• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar siyah saçımı oksidanla açma

hm tşkler. kafanı bulandırmak istemem ben paletteyle açarsam lorealin amonyaksız boyalarıyla boyarım

bende castingle boyamayı düşünüyorum bakalım :))) ama bi arkadaş yazmış lorealım matrix diye bi ürününden bahsetmiş off yine kafam karıştıda en önemlisi bu ürünü nasıl bulabilirim

kızlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama boyalı siyah saçı hiç bi şekilde evde açamıyorsunuz..oriel haricinde tabii..eger evde iyi boyayacak biri varsa orielle açarsınız ama yıpranır..onun haricinde ben herşeyi denedim evde açamadımm hatta tüy sarartıcı bile kulandım saçıma düşünün artık:)ama bi gram bile açılmadı..kuaförde açtırdım sonra evde boyadım..ben sarı istemedigim için çok açtırmadım ki saçlarım yanmasın..kumral tonları istiyordum çünkü:)valla ya biri orielle açsın yada kuaföre sadece açma parası verin evinize gelip boyayın geri:)

:)) yoğun açıcı kullandın mı cnm?ondan da sonuç alamadıysan dicek sözüm yok.

benim saçıma kuaför eli değcek zaten palette yoğun açıcı benden boyaması ondan beleş:)

:)) yoğun açıcı kullandın mı cnm?ondan da sonuç alamadıysan dicek sözüm yok.

benim saçıma kuaför eli değcek zaten palette yoğun açıcı benden boyaması ondan beleş:)

kulandım cnmmm kulandımmmm okdr para verdim inan bilsem gidip açtırırdımm kuaförde ..50 tl verdimmm açtı aslında boyamasını istemiyodum çünkü kuaförde nezmana boyatsam begenmem ki sonuc öle oldu begenmedim:)tupturuncu bi kafayla eve geldim..sonra gittim küllü kumral aldımmm boyaıdm..ama bu şimdiki rengin iki ton açıgını istiyorum rengi begendimde:)dur ekliyim resim buraya bi konuya daha ekledimde:)
[/QUOTE]

Son düzenleme:
monica cnm saçalrında pek uzunmuş şimdi gördüm:)eger o kuaför tanıdıgınsa ve yogun açıcı boyayı almadıysan oriel al bikerede açtır ..biras yanar ama uclarından kestirisin ben çok bekletmedim ondan çok az yıprandıı hiç orielle açılmış giib durmuyor bile:)kuaför tanıdıksa hiç bırakma valla:D

yoğun açıcıyı sana kuaför mü sürdü?

yoksa kuaförünün kullandığı oreal mi turuncu yaptı saçını? biraz karşk anlatmşsn kbkma anlayamadm:))

bende turuncu olmaya yeltendm üstüne boya sürcem nasılsa

yoğun açıcıyı sana kuaför mü sürdü?

yoksa kuaförünün kullandığı oreal mi turuncu yaptı saçını? biraz karşk anlatmşsn kbkma anlayamadm:))

bende turuncu olmaya yeltendm üstüne boya sürcem nasılsa

yok cnm yogun açıcıyı ben evde uyguladım..saçım omuzlarımda kısa oldugundan evde hemen boyayabiliyorum..ama çok hafif siyahın rengi kırıldıı ama kahve gibi bi renk olmadı..bende sinirlendimmm kuaföre gittim tanıdıktı yoksa bu kısa saçıma 150 tl istiyolar..kuaför oriel ile açtıı..çok fazla bekletmedigim için yanmadıı..hafif uçları kurudu okdr..ben snein yerinde olsam..kuaför malzemesi satan yerden 10 tl lik oriel alırım bide oksidasyon sıvısı 4 kutu alırım..çünkü saçın uzun bolca sürülmeis lasım..kuaföre ver yapsın ama tanıdıksa yoksa kızar böle bi teklif sölesen:)zaten bikere açtırdıktan sonrası çok kolay oluyo:)
ha bu arada turuncu yapan oriel çünkü siyah saçı açtık..kısacası siyah saçı neyle acarsan aç turuncu oluyo:)

Son düzenleme:
ewett böyle bir teklifte bulunursam kuafor beni birdaha kapıdan içeri almaz:))

orielde turuncu yapıcaksa yoğun açıcı daha mantıklı kuaför senin saçını orielle açmam dedi üstelik kızdı

ewett böyle bir teklifte bulunursam kuafor beni birdaha kapıdan içeri almaz:))

orielde turuncu yapıcaksa yoğun açıcı daha mantıklı kuaför senin saçını orielle açmam dedi üstelik kızdı

cnm yogun açıcının içine biras oriel katsa bi tatlı kaşıgı kadar ..benim saçımda işe yaramaıd biras inattır saçlarım malesef:)inş seninkinde işe yarar :)ama kuaför boyarımmm dediyse demek açılcak saçın yoksa boşuna boyayaım demez:)resim ekle merak ederim ha:)

Back