Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar siyah saçımı oksidanla açma

Gixem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
29
0
36
İstanbul
siyah saçımı oksidanla açmaya çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak dua edin ne olur :105: umarım istediğim gibi açılır hemen arkasında bal ve tarçınla bakım kürü yapıcam çok iyi geliyo daha önceden açan varmı bu şekilde saçlarını

boyalı siyahsa asla açılmaz cnm denedm biliorum siyah boyayı akıtmak içn aylarca uğraştm

Son düzenleme:
canım hemen boyamıcam bakım kürü yapıcam tarçın ve bal ile olsun yinede ne kadar açılırsa okadar iyi önceden konu açmıştım resimli sarıya döncem yine taktım kafaya

benm açtığım konulara bakorda yazdım siyah boyalı saçtan sarıya nasl döndüğümü

Son düzenleme:
Ben beyaz sabunla yıkıyorum siyah saçımı akıtmak için tabi sabır istiyo ortalama 1 ay sürüyo ama zarar vermşiyo sertleşmemesi içinde krem kullanıyorum boyadan kaybolan buklelerim bile geri geldi ve etkili saçlarımda artık kahverengi yansımalar gçrüyorum birde kabartma tozu var sanırım oda etkiliymiş deniycem olmazsa son çare açmaktan yanayım valla açıcı demek saçlarının yarısını unutmak demek çünkü baya yıpranıyo elastikleşiyo saç

deryanafri; yorumunu okuyunca kendimi görmüş gibi oldum
emilia kabartma tozuyla açtıgını söylüyor ama bende denemedim henuzz.beyaz sabun çok az akıtıyor yine hiç yoktan iyidir.sen ne renge dönmeyi düşünüyosn?

Kızıla dönmeyi düşünüyorum inat ettim oreal kullanmıycam gerekirse 1 yıl sürsün çünkü bir saçın uzaması kendişni toplaması nerdeyse 1 yıl yazık hemde saçın şekli bide gidiyo elastikleşiyo sabun gerekirse arada bir kahve tonları ile boyarım ama oreale hayır

bende içinde kızıllık olan bi kahve istiyorum.

hayır, bundan 3 yıl önce balyaj attırdım okulların açılmasına az bi zaman kalmıştı balyajı kapatmak için küllü kumral olan saçlarımı koyu kahve boyadı kuaför.3 yıldır üst üste koyu kahve boyanınca saç haliyle koyulaştı.şu an siyahtan farksız

Boyalı saçların yani sabunu dene diycem ama ben çok sabırsızım sanki 1 ay dayanamıycam gibi geliyo bu akşamda şu kabartma tozunu deniycem oksidasyon denen şey şu boyaya ilave edilenmi off onuda denesemmi ama toz oreal denemem gerekirse her türlü doğal yolu denerim ama oreal beni korkutuyo

ben 2-3 aydır beyz sabunla yıkıyorum zatenn azönce maske yaptım saçıma 2saat beklettim yıkadım hacışakirimle:89:

Peki sonucun nasıl ya akıyomu ben daha 1 ay oldu offf varya araştırmaktan çıldırıcam palette diyolar acaba o nasıl bide bu oksidasyon nasıl kullanılıyo ben bitek orealı bilirdim ondanda nefret ediyorum

kızlar açma işlemini dün yaptım saçlarım %75 oranında kahverengi oldu sadece belli kısımlarda siyah kaldı onlarada iyice yediremedim sanırım beyaz sabunu 3 hafta boyunca zaten kullandım en son oksidanla açtım. büyük marketlerde boya reyonlarında bulunuo oksidan küçük kutularda aseton kutusu botlarında aşağı yukarı 75 kuruş fiyatıda eldivenle saçınızın her yerine yedirip kuruyana kadar bekleyin. çok fazla kaşınıp yanıo ama dayanın kızlar :) işe yarıyo şimdi 2 hafta boyunca 2 günde birde bal,tarçın ve z.yağı ile bakım yapıcam kendine gelsin 2 hafta sonra tekrar açıcam oksidanla

canım öyle yapacağına al 1 kutu palette yoğun açıcı aç saçını hiç yıpratmıyor saçı

Son düzenleme:
canım öyle yapacağına al 1 kutu palette yoğun açıcı aç saçını hiç yıpratmıyor saçı

1 arkadş sadece uçlarına sürdüğü halde yetirememiş boyayı.mutlaka 2kutu alınmalı .
sen kaç dk beklettin saçında ? yıpranma olmaması imkansiz

oksidan boya kutularının içinde çıkan üstünde %6 yada %9 yazan şişe dimi? :))
kaç şişe gitti sana? %9 olanı rengi sarı ya kaçan saçlar için.sanırım %9luk aldın sende

%6 ile açtım ufak kutu olduğundan 3 kutu aldım ne olur ne olmaz die ama 2 kutuyu kullandım bi dahaki sefere paletteden alıcam inş açar siyahı yaa kaldı kafamda yine siyahlar

bende koleston naturalsden kalma oksidasyon kremi wr.%6 lık 50 ml bişey.saçımın ucunda denicem şimdi bakalım açıyormuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…