Kızlar Sizce Cumartesi Akşam Düğünü mü?Pazar Sabah Düğünü mü?

OPRA

Ömrümün Sahibi ∞
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.657
107
688
35
Kızlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum.Sizce Cumartesi akşam düğünü mü güzel olur yoksa Pazar öğlen düğünü mü?Uzak şehirlerden akrabalar var dönüşlerini düşündüğüm için danışayım dedim.Kınayıda cumartesi olursa cuma, pazar olursa cumartesi diye düşünüyoruz.Kafamız karıştı iyice

Son düzenleme:
biz cumartesi düğün, cuma da kına yapıcaz. şehir dışından gelecekler pazar günü rahat rahat dönebilsinler diye öyle yaptık... bi de ben özellikle gündüz düğünü istemedim...

biz cumartesi düğün, cuma da kına yapıcaz. şehir dışından gelecekler pazar günü rahat rahat dönebilsinler diye öyle yaptık... bi de ben özellikle gündüz düğünü istemedim...

Bende gündüz istemiyorum aslında akşam düğününün ayrı bir havası oluyor gibime geldi

sabahki düğünlerde yetişebilen gelinleri ayakta alkışlıyorum benim nişanım bile akşam olduğu halde erkenden kuafre gitmiştim:18::18::18:
bu halde fotocu felan derken anca yetişildi...ben nişan tarihimide düğün tarihimide cumartesiye seçtim çünkü cumadan uzakta olanlar gelip pazar günü herkes evinde dinlenebiliyo

canım bir arkadaşımın düğünü olcak otobüs tutulmuş gidilcek farklı bir şehirede akşam düğünü yapmışlar.şimdi kara kara düşünüyorum 5 saatlik yol akşam düğün oldu bitti gece 12 de yola çıktık sabah 5 te evdeyiz.resmen misafire eziyet.halbuki gündüz olsa sabahtan yapar kahvaltını çıkarsın sonra öğlen düğünü yapıp akşam 5 te binersin gece kendi yatağında uyursun eve glirsin.böyle olunca kimse gitmek istemez düğüne misafiri düşünmek gerek şehirdışı durumlarında.kınaya bişey diyemem zaten herkes gelemez belki ama düğn bari gündüz olsun derimeiziyet halini almasını istemiyosan gündüz yap bence canım

Bide dış mekan çekim istiyorum.Öğlen düğünlerinde nerdeyse imkansız oluyormuş bu durum

Canım zaten gelecek akrabalar kalmak zorunda akşam olursa.Aklım çok karışık inan ki aklımda tartıp duruyorum.Deli edici bi durum.Kalıcak yer var aslında işte hani diyorum cumartesi akşam olur pazar herkes evine döner bilemedim kiDış çekimde istiyorum bide.

cumartesi daha iyi bence canım gündüz düğünü mü oluyor ilk kez duydum :))bizimde farklı şehirlerde ailelerimiz perşembe kına gecesi kız evinde cumartesi düğünümüz izmirde olucak :) fotoraf çekimimde salı günü olucak ben böyle düzenledim :)

Canım öğlen 13:00-17:00 akşam 19:00-23:00 oluyor İstanbulda genellikle.bende hani kuaför foto olayı akşam düğünlerinde daha kolay oluyor yetişmesi sanki gerilim daha az oluyor.

Canım öğlen 13:00-17:00 akşam 19:00-23:00 oluyor İstanbulda genellikle.bende hani kuaför foto olayı akşam düğünlerinde daha kolay oluyor yetişmesi sanki gerilim daha az oluyor.

tabi yaa saç makyaj çok zor yetişir akşam yap düğünün canım sen gece eğlencesi daha güzel oluyor :)) ben kuaförümle tüm ayrıntıları konuştum bayaa bi saçım yapılcak benim :) bi prova ayarladım sonra fotoraf çekimim için yapılıcak kına saçı bide düğün günü bütün gün benimle olucaklar önce gelin almada yapılıcak sonra izmire gelip orda düğün saçım yapılıcak :)

Oh MaşAllah canım Allah kolaylık versin sana desene saçlara rahat yok.O zaman cuma kına yaparım cumartesi akşamıda düğün pazarda uzaktan gelen misafirler evine döner.

Oh MaşAllah canım Allah kolaylık versin sana desene saçlara rahat yok.O zaman cuma kına yaparım cumartesi akşamıda düğün pazarda uzaktan gelen misafirler evine döner.

aynen öyle... hele bir de misafirleri yatıracak yerin varsa hiiiç dert etme...

hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin.. cuma kina, cumartesi dügün güzel olur..

kesinlikle doğru karar canım düğünün ertesi günü çalışanlar içinde zor oluyor erken kalkıcaz sabah diyip erkenden gidiyorlar düğünün tadını çıkar bence :)) ben bütün pazar uyucam düğünden sonra :))) mesafe kaç saat canım çokmu uzak??

bence kinani dugunden 2 3 gun onceden yap. dugune kadar dinlenmis olursun benim kina carsamba dugunum cumartesi..

hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin.. cuma kina, cumartesi dügün güzel olur..
Sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına.İnşAllah gerçekten çok mantıklı geldi banada.
aynen öyle... hele bir de misafirleri yatıracak yerin varsa hiiiç dert etme...
Var canım teyzemlere ve dayımlara yakın oturuyoruz misafileri bölüştürdük mü tamamdır

Canım teyzem konyada küçük olan bide eniştem çalışıyor pazartesi dönmesi gerek işten dolayı ankarada var çerkezköy yine yakın ama kına için yine kalmaları lazım kına günü gelseler geri dönmeleri imkansız onlarında artık yer yatağı yapar kıvrılırız

düğünün en güzel tarafı zaten tatlım herkes bi yerlerde uyur :))) artık düğün için o kadarcık fedakarlık yapsınlar canım geliversinler bi kaç günlüğüne:))

bence kinani dugunden 2 3 gun onceden yap. dugune kadar dinlenmis olursun benim kina carsamba dugunum cumartesi..

Akşam mı canım düğünün?İşte haftaiçi olunca insanlar gelemiyor isteselerde bide insanlar insede hemencik toplanıyor kalabalık olunca zevki çıkıyor kınanın bide bizim göçmen düğünü sürekli halay style yani

düğünün en güzel tarafı zaten tatlım herkes bi yerlerde uyur :))) artık düğün için o kadarcık fedakarlık yapsınlar canım geliversinler bi kaç günlüğüne:))

Aynen canım.Biricik yeğenleri evlenicek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…