- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
cumartes akşamm![]()
Teşekkürler canım iyice aklıma yattı yani birlikten doğan güçle düğünümü cumartesi akşamı yapıcam
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartes akşamm![]()
Hem sizin için hemde davetliler için cumartesi akşamı en güzeli........
akşam dügünü her zaman en güzeli oluyor canım..![]()
Bencede canım:) Peki düğünü düşündüğümüz günden en fazla ne zaman tutmamız uygun 1 sene falan mı?
İdeal Olan Cumartesi Günü Akşam Düğünüdür..
Konuklar Düğün Sonuna Kadar Kalırlar..
Nasıl Olsa Yarın Pazar ve Tatil..![]()
Canim düğünü istediğin mevsim ne tarz düğün istiyorsun bunlar yer ayarlama zamanını etkiliyor hep. Ama onceden tutmak en güzeli 1 yıl en iyi zaman :)) ben 6 ay önce tuttum çok zor yer buldum istediğim yerde. Sen nasıl bı düğün isriyorsun?
düğün deyince hafta sonu allahın izniyle olacak olan düğünüm aklıma geliyo =) en güzeli pazar akşamı düğünüdür çünkü insanların bi pazarı var onuda gündüz yapıyolar..insan kendine zaman ayıramıyo herneyse
c.tesi akşamı düğünü
Canım bu sene eltim evleniyor.Ona salon tutuldu.Bende mayıs ayı istiyorum.benimde salonda olucak büyük ihtimalle.Hemen dibimizde düğün salonu var güzel bi yer.Orası olucak Allah ın izniyle bakalım.Zaten düğün salonlarında da istediğin tarihi tutmak için sanırım 1 sene önceden ayarlamak gerekiyor.Orkestrayı falan.Bide bizim göçmen düğünü olacağı için salona orkestrada getirtmemiz lazım.onuda 7 ay önceden tutun diyolar.
Evet Canim hemen doluyor düğün yerleri :)) Ayy heyecanlandim düğün dedikce az kaldı :))
Canım zaten gelecek akrabalar kalmak zorunda akşam olursa.Aklım çok karışık inan ki aklımda tartıp duruyorum.Deli edici bi durum.Kalıcak yer var aslında işte hani diyorum cumartesi akşam olur pazar herkes evine döner bilemedim kiDış çekimde istiyorum bide.