• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar siyah saçımı oksidanla açma

Ben dün akşam palette ve kolastonu birbirine karıştırdım saçlarım uzun olduğu için 1 kutu yetmiyo bende 1 kutu koleston 1 kutu palette aldım sadece rengi kırıldı ışıkta koyu kahve yansıyo ama açılmadı bu oksidasyonu nasıl kullandınız ve şimdi ben ne zaman bidaha deneyeyim saçım hiç yıpranmadı oksadasyonu bu akşam uygulasammı her yerine boya gibimi süreceğim 4 kutu var bende:18::18::18::18::18::18::18:

arkadaşımız kuru saça uygulamış bende perçemimden aldım biraz kuruyana kadar beklicem bakalım...

Kuruyana kadar dediğniz saç kuruyana kadarmı oksidasyon tabakalaşana kadrmı saç kurumusanı beklersek bi kaç saat almazmı

hayır, oksidasyon krem kuruyana kadar.
işte benim saçlarımın normal hali :)) $011911_131934.jpg

Monika sen bu saçlara 7-8 kutu oksidasyon kullan canım yaa maşallah çok güzeller ne renge açmak istiyosun bu saça kıyılırmı

Monika sen bu saçlara 7-8 kutu oksidasyon kullan canım yaa maşallah çok güzeller ne renge açmak istiyosun bu saça kıyılırmı

oksidasyonda fıss mış.saat tuttum 53 dk dır saçımda. hiç açılma yok:30:
bak şu kızın ki gibi istiyorum

Eklentiler

• $2u7stna.jpg
    $2u7stna.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 136
Bencede oksidanın açıcı veya boya olmadan işe yarıycanı sanmıyorumbu renk güzel bende iarap kızılı tonunda istiyorum ya kızıl istiyorum saçlarımda dediğim gibi dün akşam bi işlem uyguladım ama çok açılmadı üstüne kızıla boyadı ışıkta kızıl parlıyo ama bakınca renk menk yok kaç haftada veya kaç günde bir boya uygulsam açıcı kullanmadan tutturabilirmiyim off yaa ne zorr :25::25::25::25:

saçını açmadan kızıl süreyim deme sakın dipler kızılı hapseder içine :)
siyah gene olduğu gibi kalır. ben palette ultra açıcı alıcm 1 tane saçımı yıpratmamak için en fazla 20dk beklicem.koyu bakır tonlarını yakalayabilirsem kolay olur bnm istedğim renge ulaşmam.bi tutam alıp denicem yine kimseden fayda yok:64:

Anladım tatlım açıcıya devam kaç günde bir uygulayım açıcıyı ben koleston iyi benim saçlar kalın telli olduğu için fazla yıpranmıyo ama tabi fazlada zorlamamk lazım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Anladım tatlım açıcıya devam kaç günde bir uygulayım açıcıyı ben koleston iyi benim saçlar kalın telli olduğu için fazla yıpranmıyo ama tabi fazlada zorlamamk lazım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

koleston yoğun açıcı kullandıysan niye birdaha uygulicaksin onu anlamadm?yoğun açıcılar öyle basit bişey deil 1ay bekle en az.sen yoğun açıyı oksidasyonla karıştırdın galiba:1:

Ya yoğun açıcı paketi kullandım işte ama saçlarımda hiç bir yıpranma yok açıldı kestane gibi oldu bende üstüne kızıl vurdum güzel oldu aslında 15li yaşlarımda saçıma güçlensin diye kına yakardm ışıkta kızıl kızıl parlardı şimdide aralıklarla kızıla boyayıp rengi oturtmayı düşünüyorum açıcı kulanmak istemiyorum

saçların açıcı, boya, oksidasyon hepsiyle savaşıcak güçte öyleyse:47::27:
benimkiler kalın telli değil normal :)

diplerin uzadıkça boya işte..

Bende öyle yapıcam boyıya boyıya ilerliycem aslında saçlarımı zaten kestireceğim kızıl saça çok uzun yakıştırmıyorum 4 santim kadar kestireceğim bikere daha palette kullansammı diye koyu koyu düşünüyorum :((((((

renk olmadı diyorsan tekrar palette kullanabilirsin.3-4kez saçını açanları biliyorum hemde 1-2 hafta arayla

öylede olabilir işte araştırmadayım ya kuöförüm orealle açarak yaparım 150 liranada kan doğrarım dedi resmen ben dün akşam 1 palette 1 koleston yoğun açıcı 2 tane koleston kızıl boya 6 tüpte oksidasyona 35 tl verdim hadi diyelim 2 açıcı daha aldım bana 60 liraya maal oluyor 150 lira vereceğime sabırla evde işlemimi yaparım daha iyi sonrada kesime 15 lira versem en pahalısı yine kardayım

öylede olabilir işte araştırmadayım ya kuöförüm orealle açarak yaparım 150 liranada kan doğrarım dedi resmen ben dün akşam 1 palette 1 koleston yoğun açıcı 2 tane koleston kızıl boya 6 tüpte oksidasyona 35 tl verdim hadi diyelim 2 açıcı daha aldım bana 60 liraya maal oluyor 150 lira vereceğime sabırla evde işlemimi yaparım daha iyi sonrada kesime 15 lira versem en pahalısı yine kardayım

ben kendi fikrimi söyliyim kızıl saç düz uzun güzel olur.havaalanında çalışan tercüman kızı hatırlattı bu kızıl saç muhabbeti bana:)
koleston daha cok yıpratıyor diyor burda kullananlar.çoğunluğun gittiği yoldan gidelim bence:)
saçlarını kestirme 2kutu açıcı kullandığında uçları hasar görebilir o zaman kırıklarını aldırmaya gidersin.

şöle yapsam 2 haftada 1 kızılı vursam renk otura otura dönüşse 12 şubata kadar çevirsem süper olur özel bir davet var bu akşam ben yine kızılı bursammı bu arada avonun kırık uç onarıcı serumu müthiş derecede onarıyo yıpranmış saç uclarını

sen bilirsin tatlım saçın ne halde görmeden çokta konuşmak istemiyorum.

kopkuyu olduysa kızıl üstüne kızıl geçerek mahfdrsin saçını.
canım bişey sorucam palette yoğun açıcıyı ne kadara aldın? yanında gliss bakım kremi hediyelimiydi?

Back