• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikey Süpürge Önerisi?

anstz05

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
227
49
13
23
Kızlar yardım edin aklım çok karışık. Elektrikli süpürge almak istiyorum. Sizin önerileriniz nedir. Muğla'da Bosch dikey süpürge ve Arnica solara inceledim. Arnica çekimi daha iyiydi. Ama yorumlarda borusu kırılıyor da diyorlar. Sizin öneriniz nedir. Arnica kullanan var mı?
Başka önerilere de açığım . Ana süpürgem yok.

Ana süpürgenin yerini tutmuyor dyson v15 kullanıyorum asla ana süpürge etmez bence.

İkisini de alamam şu anda
Shark galiba çekim gücü yüksek bir süpürge. Aslında bim a101 vs ucuz 3 4 bin tllik süpürgeler geliyor 750 wat. Yeni mi evleneceksiniz ev eşyası eskiyse halı dikey süpürge yeter ama yeniyse yetmiyo

Biz evlenirken Philips Marathon almıştık çok iyi çekiyor ama çok ağır daha çok eşim süpürüyodu çok yoruyodu beni, o zamanlar kpss ye hazırlanıyodum bir de , hafta içi falan çok süpüremiyorum diye Roborock robot aldık o zamanki oturduğum evin şu anki evime göre yerleri falan daha iyiydi hem sildiriyodum hem süpürtüyodum gayet memnundum sonra biraz da popüler kültür kurbanı olsam gerek 🥲Dyson aldık v8 absolute ama kesinlikle iyiki almışız diyorum elimiz kolumuz gibi marathonu çok nadir kullanıyorum normal süpürme lerde iyi çekmese o kadar ince tozlar çıkmaz bence o yüzden Dyson alınabilir bence koltuklar için başlğığ vs de var ne olsa

Shark galiba çekim gücü yüksek bir süpürge. Aslında bim a101 vs ucuz 3 4 bin tllik süpürgeler geliyor 750 wat. Yeni mi evleneceksiniz ev eşyası eskiyse halı dikey süpürge yeter ama yeniyse yetmiyo
1 yıllık evliyim fantom kullanıyordum. Değiştirmek istiyorum

biz shark dikeyden memnunuz. yatagin altina, kenara koseye her yere giriyor. kullanımi cok kolay, sarji da oyle cabuk bitmiyor.
ama tabii ki cekim gücü ihlas aqua normal süpürge kadar güçlü degil. ailemin evinde ihlas var, ozellikle dövücü denen ayağı vantuz gibi vakumluyor haliyi. shark böyle güçlü degil ama yine de güzel

Arnica yi seçeneklerden çıkarın . Çok samımıyiz Alt kat komşum aldı heryeri ayrı oynuyor 8-9 dk da şarjı bitiyor yüksek güçte bataryası ısınıyor borusu sallandı hemen iki ayda . 3-4 saat şarj edip 8 dk da bitiyor yüksek güçte

1-2-3 olarak sevıye var 1 de de sanki elinde gırgırla gezer gibi bi his halıyı tutmuyor . Bu makınayı övenlerin temizlikten emin olmak gibi derdi yoktur diye düşünüyorum .

Back
X