içinde kalsa unutamazsın.
benim düğünüm cumartesi akşamıydı ve emin ol düğüne zor yetiştim. kuaförde aksilik çıktı, üzerine dış fotoğraf çekimiydi eve girdim 2 dk oturmadan koştur koştur direkte düğün yerine gittik. herkes bizi bekliyordu telefonlarımız susmadı o gerginlikte:9:
düğün bitimi ohh evimize geçtik.dışarıda çıkarsın eylenmeye sorun değil gece uzun ama bizimki zaten yemekliydi gerek görmedik ikinci yemeye:1:
boşver yani kim nerde kaldı etti açıkta kalmazlar yani :1:
ayrıca çok yakın ama bir o kadarda uzakta olan arkadaşlarımız o gece uçakla gelip aynı gece dönmüşlerdi seni sevip sayanlar zaten elbet bir yerden fedakarlık yaparlar takılma tatlım bu kadar.:34:
sen istediğin gibi yap herşeyi hayalindeki gibi, herşey gönlünce olsun...:34::29:

Son düzenleme:
cumartesi düğünleri her zaman daha avantajlı ve rahat gecer ertesı gun pazar dınlenme ımkanınız olur uzaktan gelecek mısafırler ıcın rahat olur bende bir cumartesı aksamı yapmıstım

Back