• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Kızlar sizce bu tv ünitesi nasıl

bunun beyazını yaptırmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim..fikirlerinize ihtiyacım var..

canim neden farkli modellere bakmayi denemiyorsun..
bence farkli model bak bu cok basit bence..

mesela nasıl farklı olabilir cnm? cok karışık bir sey ıstemıyorum ama ne dersiniz?:26:

beyazı daha hoş olacaktır ama farkllı tv üniteleride var karışık deil komple mesela beyaz zemin aritmetik olarak 3siyah raf girintili çıkımtılı vaziyette onlarda hoş olur farklı modeller var yani sadece bir örnek verdm......

evet cnm anladım..biraz raf eklesek sanki daha güzel olacak..modelimi değiştirsem ay kafam karıştı şimdi

mesela nasıl farklı olabilir cnm? cok karışık bir sey ıstemıyorum ama ne dersiniz?:26:

canim boyle modeller bence daha sik,bende benzerini kullaniyorum..

sen ne dersin????

$tv-unitesi-tasarimlari-9.webp

$modern-tv-unitesi-modelleri.webp

evet cnm anladım..biraz raf eklesek sanki daha güzel olacak..modelimi değiştirsem ay kafam karıştı şimdi

ya içine sindi ve beğendiysen tercih et ama teredddütün olduğu belli yinde sen araştr aralarnda tercih yaparsın kafan karışmaz içindede kalmaz canm araştr..........

bence çok hoş ve sade kesinlikle bu şekilde yaptırmalısın arkadşaım bir kaç tane eklemiş ama onlar çok karmaşık duruyor bende evime bu tarz birşey aldım bilmiyorum ben sadeligi çok sevdigim için seçimin hoşuma gitti allah güle güle kullanmak nasip etisin inşallah

ya içine sindi ve beğendiysen tercih et ama teredddütün olduğu belli yinde sen araştr aralarnda tercih yaparsın kafan karışmaz içindede kalmaz canm araştr..........

evet cnm haklısın.ben en iyisi bir kaç raf yaptırayım elimde bulunsun olmadı L lerin yerini değiştiririm..

bence çok hoş ve sade kesinlikle bu şekilde yaptırmalısın arkadşaım bir kaç tane eklemiş ama onlar çok karmaşık duruyor bende evime bu tarz birşey aldım bilmiyorum ben sadeligi çok sevdigim için seçimin hoşuma gitti allah güle güle kullanmak nasip etisin inşallah

bende sade ve kapaklı olduğu için tercih ettim ama yinede sizlere sormak istedim..çok teşekkür ederim cnm..

sade ve modern çizgili koltukların da modern ise olur ama klasik çizgideyse yakışmaz...

tarz olarak koltuklarınla uyum sağlıyorsa güzel
ama konsol falan almayı düşünmüyosan bu pek kullanışlı gelmedi bana

Back
X