Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kızlar siz anlarsınız bi baksanıza

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
41
Ya arkadaşlar ben göğüslerimi küçültmek istiyorum her duştan sonra sıcak soğuk su uyguluyorum birde 2 gecede bir buz masajı yapıyorum. Benim sorum bu işlemler göğsü büyütüyor mu bazı topiklerde öyle duymuştum. Dirileşsin derken daha da büyütmeyeyim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

tatlım sıcak su sarkıtır bildiğim kadarıyla küçültürken sarkıtma sakın

canım buz dıklestırır belkı ama sıcak soguk kan dolasımını hızlandırır ve dogal olarak buyutur ben denedım bunu cunku :roflol:

nescafe küçültüyor die duydum ve arkadaşım çok içtiği için küçülmüş..ama sağlıklı küçültmeye girer mi?? bilemem..

nescafe küçültüyor die duydum ve arkadaşım çok içtiği için küçülmüş..ama sağlıklı küçültmeye girer mi?? bilemem..

Nescafe küçültür derken ne kadar nasıl içmek gerekiyor. Şekersiz mi yada üçü bi arada şeklindemi bide kaç fincan? Teşekkür ederim arkadaşımopuyorumnanaktan

:ecrin_bebek:canım benim teyzem ameliyatla kücültmüştü sanırım ameliyat istemiyosun..ben cok neskafe içerim ve gögüslerim kücük:))ama bilmiyorum ondan mı kücük..bi de yüzmek kücültür diye düsünüyorum.dikkat ettiysen bayan yüzücülerin memeleri miniciktir.hiç 100 beden sallaya sallaya yüzen yüzücü gördün mükaydirigubbakcemile3

Nescafe küçültür derken ne kadar nasıl içmek gerekiyor. Şekersiz mi yada üçü bi arada şeklindemi bide kaç fincan? Teşekkür ederim arkadaşımopuyorumnanaktan

cnm ben nette duymuştum nescafenin küçülttüğünü..arkadaşıma söyledim..o da ''aaa ondan mıymış..benm geçen yıl çok güzellerdi.bu yıl nescafeyi çok içmiştim çok kütü oldular'' falan die..ben de çok sewiyorm aslında ama dikkat ediyorum içmemeye..ne şekilde içildiği önemli diil bence cnm.senn nasıl hoşuna gidiosa öle iç..kilo prob. warsa şekersiz iç..yoksa almaya çalışıosan şekerli iç..sen bilirsin tatlım.. opuyorumnanaktan

tatlım sıcak suyu bilmyorum ama soğuk su tutunca va buz masajı yaparak dolgunlaşıyor..kaydirigubbakcemile5

X